Chromecast VPN: Как да деблокирате всяко приложение

Chromecast VPN: Как да деблокирате всяко приложение


Chromecast, популярното телевизионно устройство на Google, ви позволява да предавате безжично поточно от вашия телефон, компютър или таблет направо на вашия телевизор. Ето как да използвате VPN за Chromecast, докато го правите!

Писахме ръководства за това как да използвате VPN на Apple TV, Playstation 3, Playstation 4 и Xbox, но сега е ред на Chromecast. Тъй като устройството ви позволява да предавате неограничено съдържание от телефона, таблета или лаптопа си, важно е да се отбележи, че да бъдете в безопасност, докато имате достъп до любимото си съдържание е по-важно от всякога!

Прочетете нататък и ще ви кажем как да използвате VPN на Chromecast, така че винаги да сте защитени!

Функции на Chromecast

Само за 35 щатски долара Chromecast ви позволява да предавате цялото си любимо съдържание от телефона, компютъра или таблета си направо към вашия телевизор. Какво ще кажете за Netflix, Pandora Radio, YouTube, HBO NOW и Spotify, само за да посочите някои от поддържаните приложения?

Ако вашите интереси се наклонят повече към бъдещето на съдържание с висока разделителна способност, Chromecast Ultra от 69 долара може да бъде по-подходящ. Тази нова версия на Chromecast ви позволява да предавате поточно до 4K Ultra HD & Качество на HDR картината през вашата Wi-Fi мрежа.

И при двете тези версии на Chromecast основната функция е възможността за огледало или „безжично предаване“, нищо от поддържаните от вас устройства до вашия телевизор. По същество това превръща всеки телевизор с HDMI вход в интелигентен телевизор!

Ето малко видео за това как работи:

С простото щракване на бутон можете да гледате всяко ваше любимо съдържание на най-визуално привлекателното устройство във вашия дом.

Сега, когато знаем точно какво прави, нека да разгледаме как точно да използвате своя Chromecast, като същевременно запазвате сигурността си.  

Два начина да използвате VPN за Chromecast

Някои от най-добрите сайтове за поточно предаване, филми и музика са блокирани в резултат на гео ограничения. Това означава, че няма да можете да получите достъп или да предавате поточно предаване с вашия Chromecast. Например, ако сте в Китай и искате да получите достъп до американско съдържание в YouTube, просто се свържете с американски сървър за достъп до американската версия на уебсайта с пълен достъп. Тези услуги блокират достъпа чрез откриване на географското местоположение на вашия IP адрес.

С VPN на Chromecast можете да заобиколите такива ограничения.

Използвайки анонимен VPN, можете да избегнете геоблокиране и достъп до всяко съдържание отвсякъде, като получите нов IP адрес. По този начин можете да подмамите уебсайта да вярва, че сте в друга държава.

Ето как:

 • Създайте своя собствена гореща точка
  Доста просто решение е да създадете свой собствен виртуален хотспот с вашия лаптоп. Много е просто! Просто се свържете с един от сървърите на SaferVPN (инструкции в края на този блог) в страната, в която услугата ви е налична. Това превръща компютъра ви в рутер, насочвайки трафика ви през вашата VPN връзка. Това прави вашето устройство да се намира във всяка страна, която искате!
 • Използвайте предварително инсталиран рутер
  Друго решение е да закупите рутер с предварително инсталиран SaferVPN. Този удобен инструмент също променя IP адреса на всяко свързано към него устройство, като ви дава достъп до всеки сайт, който иначе е блокиран във вашата страна! Можете също така да прочетете нашето ръководство, за да научите как да предавате на живо вашия телевизор с VPN рутер.

Използвайте нашето крайно ръководство: отблокирайте уебсайтове отвсякъде и предавайте съдържание от цялата планета! Кликнете върху Туит

Важно е да се отбележи, че както вашият Chromecast, така и ръчното ви устройство са свързани към VPN сървъра на една и съща държава. Например, ако искате да предавате американска Pandora, свържете двете устройства към един и същ американски сървър чрез един и същ Wi-Fi.

Как VPN на Chromecast ви предпазва

Освен че ви позволяват да заобикаляте гео-ограниченията, да скриете интернет трафика си, да деблокирате поточно уебсайтове и да цензурирате достъп до съдържание, VPN-ите също са задължителна функция за защита. Чрез сърфиране анонимно с шифрована VPN връзка на ниво банка, можете да защитите кредитната си карта и банкови данни, частна информация, имейли и лични размени. Научете повече в нашия блог, обясняващ 10 причини, от които се нуждаете от анонимен VPN.  

Започвай сега!

Ето просто стъпка по стъпка ръководство за това как да използвате своя VPN за Chromecast и да деблокирате всяко приложение:
 • Вземете план за SaferVPN или започнете безплатната пробна версия, ако все още нямате акаунт.
 • Свържете се със сървър, разположен в държава, където желаното ви съдържание е разрешено.
 • Влезте в желаното от вас съдържание и ще видите, че то работи точно така, сякаш сте в страна, която го предава свободно. Вече можете да получите достъп до всичко, което искате да предавате чрез вашия VPN за Chromecast отвсякъде!

Моля, не се колебайте да се свържете с нас с всякакви отзиви, предложения или заявки за функции. Ще се радваме да чуем от вас!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map