Последното ръководство: Как да гледате резултатите от изборите за президент на САЩ онлайн

Как да гледате резултатите от гласуването на президентските избори онлайн


Нямате достъп до президентските избори в САЩ това Вторник, 8 ноември на вашия телевизор? Ние имаме само решението да ви позволим да гледате резултатите от изборите на множество други устройства, независимо къде се намирате!

Относно изборите за президент на тази година

Тази година президентските избори в САЩ ще бъдат 58-ата четворка, определяща 45-ия президент и 48-ия вицепрезидент на Съединените щати. Двамата основни играчи в тази година са:

 • Личността на бизнесмена и риалити телевизията Доналд Тръмп стана кандидат за президент на Републиканската партия на 19 юли 2016 г. Ако бъде избран, Тръмп ще носи титлата на най-възрастния президент, за да встъпи в длъжност.
 • Хилъри Клинтън, бивш държавен секретар и сенатор на САЩ от Ню Йорк, стана кандидат за президент на Демократическата партия на 26 юли 2016 г. Ако бъде избрана, тя ще бъде първата жена президент на САЩ.

Ако имате нужда от допълнителна основна информация за кандидатите и изборен процес, вижте тези видеоклипове!

Разбивка на президентските избори 2016 г. – гледайте преди да гласувате

Броят на гласовете ви? Изяснява се избирателният колеж – Кристина Гриър

Тазгодишната пътека за кампанията беше една от най-динамичните в страната! Тъй като демократичният кандидат може да е първата жена президент, а републиканският кандидат е неочакван политически аутсайдер, със сигурност е да се каже, че тези избори ще бъдат тези, които не искате да пропуснете!

Но кой мислите, че ще? Гласувайте тук!


Вижте този уебсайт Проследяване на анкети, за да видите кои други организации смятат, че са водещи!

Предавателите, които разпространяват резултатите от гласуването на изборите

Много от основните информационни станции ще предават или публикуват изборите в интернет. Ето само няколко, заедно с други сайтове и потоци, които също ще ви информират за това какво се случва по време на този изборен ден.

Излъчване на живо на избори на живо чрез уебсайтове

Тези големи радио- и телевизионни оператори ще споделят резултатите от изборите и гласуването право на своите сайтове:

 • CBS
 • CNN
 • ABC News
 • NBC
 • FOX News

Изборно покритие чрез приложения за вашия телефон

Сред много други приложения, които ще предават поточни данни за изборите, следвайте тези връзки към основните медийни приложения, които ще покрият изборите:

 • CBS
 • NBC
 • лисица
 • ABC

Sling Television – Кабелна алтернатива

Тази абонаментна услуга за рязане на кабели ви позволява да гледате телевизия, без кабели. Основният пакет Sling Orange предлага над 25 канала, включително новинарски канали като CNN. Допълнителен плюс е, че предлагат безплатен седемдневен пробен период, не се изисква договор и той може да бъде анулиран по всяко време.
Sling TV има и приложение, достъпно за Android, iOS, Roku, Apple TV, Amazon Fire TV и Xbox One.

Twitter и BuzzFeed – @BuzzFeedNews

Twitter, в сътрудничество с репортери на BuzzFeed, ще се предава на живо в деня на изборите под техния раздел „Моменти“. Използвайте вашия работен плот, телефон или телевизия, за да гледате как се развиват събитията.

VoteCastr

VoteCastr е посветен на предоставянето на данни, които ще позволят на зрителите прогресивно да наблюдават данните за гласуване, вместо да се налага да чакат окончателното броене. Наред с медии като The New York Times, Slate и CNN, приложението VoteCastr непрекъснато ще генерира. прогнозните резултати, като се събират данни за гласуване.

политик

Politico ще предостави резултати от президентския ден на изборите за 2016 г., като посочи избирателните гласове на всеки кандидат. Тази информация се показва чрез интерактивна карта, която ви позволява да видите напредъка на кандидатите по щат и също така предлага на живо уеб поток от информация на техния уебсайт.

Univision

Univision е посветен на наблюдението на събитията от президентските избори през 2016 година. Тези събития могат да включват проблеми по време на гласуване, проблеми с регистрацията, сплашване по време на гласуването или твърде дълги редове, които могат да повлияят на резултатите, които американците виждат в края на деня.
Можете да получите достъп до Electionland, който ще наблюдава процеса на гласуване и ще предоставя постоянни актуализации.

Радио покритие

Няма да имаш време да гледаш изборите? NPR, наред с PBS, ще предоставя новини за изборния ден чрез много медии като радиото, телевизията, уебсайта им и приложението NPR One.

Онлайн статии

 • C-SPAN предлага медийно отразяване на поредицата от кампании за 2016 г. и ще осигури отразяване на изборен ден.
 • Daily Caller е денонощна новинарска публикация, която ще позволи на последователите да гледат големи теми с напредването на изборния ден.
 • Журналът на Wall Street ще предлага също и поточни излъчвания на изборите и прогнози за отразяване по време на събитията.

Как да гледате резултатите от гласуването на избори от чужбина

Независимо дали сте експат или пътувате на настоящото си местоположение, не бива да ви пречи да видите едно от най-критичните събития през 2016 г., президентските избори.

Ако в момента нямате достъп поради географското си местоположение, ето как можете да го направите само в 3 лесни стъпки:

 1. Изтеглете и инсталирайте приложенията на SaferVPN с едно кликване за десктоп, мобилни устройства и / или Chrome
 2. Пуснете SaferVPN и се свържете с всеки един от нашите сървъри в САЩ

САЩ Streaming наблюдават онлайн резултатите за гласуване на президентските избори

3. Прегледайте уебсайта / приложението на избрания телевизионен оператор и започнете стрийминг!

Това е всичко, което има за него!

Как точно работи? VPN (виртуална частна мрежа) ви позволява да се свържете с отдалечена мрежа и да промените географското си местоположение онлайн, така че да можете да изживеете изборите точно както бихте у дома.

Започнете да гледате резултатите от гласуването на президентските избори през 2016 г. с безплатната 24-часова пробна версия на SaferVPN или се абонирайте за един от нашите планове (с 14-дневна гаранция за връщане на парите, нямате какво да губите!).

Искате да сте първият, който научи всички най-новите новини за експатрите, киберсигурността и поточните развлечения? Присъединете се към нас във Facebook, Twitter, LinkedIn и Google+. Ще се радваме да чуем от вас!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map