10 страхотни оферти, които можете да получите с VPN в Кибер понеделник + VPN ПРОДАЖБА – 80% ОТСТЪПКА

Онлайн пазаруване на смартфон


Изненада! Поздравете на Кибер понеделник! Прочетете всичко за продажбата на VPN за Cyber ​​Monday и Вземете няколко вътрешни съвета как VPN може да ви спести още повече пари през този празничен сезон …

Познай какво? Ние предлагаме невероятно предложение за Кибер понеделник за 24 часа! Възползвайте се от нашите невероятно ниски цени този понеделник! Но не забравяйте да действате бързо, защото това е последният шанс да спестите!

Продължете да четете, за да научите 10 начина, по които можете да използвате своя VPN за достъп до сделки по целия свят, възползвайте се от нашите VPN Сделки до 80%.

GIF Major Cyber ​​Monday VPN спестявания

Най-добрата оферта за VPN за кибер понеделник в мрежата

Кибер понеделникът е от далеч през 2005 г., но никога не е било по-доброто време от сега да пазарувате онлайн за празничния сезон. Американците похарчиха 3,3 милиарда долара онлайн в Кибер понеделник през 2017 г. и се очаква да харчат близо до 4 милиарда долара тази година!

Ако четете тази публикация в блога, просто сте се натъкнали на много: до 80 процента отстъпка от VPN този кибер понеделник!

Ние пишем много за това, как SaferVPN може да ви помогне да сте в безопасност онлайн с нашите анонимни IP адреси и 256-битов стандарт за криптиране. Нашите членове се ползват с достъп до напълно отблокирана мрежа и могат да предават поточно любимото си съдържание, където и да са по света.

Но знаете ли, че VPN всъщност може да ви помогне да спестите пари от нещата, които купувате онлайн?

Как да получите страхотни оферти за пазаруване с VPN

Много онлайн търговци на дребно променят цените си в зависимост от това къде се намирате. Най-често компаниите ще продават продукти на по-ниски цени на тези, разположени в „по-бедните“ страни, точно както повишават цените за определени държави, които се смятат за „богати“. Други компании предлагат или показват определени сделки само на тези в определени страни.

За щастие, VPN ви позволява да промените геолокацията си, което ви позволява да ловите за най-добрата цена, която тези компании са готови да предложат! Само с едно кликване можете да промените своя IP адрес, така че да е разположен в която и да е от 34 държави, което ви позволява свободата да намерите много.

Вижте видеото по-долу, за да научите колко лесно е да промените вашия IP адрес чрез нашето приложение:

Нашият пълен справочник за онлайн пазаруване с VPN има още много трикове за извличане на пари от нещата, от които се нуждаете и обичате – всичко чрез промяна на вашия IP адрес.

Първо, трябва да отбележите, че някои международни търговци на дребно не приемат кредитни карти от други страни, така че ако искате да се възползвате от по-ниски цени като тези, първо променете IP адреса си, така че да е базиран в избраната от вас държава, настройте PayPal акаунт в тази държава и плащайте с нея.

Друго нещо, което ще искате да се уверите, че правите, е да преглеждате, без да имате активирани бисквитки и / или да разглеждате в нов „прозорец в режим„ инкогнито “. В противен случай търговците на дребно може да могат да проследяват вашето местоположение с бисквитки.

Прочетете, за да видите няколко бързи примера на сделки за пазаруване, които можете да получите чрез VPN!

1. Спестете пари от Microsoft Office

Microsoft Office е основен професионален, академичен и дори частен живот. Повечето хора се нуждаят от него на компютрите си, но не всеки може да го получи на същата цена!

Като пример можете да плащате 99,99 долара годишно за абонамент за Office 365 Home в Съединените щати. Но ако сте базиран в Русия – или сте променили своя IP адрес, така че да изглежда, че сте базиран там – можете да го получите само за 4399 руски рубли, което е еквивалент на 66,63 долара от написването на този пост.

По същия начин, личен абонамент, който струва $ 69,99 в САЩ, струва на тези с руски IP адрес, равняващ се на $ 53,00. Можете също така да заложите еднократна покупка на Office Home за 149,99 долара & Студент 2019 само за $ 101,47!

2. Спестете пари от полети

SaferVPN не е полезен само за получаване на сделки за продукти от онлайн търговци на дребно. Ако искате да резервирате ваканция, можем да ви помогнем да ви свържем с по-ниски цени на вътрешни и международни полети.

Като пример, намерихме спестявания от 55 долара при това пътуване от Ню Йорк до Лондон, като сменихме нашия IP адрес от Канада, така че той беше базиран на местно ниво в Съединените щати.

Понякога сайтове като Kiwi.com ще ви свързват с различни оферти според мястото, където се намирате. Например, този полет от Ню Йорк до Лондон беше на цена от 1,183 долара през Iberia при търсене на Киви от базиран в САЩ IP адрес. Но тази сделка дори не беше показана при търсене от базиран в Русия IP адрес – вместо това беше на цена от 2 859 долара!

Може да отнеме малко лов наоколо, за да намерите най-добрата сделка и не всеки полет ще бъде различно определян от местоположението до местоположението. Но намерете добра сделка и абонаментът ви за SaferVPN може да си плати веднага! Пълното ни ценово ръководство има повече информация за търсенето на страхотни оферти за полети!

Обърнете внимание: Ако многократно търсите един и същ полет от един и същ IP адрес, много авиокомпании ще го приемат като щека, която отчаяно желаете да направите покупка – и съответно ще ви доплащат. За да не плащате допълнително само защото пазарувате наоколо, „нулирайте“ IP адреса си чрез нашето приложение, като изключите и след това отново във вашия VPN сървър по избор.

3. Спестете пари от хотели

VPN може да ви помогне да спестите пари и за хотели. Като пример, потърсихме хотели в Ню Орлиънс и намерихме сделка за $ 658 в хотел Omni Royal Orleans, който е само на кратка разходка от центъра на града.

Но когато сменихме IP адреса си, така че се намираше в Германия, открихме същия хотел в същата нощ на цена от едва 192 €, което е едва 218,17 долара от написването на този пост. Това е по-малко от една трета от цената!

4. Спестете пари от коли под наем

Можете също така да получите добри сделки за коли под наем само като използвате VPN. Потърсихме коли под наем в LAX и установихме, че едни и същи автомобили се отдават под наем на диво различни цени.

Каяк ви показва дневен наем на Nissan Versa или подобен компактен автомобил от Аламо на международното летище Лос Анджелис за 145 долара. Но когато правите същото с немски IP адрес, същия ден автомобил се предлага в същия ден срещу 30 евро, което е 34,09 долара от написването на този пост. Това е по-малко от една четвърт от цената!

5. Спестете пари от Apple Music

Може би това, което търсите, е абонамент за Apple Music. Имате късмет! С помощта на VPN успяхме да намерим различни цени на любимата услуга и нейната библиотека от 50 милиона песни.

В Съединените щати трите абонаментни нива струват $ 4,99, $ 9,99 и $ 14,99 на месец. Но с руски IP адрес, нивата струват 75, 169 и 269 рубли на месец. Това е равностойността на 1,13, 2,55 и 4,06 долара на месец – около една четвърт от цената в САЩ!

За повече подробности относно стъпките за получаване на отстъпки от Apple Music, вижте нашето ръководство.

6. Спестете пари от Spotify

Друга популярна музикална услуга в наши дни е Spotify. В САЩ Spotify се предлага само за 0,99 долара / месеца в продължение на три месеца и $ 9,99 на месец след това. Но удивително е, че можете да получите Spotify с бразилски IP адрес за R $ 1,99 / месец за първите три месеца и R $ 16,90 / месец след това. Тези цени, преведени в щатски долари, са съответно 0,53 долара и 4,50 долара – половин отстъпка!

Ако Spotify не е наличен във вашия регион, можете също да промените IP адреса си, за да получите достъп до него.

7. Спестете пари от Apple часовници

Тази година горещите технологични артикули също се продават на различни цени на различни места – включен е новият Apple Watch Series 4. Ако търсите например Apple Watch на Apple.com с италиански IP адрес, например, ще търсите цени, започващи от 439 € (еквивалент на около $ 499,24).

Но превключете IP адреса си, така че да е разположен в Съединените щати, а тези начални цени на Apple Watches ще спаднат до едва 399 долара – почти 100 долара разлика!

8. Спестете пари от Apple iPhone XS

Можете да използвате VPN, за да получите добра сделка и за Apple iPhone XS. Отново, използвайки Италия като пример, цената за iPhone XS Max на уебсайта на Apple е 1 289 €, което е 1465,88 долара към написването на този пост. Но като превключите вашия IP адрес към базиран в САЩ сървър, можете да го намерите само за 1 099 долара. Това е повече от една четвърт от цената на списъка!

9. Спестете пари от Apple iPhone XR

Ако Apple iPhone XS е малко прекалено много за вас, можете да получите iPhone XR В италианската версия на Apple.com, iPhone XR струва 889 €, което е 1010,99 долара при преобразуване в щатски долари. Използвайки базиран в САЩ IP адрес, цената се среща като $ 749 – още една отстъпка от около 25 процента!

10. Спестете пари от Apple TV

Apple предлага разнообразие от Apple TV устройства тази година. За пореден път цените в Италия и други страни са много по-високи, отколкото в Съединените щати. 64 GB Apple TV 4K е 219 €, което е около $ 249.05 в американска валута. Когато се гледа от IP адрес на САЩ обаче, един и същ продукт е 199 долара.

Защитете своите финансови детайли твърде

Когато пазарувате онлайн, вероятно ще използвате дебитна карта или кредитна карта, за да платите за покупката си. Проблемът е, че ако поставяте поръчки през незашифрована връзка, вие пускате финансовите си данни веднага на открито.

Вероятно най-опасно е пазаруването, докато сте в обществена Wi-Fi мрежа – помислете за кафенета, библиотеки, летища и гари. Ако направите покупки през такава необезпечена връзка, всеки в мрежата ще може да надникне в транзакцията. Те може да могат да разберат какво сте купили, колко сте платили за него, на кого е изпратено и номера на вашата кредитна карта.                                  

Ако имате SaferVPN от ваша страна, всичко, което правите онлайн, ще бъде защитено зад 256-битово криптиране на ниво банка. Без значение кой онлайн търговец, който посещавате, какво изпращате по проводниците или откъде преглеждате, това, което правите онлайн, ще бъде само вашият бизнес. Дори вашият интернет доставчик няма да знае какво правите!

Използвайте нашия Cyber ​​Monday VPN Deal Now

С тази сделка за VPN за кибер понеделник този уикенд никога не сте били по-близо до пълен страхотен пакет на цял свят. Възползвайте се от нашите 80 процента от продажба и започнете да се възползвате от най-добрата VPN сделка за Кибер понеделник за 2018 година!

Разпространете празничното веселие – споделете тази сделка с приятелите си и ги запазете и онлайн!

Вземете до 80% отстъпка от #VPN план с нашата сделка с #CyberMonday! Кликнете върху Туит

Искате повече информация за нашата Cyber ​​Monday VPN сделка или нашата VPN услуга? Свържете се с нас по всяко време на [email protected]

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map