Какво е приложението Kodi и как мога да го използвам в чужбина?

Какво е приложението Kodi и как мога да го използвам в чужбина?


Искате да стриймвате всичките си любими телевизия, филми и музика? Вижте нашето ръководство как да използвате приложението Kodi по целия свят!

Обаждайте се на всички резачки за кабели! Изхвърлихте ли сметката си за кабел и скочихте в поточния свят на услуги като Netflix и Hulu? Ние не ви обвиняваме. Средната сметка за сателит може да ви донесе огромни сто долара на месец! Сравнете това с по-малко от 10 долара, които ще похарчите, използвайки Netflix и Hulu, и сте намерили себе си крещяща сделка.

Е, какво, ако можем да ви кажем, че има още по-добра услуга, наречена Kodi App, предлагаща безкрайни добавки, които ви позволяват да получите достъп до невероятно съдържание … за БЕЗПЛАТНО! Въпреки че програмата и добавките са безплатни, много от тях са достъпни само ако пребивавате на определени места.

Но не се отчайвайте! Ще ви кажем как да преодолеете това препятствие само с едно щракване на бутон.

Какво е приложението Kodi?

Приложението Kodi, първоначално създадено за Microsoft Xbox (наречено Xbox Media Center или XBMC), е създадено през 2003 г. и по чудо е прераснало в едно от най-разнообразните устройства за съдържание, които можете да намерите. Използвайки Kodi, можете да получите достъп до видеоклипове, музика, подкасти, дори телевизия чрез локални и мрежови носители за съхранение и интернет.

Най-уникално за устройството, за разлика от други устройства като Chromecast и Apple TV, Kodi App е софтуер с отворен код, което означава, че може да бъде модифициран от всеки. Тази функция позволява на Kodi App да заобикаля лицензиите и ограниченията в магазина на приложения, като ви позволява да изтегляте безгранични приложения, изградени от общността, като същевременно правите по същество всяко съдържание, което искате да бъде достъпно.

Управлявано от консорциума за нестопанска технология на фондация XBMC, това умно устройство се поддържа от група доброволци и непрекъснато се модифицира и надгражда от над 500 софтуерни разработчици и повече от 200 преводачи …

… което означава, че е напълно Безплатно!

Софтуерът Kodi App, съвместим с почти всяко устройство, което може да имате (вижте по-долу за подробности), предлага неограничени добавки и ви позволява да го персонализирате, колкото искате, което го прави вашето любимо любимо поточно устройство някога.

Какво може да играе Kodi App?

Приложението Kodi може да възпроизвежда почти всичко, лесно е за изтегляне и е съвместимо с почти всяко устройство. Страницата за изтегляне на Kodi App ви позволява да избирате софтуер за Windows, OS X, Linux, Ubuntu, Android, BSD и Freescale IMX6, iOS и дори микрокомпютъра Raspberry Pi. След като приложението Kodi бъде изтеглено, то може да възпроизвежда почти всеки тип музика и филмов формат, позволява ви да гледате, организирате и създавате библиотеки за телевизионни предавания, да импортирате снимки и слайдшоу и дори да записвате телевизия на живо.

За съжаление, има няколко системи, които не са пряко съвместими с приложението Kodi (макар че винаги има трикове за джейлбрейк, за да бъдат достъпни). Ето няколко:

 • IOS
 • Windows телефони
 • Chromebooks
 • Игралните конзоли настрана от оригиналната версия на Xbox, XBMC4Xbox.

С тези универсални функции за съвместимост е лесно да изтеглите приложението Kobi на множество устройства. За щастие, за да поддържате всяко устройство синхронизирано и актуално, приложението Kodi има UPnP (Universal Plug and Play) съвместимост, което ви позволява да определите свой собствен „главен“ сървър, който комуникира с останалите ваши устройства. Това прави всичко напълно организирано и лесно за използване!

Ако искате повече информация за приложението Kodi, разгледайте уикито им тук.

Персонализиране на Kodi

Тъй като приложението Kodi е с отворен код, има много добавки и плъгини, които ви позволяват напълно да персонализирате личното си преживяване на Kodi App. Дори и да не сте усвоили уменията си за програмиране на C ++, все пак можете да използвате създадените от общността програми, които са на разположение. За да ги получите, просто изтеглете приложението Kodi на устройството си, изберете „Addon Manager“ и изберете от маса опции (точно като вашия обикновен магазин за приложения), които ще ви позволят да извлечете максимума от приложението Kodi.

Ако не сте уверени в това, че можете сами да изберете най-добрите добавки, можете да изтеглите компилация. Тази опция се предлага предварително опакована с някои от най-популярните добавки, което прави тези от нас с липса на програмиране остроумие в състояние да изпробват Kodi App, без да се налага настройване или конфигуриране.

Ще искате да се вкопаете във всички забавни функции и трикове, които добавките могат да предоставят. Вижте този списък с опции на уебсайта им!

Как да използвате приложението Kodi

Ако наистина искате да прережете кабела, но все пак можете да седнете на дивана, за да гледате телевизия и да сърфирате по различни канали, ще се радвате да знаете, че приложението Kodi се предлага с отдалечена съвместимост. Въпреки че можете да изтеглите приложението Kodi на различни устройства, функциите всъщност са оптимизирани за 10-футов интерфейс, което означава, че екранът трябва да се вижда на телевизионен дисплей с разстояние 10 фута (3 метра). Официално те разполагат с дистанционни, налични като приложение за смартфони (iOS и Android), въпреки че приложението Kodi е съвместимо и със стотици различни дистанционни управления. Вижте пълния списък в официалната им уики.

Защо трябва да използвате VPN с приложението Kodi

Вярвате или не, VPN може да ви помогне да разблокирате пълния потенциал на приложението Kodi! Наличните добавки на Kodi App, които ви дават достъп до цялата тази неограничена стрийминг, също са точната причина да получите VPN. С изтеглянето на SaferVPN можете да предавате поточно предаване напълно анонимно и да заобикаляте всички гео ограничения, които имат много добавки.

Тези добавки имат възможност да определят физическото ви местоположение, като използвате вашия IP адрес. Просто казано, скриването на вашия IP адрес деактивира способността на вашия сървър да определя местоположението ви, както и да направи всяко ваше изтегляне, потоци или сърфиране напълно непроследимо от всеки, който се интересува да опита и да погледне!

Освен това използването на SaferVPN ви позволява да преодолеете гео ограниченията. Ако някога сте били извън страната, вероятно знаете, че стрийминг услуги като Netflix и Hulu са известни с това, че блокират съдържание въз основа на вашето местоположение. Използвайки VPN, можете на практика да пребивавате в друга държава, като промените своя IP адрес, което означава, че сега можете да пребивавате на всяко друго място и да имате пълен, неограничен достъп.

Ето какво трябва да направите:

1) Вземете план за SaferVPN или започнете безплатната пробна версия, ако все още нямате акаунт.
2) Свържете се със сървър, който се намира на желаното от вас място.
3) Отворете приложението Kodi и ще видите, че то работи точно така, сякаш сте на място, където то не е блокирано!

Екранна снимка 2017-01-12 в 14.37.28

Ако искате да научите повече за това как да настроите SaferVPN с помощта на Kodi, вижте тази статия от базата знания на SaferVPN.

Със SaferVPN можете да получите достъп до тази невероятна услуга от всяка точка на света за по-малко от 30 секунди! Ако все още нямате SaferVPN, вземете абонамент днес (предлагаме а 30 дневна гаранция за връщане на парите – значи нямате какво да губите!) Или опитайте SaferVPN безплатно така че можете да се насладите на пълните предимства на Kodi App!

Ако искате да сте в крак с всички съвети за достъп до най-доброто поточно забавление, не забравяйте да се свържете с нас в социалните медии или да ни изпратите имейл на [email protected] Тук сме за вас 24/7.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map