Как да получите отключен Fire Stick и Amazon Fire TV

Отключен Fire Stick Amazon Fire TV


Ако искате да получите достъп до множество гео-ограничено съдържание, докато поточно онлайн анонимно, прочетете, за да разберете как да получите отключен Fire Stick или Amazon Fire TV само с няколко прости стъпки!

Както Amazon TV, така и Fire Stick са прости начини да превърнете телевизора си в онлайн стрийминг устройство. И макар да получавате достъп до десетки хиляди филми, предавания и друго съдържание е страхотно решение за рязане на кабели за скандални сметки за телевизия, устройствата, за съжаление, ограничават и гео-блокира по-голямата част от съдържанието си. Това означава, че голяма част от любимите ви приложения и услуги могат да бъдат достъпни само от определени места.

За щастие, имаме просто решение. VPN е лесна за използване, проста услуга, която ви предоставя незабавен достъп до всяко ограничено съдържание, като ви дава отключен Fire Stick или Amazon TV (можете да го използвате и на всички други устройства!).

Прочетете, за да разберете как точно да получите отключен Fire Stick или Amazon Fire TV само с няколко прости стъпки!

Защо искате отключена огнена пръчка & Amazon TV

Получаването на отключен Fire Stick има много предимства – някои, които може би дори не сте обмисляли преди. Както вече обсъждахме в нашия скорошен блог за приложението Kodi, можете да използвате Amazon Fire, за да предавате любимите си медии, включително потоци извън типичните ви потоци Netflix, Hulu и HBO, но ще ви трябва VPN, за да получите достъп до пълния му потенциал. Вижте следните причини, поради които искате VPN да получите отключен Fire Stick & Amazon TV:

Преодолейте геоблокирането на вашия Amazon TV & Огнена пръчка

Случвало ли ви се е да включите телевизора или лаптопа си развълнувани, за да гледате ново или любимо предаване, само за да разберете, че не е достъпно в текущото ви местоположение?

благодарно, VPN лесно решава този проблем. Когато използвате VPN, всичките ви данни се предават през сървър в избраното от вас местоположение, което прави вашето устройство да изглежда на ново виртуално място. След като се свържете с VPN и промените местоположението си, получавате незабавен достъп до ограничено съдържание, като заблуждавате доставчика да мисли, че сте в тази страна! Това е толкова лесно като това! За да разберете как да направите това, следвайте нашето стъпка по стъпка ръководство, подробно описано по-долу.  

поверителност  

Когато използвате VPN за получаване на отключена Fire Stick, вашите данни също се криптират чрез анонимна връзка, което означава, че вашият доставчик на интернет услуги (ISP), правителството или някой друг, който се опитва да види какво вашето стрийминг не може да каже кой сте, къде ти си наистина ли разположено или дори това, което предавате или изтегляте.

Като правите вашите данни нечетливи и непроследими, VPN ви предоставя пълна анонимност и поверителност онлайн.

Увеличени скорост на потока

Когато свържете своя Fire Stick или Amazon TV към VPN, може да имате и повишена скорост на поточно предаване. Много доставчици на интернет услуги налагат методи на дроселиране (забавено поточно предаване) за програми като Kodi и Android приложения, като Terrarium TV, Mobdro, Showbox и т.н..

VPN премахва дроселирането на ISP, което ви позволява да се свързвате на пълна скорост вместо със забавена скорост, определена от вашия доставчик на услуги.

Защо не мога да намеря VPN приложение за моя Amazon TV или Fire Stick?

За съжаление Amazon TV няма достъп до Google Play с цел изтегляне на приложения за Android. Освен това първото поколение Fire TV Stick изобщо не поддържа VPN приложения. Бум надясно?

За щастие, ние съставихме просто ръководство за това как да получите отключен Fire Stick и Amazon TV, така че да можете лесно да свържете устройството си към VPN и да започнете да предавате любимото си гео-ограничено съдържание, тайно.

Настройка на SaferVPN на Amazon Fire Stick & Amazon Fire TV

За да използвате SaferVPN на вашия Amazon Fire TV, трябва да изберете един от следните два метода, за да настроите SaferVPN и да получите отключен Fire Stick или Amazon TV:

 • Използване на компютър / Mac, работещ със SaferVPN и свързан като Wi-Fi Hotspot. Независимо дали използвате Windows или Mac, можете да настроите виртуална гореща точка – което означава, че превръщате компютъра си в рутер и пренасочвате своя интернет трафик през него.
  стъпки:
  За да настроите SaferVPN на Amazon TV или Fire Stick, уверете се, че имате лаптоп с активна интернет връзка и SaferVPN, работещ на вашата система.
  • Щракнете върху Икона на SaferVPN на вашия лаптоп и влезте във вашия Акаунт на SaferVPN използвайки валиден SaferVPN потребителско име и парола.
  • Изберете желаното от вас сървър от списъка със сървъри и щракнете Connect.
  • След като VPN е свързан, всичко, което трябва да направите, е да преобразувате вашия лаптоп в Wi-Fi гореща точка, това е всичко!
   Ако имате нужда от подробни указания как да направите това, моля изберете съответната платформа:
   • Аз съм потребител на Mac
   • Аз съм потребител на Windows
 • Използване на безжичен рутер, работещ с SaferVPN (DDN-WRT рутер с активиран VPN). Ние си партнираме с Flashrouters, за да доставим най-бързите рутери с предварително инсталиран SaferVPN. Просто се свържете с желаното от вас местоположение на сървъра, за да сърфирате в мрежата, сякаш сте там!
  Ако нямате предварително инсталиран рутер за SaferVPN, първо трябва да го настроите на своя рутер (препоръчва се DDWRT рутер). Научете как да настроите SaferVPN на различни рутери.
  стъпки:
  • От менюто на Amazon Fire TV отидете на Настройки.
  • Изберете Система тогава мрежа.
  • Ще видите името на маршрутизатора (напр. – SaferVPN), в който току-що сте се настроили Налични мрежи. Изберете го.
  • Влез в парола на вашия рутер и изчакайте, докато се създаде връзката.

Следвайте съветите по-горе, за да направите целия си трафик през VPN. След това свържете Amazon TV или Fire Stick към VPN чрез създадения от вас виртуален хотспот и ще можете да го използвате, сякаш сте на желаното от вас място. Няма повече гео ограничения!

Това е! Вече сте готови да управлявате вашия телевизор Amazon!

Ако всичко ви звучи сложно, не се притеснявайте. Можете също така лесно да инсталирате OpenVPN без вкореняване, следвайки стъпките, подробно описани на този сайт.

Нуждаете се от помощ при инсталирането на нашия VPN на друго устройство? Вижте нашите: VPN за Windows, VPN за MAC, VPN за iOS, VPN за Android, VPN рутер, и нашата VPN разширение за Chrome.

Започнете с VPN, за да получите незаключена Fire Stick …

Ако все още нямате SaferVPN, вземете абонамент днес (предлагаме а 30-дневна гаранция за връщане на парите, нямате какво да губите!) или опитайте SaferVPN безплатно така че можете да се насладите на спокойствие с отключена Fire Stick, докато сигурно осъществявате достъп до всеки блокиран уебсайт отвсякъде!

Имате ли отзиви, предложения или заявки за функции? Чувствайте се свободни да се свържете с нас и да се присъедините към нас в социалните медии! Ще се радваме да чуем от вас.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map