Как да деблокирате Whatsapp Calling, Skype, Viber и още VoIP услуги

Разблокирайте приложения за WhatsApp Calling, Skype, Viber & VoIP в Китай, Египет, Йордания, Кувейт, Оман, Катар, Обединени арабски емирства, Мароко, Северна и Южна Корея, Пакистан.


Опитвате се да се свържете с приятели, семейство и колеги от чужбина, но откривате, че VoIP услугите, които искате да използвате, са блокирани? Не се притеснявайте, ще ви покажем как лесно да получите достъп до WhatsApp обаждания, Skype, Viber и много други VoIP приложения с едно щракване!

WhatsApp обаждания, Viber, Skype и много други VoIP услуги предлагат множество предимства пред старата си телефонна услуга. Не само можете да се обадите на приятелите и семейството си от цял ​​свят, но и често можете да им се обаждате Безплатно!

За съжаление, има много страни, които блокират тези услуги поради онлайн цензура или за да защитят интереса на големите телекомуникационни доставчици. Но това не означава, че не можете да намерите начин да се свържете!

В този блог ще ви разкажем всичко за всяка от тези услуги, къде са достъпни и как можете да получите достъп до която и да е от тях, независимо къде се намирате.

# Unblock WhatsApp, Skype, Viber и още VoIP приложения с едно кликване! Кликнете върху Туит

WhatsApp Calling, Skype, Viber и VoIP приложения

Всеки ден разчитаме на някакво приложение или мобилна услуга, за да поддържаме връзка с нашите приятели, семейство, колеги и близки. За щастие, с нашето поколение от технологии, приложения като WhatsApp, Skype, Viber, Facebook Messenger, Tango и много други, улесняват чата, гласовото съобщение и изпращане на снимки и видеоклипове.

Всички тези приложения използват VoIP (Voice-over-IP) технология. Тази технология, позната още като Интернет телефония, по същество позволява на хората да използват Интернет като средство за извършване на телефонни разговори. Това не само е удобно, но е и супер рентабилно, което ви позволява да извършвате телефонни разговори на дълги разстояния безплатно.

Както можете да видите, има най-различни приложения за обаждания чрез VoIP и всяко от тях има своите уникални предимства. Чудите се кой ще работи най-добре за вас? Нека да разделим някои от услугите. Всички по-долу позволяват безплатно, неограничено гласово обаждане чрез Wi-Fi, 3G или 4G услуги:

 • WhatsApp Calling:

  Тази услуга е насочена основно към мобилни потребители, които биха искали да изпращат съобщения, медии и разговори както с глас, така и с видео. Имайте предвид, че можете да се обаждате само на хора, които също имат WhatsApp на устройството си. Шифроването от край до край на WhatsApp даде на услугата доста репутацията на сигурността. С изтеглянето на безплатен WhatsApp вие гарантирате, че „само вие и човекът, с когото общувате, можете да четете изпратеното и никой между тях, дори и WhatsApp.“ – WhatsApp.

 • Skype:

  Произхождайки от работния плот, Skype вече работи на: Symbian, Mac, Chrome, Linux, Windows, Blackberry и iOS. Неговото качество и стабилност позволи на Skype да се превърне в един, ако не и най-добрият VoIP на пазара. Това е така, защото Skype има собствен кодек за кодиране на разговори и дори предлага HD глас. Споделянето на екрана на Skype, споделянето на файлове в множество формати, инструментите за сътрудничество, видео разговори за конференции и др. Направи платформата изключително популярна за бизнеса. С малка такса можете дори да се обадите на хора в други платформи извън услугата и дори да въведете съществуващия си телефонен номер, който да се използва с вашия акаунт в Skype.

 • Вайбър:

  С Viber потребителите лесно могат да изпращат съобщения, мултимедийни файлове, както и гласови и видео разговори на други хора, които използват Viber с HD качествени връзки. Връзките не изискват регистрация, псевдоним или покани и лесно се интегрират със съществуващия ви списък с контакти. Услугата се предлага на същите платформи като Skype, но предлага уникални стикери, обществен чат, Viber Games и Viber Out (за да се обадите на потребители, които не са Viber) като платените функции.

Въпреки че живеем в епоха, която позволява тези услуги, за съжаление те са блокирани в няколко страни поради цензурата.

Ето преглед на мястото, където VoIP услугите са блокирани в момента:

Услугите са блокирани
Държави
Съдържание на VoIP, Skype и уебсайтове (YouTube, Facebook и т.н.) Китай, Египет, Йордания, Кувейт, Оман, Катар, Обединени арабски емирства.
VoIP и малко уеб съдържание Мароко, Северна Корея, Южна Корея, Пакистан
VoIP и Skype Белиз, Карибите, Мексико, Парагвай
VoIP услуги Бразилия

Реалността на глобалната цензура

Наскоро забелязахме драстично увеличение на броя на блокираните VoIP услуги по целия свят. С тези услуги, които стават популярни през последното десетилетие, те бързо изпитват ограничения. В действителност до 2013 г. 27 държави са пуснали забрани за VoIP услуги, в резултат на което 40% от световното население е блокирано от достъп до тях.

Европейският съюз също работи за включване на обаждания и други VoIP услуги в строгите правила на ЕС за поверителност на далекосъобщенията. Това би позволило на ЕС да подслушва лични разговори, дори чрез криптирани платформи.

Бразилия е добре известна със своите ограничения за VoIP услуги. WhatsApp вече е блокиран три пъти в страната. Последният блок се състоя на 19 юли, но за щастие продължи само няколко часа. Един блок обаче в началото на май се проведе в продължение на 72 часа. Съдия Марсел Май Монталвао от държавата Сергипе разпореди блока като отстъпка, след като поиска WhatsApp да прехвърли чат записи, свързани с разследване на наркотици.

В интерес на истината страните са се включили толкова много в информацията, предавана чрез тези услуги, дори да се закълнете, че WhatsApp в ОАЕ може да ви приземи а 45 000 паунда глоба, затвор и / или депортиране!

С постоянното прогресиране на гео ограниченията и цензурата борбата за свобода в интернет е по-важна от всякога. За щастие, ние имаме просто решение, което да ви помогне да получите достъп, който заслужавате – VPN. Сега можете да получите достъп до всяка услуга, която искате, от всяко място!

Как да деблокирате WhatsApp Calling и други VoIP услуги:

Въз основа на вашето местоположение, WhatsApp Calling може да бъде блокиран, както и други услуги като Skype, Viber и Facebook Calls. За щастие, SaferVPN ви позволява лесно да преодолеете тези гео ограничения и цензура, така че винаги можете да се свързвате с важни хора в живота си!

Приложенията на SaferVPN поддържат, че VoIP приложенията работят безупречно на вашия смартфон, таблет и лаптоп, независимо къде се намирате. Ето как:

 1. Започнете своето Безплатно Изпробвайте SaferVPN или вземете платен план с 14-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. Стартирайте SaferVPN и свържете устройството си с предпочитаното от вас място за VPN сървър – (САЩ или всяко място WhatsApp е не блокиран). Работи на всички ваши Windows, Mac, iOS и Android устройства.
 3. Изтеглете WhatsApp и съобщение далеч! Създавайте групи с най-добрите си приятели, семейство или колеги. Изпращайте неограничени съобщения, снимки, видеоклипове и аудио съобщения. За да направите срещата с приятели още по-лесна, можете също да изпратите взаимно вашето конкретно местоположение.

Това е всичко, което има за него! Регистрирайте се за SaferVPN или стартирайте безплатната си пробна версия за VPN, за да деблокирате и да получите достъп до WhatsApp Calling и VoIP приложения от всяко място!

Имате въпрос относно нашата услуга и как тя работи? Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ден или нощ, на [email protected] Винаги се радваме да помогнем!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map