Как да живея на живо в YouTube TV – Отвсякъде!

Предаване на живо на YouTube TV отвсякъде!


Ако искате да предавате YouTube на живо по телевизията извън САЩ, няма проблем! Вижте нашия прост трик, за да промените незабавно вашия IP адрес и да започнете да гледате телевизия на живо от популярни американски мрежи! Защо да чакате услугата да достигне до вас? Започнете поточно сега.

YouTube TV позволява на американските потребители да гледат и записват неограничени потоци на живо в 6 различни акаунта! Ако имате късмета да живеете в някоя от 5-те области, в които се предлага YouTube TV, може би вече ще се възползвате от предимствата на тази услуга.

Ако не сте в САЩ – ще се нуждаете от нашата помощ. Въпреки че трябва да имате платен VPN абонамент поради списък с прането на причини, определено ще ви е необходим такъв, който да измисли пътя си от живота в някой от тези конкретни градове, за да получите достъп до YouTube TV.

Но не се притеснявайте, малката цена, която плащате за достъп до услугата, е на 100% стойност на допълнителните ползи, които ще получите, като я изтеглите.

Прочетете, за да разберете как точно да получите достъп до YouTube TV от всяка точка на света (и дори как да преодолеете локалните затъмнения)!

Всичко за YouTube TV

Още през февруари YouTube обяви YouTube TV, услуга за стрийминг на кабели за 35 долара на месец. Насочена към премахване на необходимостта от типичен абонаментен абонамент, YouTube описва услугата си като:

„Телевизия на живо, предназначена за поколението на YouTube – тези, които искат да гледат какво искат, когато искат, как искат, без ангажименти.“

YouTube TV обяви:

Услугата вече е на живо в САЩ, въпреки че е ограничена само до няколко града: Чикаго, Лос Анджелис, Ню Йорк, Филаделфия и зоната на залива Сан Франциско. Вижте всички налични местоположения.

Не се намира в едно от тях? Още не губете надежда, прескочете до края на тази публикация, за да разберете как можете да предавате на живо YouTube TV от абсолютно ВСЕКО местоположение!

Особености на YouTube TV

Каналите: YouTube TV предлага (ограничено – прочетете повече) стрийминг от куп популярни американски кабелни канали – ABC, Fox, CBS, NBC, ESPN и още 40+.

Цената: Въпреки че струва 35 долара на месец, тя ви дава незабавен достъп до до шест акаунта с до три устройства, които стриймират едновременно.

Вижте таблицата ни по-долу за обобщение на предимствата на YouTube TV (радваме се, че лявата надвишава дясната):

[таблицата „” не е намерена /]

* Предупреждение за несъответствие на цената*

YouTube TV ще ви струва $ 35 на месец, но ако се регистрирате от iPhone или iPad, месечната ви сметка ще бъде по-скъпа!

По някаква причина iTunes Store ще направи месечната цена скок до 39,99 долара (плюс данъци и такси – така че не забравяйте да се регистрирате от Android или мрежата.

Изключения на YouTube TV

Изключенията, термин, използван за описване на излъчването на определено телевизионно съдържание за избор на географски пазари, правят някои програми недостъпни за пряко предаване на YouTube TV.

„Понякога може да видите пълно затъмнение на някои програми в излъчваните мрежи. Това се случва, защото YouTube TV е интернет базирана услуга, а правата за цифрово предаване за определени програми са различни от традиционните телевизионни права. Ако изчезналата програма се появи в раздели Библиотека, Начало или На живо, ще видите икона, която ви предупреждава, че програмата в момента не е достъпна. “ – Научете повече за изчерпвания на съдържанието на уебсайта на YouTube.

За щастие, използването на SaferVPN може да промени вашето виртуално местоположение, преодолявайки затъмненията и мигновения достъп до потоците по ваш избор!

Просто се свържете със сървър на желаното от вас място (променяйки локалния си IP адрес) и подмамете сайта да мисли, че сте на правилното място! Виола! Просто така.

Прочетете края на тази публикация, за да разберете как точно да предавате YouTube на живо в 3 прости стъпки.

Уловът

Както може би вече сте чели, YouTube TV в момента е наличен само в САЩ. За щастие, YouTube TV работи навсякъде в САЩ, това е само телевизия на живо, която е регионално заключена в Чикаго, Лос Анджелис, Ню Йорк, Филаделфия и района на залива Сан Франциско. Все още можете да гледате национално достъпни мрежи и всички ваши предварително записани програми!

Каква е уловката?

 • проблем: Е, за начало, ако не сте в САЩ, може би мислите, че изобщо не можете да закупите услугата за стрийминг!

  Решение: За щастие, ние знаем как да преодолеем това малко препятствие в 3 прости стъпки, които ще отнемат само няколко минути. Прочетете следващия раздел, за да разберете как.

 • проблем: Ако сте извън 5-те области, които предлагат поточно предаване на живо, но искате да получите достъп до локална програма, няма да можете да гледате любимите си предавания или събития.

  Решение: Влизам локален канал на живо (ABC, CBS, ESPN и т.н.) трябва да имате VPN. Поради допълнителни причини за сигурност вашият VPN наистина трябва да остане „включен“ през цялото време така или иначе.

 • проблем: Ако сте в САЩ, но планирате да напуснете, нямате достъп до нито една програма на YouTube TV, нито на живо, нито записано, докато пътувате в чужбина.

  Решение: С помощта на SaferVPN можете просто да щракнете върху „ON“ и да промените IP адреса си в САЩ, като незабавно заблудите услугата, като мислите, че никога не сте напускали дома ��

Прочетете следващата стъпка по-долу; Ние имаме само решението за всичките ви проблеми!

Как да живея на живо в YouTube TV със SaferVPN

YouTube TV блокира достъпа чрез откриване на географското местоположение на вашия IP адрес. С анонимен VPN като SaferVPN можете да деблокирате уебсайтове, да заобиколите тези ограничения и да получите неограничен достъп до забавление.

SaferVPN ви позволява незабавно да променяте своя IP адрес за няколко секунди. Просто следвайте 3-те стъпки по-долу, за да се регистрирате за YouTube TV, сякаш сте в САЩ, и продължете да предавате любимите си събития – независимо къде се намирате!

С VPN можете да получите достъп до игрите незабавно и лесно, независимо къде се намирате. Всичко, което е необходимо, е 3 прости стъпки! Ето как:

 • Изтеглете и инсталирайте SaferVPN (Ако все още нямате акаунт, влезте с нашата безплатна пробна версия).
 • Пуснете SaferVPN и се свържете със сървъра, на който се намира желаният от вас оператор (в този случай САЩ).
  Гледайте наградите на Академията: 2017 Оскари на живо отвсякъде
 • Прегледайте уебсайта на YouTube TV, регистрирайте се и това е всичко! Можете да предавате на живо YouTube YouTube отвсякъде! 

Това е толкова просто! Имате ли отзиви, предложения или заявки за функции? Чувствайте се свободни да се свържете с нас и да се присъедините към нас в социалните медии! Ще се радваме да чуем от вас.

Честит преглед!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map