Täydellinen luettelo teknisistä jätteistä, joihin voit luottaa – EFF: n ”Who’s Got Back?” Raportti 2015

EFF


Electronic Frontier Foundation (EFF) laati äskettäin vuosikertomuksensa kuinka hyvin suuret teknologiayritykset suojaavat yksityisiä tietojasi viranomaisten tiedusteluilta. Olemme saaneet sinulle täydellisen luettelon niistä, jotka saivat selkänsä ja niille, jotka eivät vain anna huutoa.

Yhteenveto vuoden 2015 “Who has your back” -raportista

Internetissä päivittäin vietetyn ajan myötä tekniikan jättiläiset, kuten Facebook, Google ja Apple, tietävät sinusta niin paljon. Luotamme heille valokuvillamme, sijaintimme ja paljon muuta henkilökohtaista tietoa. Nyt et halua, että nämä tiedot joutuvat väärään käsiin, eikö niin? Varsinkin jos olet maassa, joka sensuroi, valvoo ja rajoittaa Internetiä.

Snowden osoitti meille, että edes länsimaalaiset eivät voineet olla varmoja siitä, että heidän tietonsa ovat turvassa hallitusten uteliailta silmiltä. Raportit ja lausunnot osoittavat, että teleoperaattorit voivat osallistua NSA: n joukkovalvontaan.

Kuluttajien auttamiseksi Electronic Frontier -säätiö julkaisee vuosikertomuksen nimeltä Who’s Got Your Back? EKTR: n tavoitteena raportillaan on kaksi:

 1. Yksilöiden kouluttaminen millä verkkoyrityksillä on turvallista tehdä liiketoimintaa,

 2. Kannustetaan edellä mainittuja yrityksiä puolustamaan käyttäjiensä yksityisyyttä tuomioistuimissa ja osoittamaan avoimuutta suhteissaan hallituksiin

Tämän artikkelin avulla toivomme, että saat hieman viisaampia, mihin yrityksiin voit luottaa. Varoituksen sana: vaikka nämä yritykset tekisivät parhaansa yksityisyyden suojaamiseksi, et voi koskaan olla 100% varma, että se pysyy aina sellaisena. Suorita aina varotoimet pysyäksesi nimettömänä verkossa.

Kuinka yrityksiä arvioitiin

Kyselyyn osallistuvien teknologiayritysten arvioinnissa käytettiin viittä kriteeriä:

 • Alan hyväksymät parhaat käytännöt: Yritysten on täytettävä nämä 3 kriteeriä tähden saamiseksi:

  1. Vaatiiko yritys hallitusta hankkimaan oikeuden määräyksen ennen käyttäjän viestinnän sisällön luovuttamista?
  2. Julkaiseeko yritys avoimuusraportin, ts. Säännöllisiä, hyödyllisiä tietoja siitä, kuinka monta kertaa hallitukset ovat hakeneet käyttäjätietoja ja kuinka usein yritys on toimittanut käyttäjätietoja hallituksille?
  3. Julkaiseeko yritys lainvalvontaoppaita, joissa selitetään, kuinka ne vastaavat hallituksen tietopyyntöihin?
 • Kerro käyttäjille hallituksen pyynnöistä: Jos hallitus pyytää henkilötietoja, nämä yritykset ilmoittavat käyttäjilleen etukäteen, paitsi jos kyseessä on hätätapaus.

 • Paljasta julkisesti yrityksen tietojen säilyttämiskäytännöt: Tähtiluokan saamiseksi tässä kategoriassa yrityksen on paljastettava, kuinka kauan he säilyttävät tietoja käyttäjistään, joita käyttäjät eivät voi käyttää, kuten käyttäjien IP-osoitteita ja poistettua sisältöä. 

 •  Ilmoita, kuinka monta kertaa hallitukset pyrkivät poistamaan käyttäjän sisällön tai tilit ja kuinka usein yritys noudattaa sääntöjä: Tähden saamiseksi yrityksen on ilmoitettava säännöllisesti, kuinka usein hallitukset pyrkivät poistamaan käyttäjäsisältöä tai jäädyttämään käyttäjätilejä, sekä kuinka usein yritys noudattaa näitä pyyntöjä.

 • Käyttäjiä tukevat julkiset käytännöt: takaovien vastustaminen: Tähti myönnetään yrityksille, jotka asettavat julkisen kannan tahallisten tietoturvahäiriöiden pakotettavan sisällyttämisen estämiseksi tai muilta hallitusten pakottavilta takaovilta, jotka seuraavat käyttäjien toimintaa.

Vuoden 2015 EKR: n ”Who’s Got Back?” Tulokset

EFF-2015-raportissa

Täysipisteitä ovat Adobe, Apple, Credo, Dropbox, Sonic, Wikimedia, WordPress ja Yahoo. Voit olla varma, että he tekevät parhaansa suojellakseen käyttäjiään viranomaisten vaatimuksilta käyttäjän tiedoista.

Vahva varoitussana tulee WhatsAppia ja AT&T: tä vastaan, mikä on tutkimuksen huonoin suorituskyky vain yhdellä tähdellä. Varo mitä lähetät kenelle tahansa, koska hallitukset voivat koettaa sen. Se on melko huolestuttavaa, koska ihmiset lähettävät erittäin arkaluontoisia tietoja ja usein yksityisiä viestejä ja valokuvia, joiden ei pitäisi päästä väärään käsiin.

Päätelmät

Kuten voimme nähdä, jotkut verkkosivustoista ja palveluista, joita monet meistä käyttävät päivittäin, uhkaavat yksityisyyttämme verkossa. Vaikka jotkut tekevät hyvää työtä suojelemalla meitä verkossa, toiset eivät.

Haluamme siis korostaa tarvetta ryhtyä lisätoimiin viranomaisten uteliailta silmiltä, ​​ei vain matkustettaessa sensuroiviin maihin, kuten Venäjä ja Kiina, vaan myös länsimaihin, koska emme selvästikään ole turvassa myöskään täällä olevien hallituksiemme uteliailta..

Muutamia nopeita vinkkejä yksityisyyden suojaamiseen:

 • Ensimmäinen neuvo on hyvin suoraviivainen: noudata lakia ja älä tee mitään epäilyttäviä toimia verkossa

 • Muista muokata sosiaalisen median tietosuoja-asetuksia – lue lisää Facebookin yksityisyydestä täältä

 • Käytä selaimesi yksityistilaa, sillä tavalla toimintaasi on vaikeampi jäljittää ja se estää evästeiden seurannan

 • Älä koskaan käytä ilmaista välityspalvelinta tai VPN: ää, koska maksat hinta yksityisyyttäsi

 • Piilota IP-osoitteesi, jotta siitä tulee tehokkaasti jäljitettävää verkossa

 • Muodosta Internet-yhteys aina VPN-yhteydellä, koska se salaa tietosi ja estää viranomaisten snooppausta. Hanki ilmainen SaferVPN-kokeilu nyt, ellei sinulla jo ole sitä!

>

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map