Kuinka piilottaa selaushistorian Internet-palveluntarjoajaltasi

Piilota selaushistoria ISP SaferVPN -sovelluksesta


Lue jatkossa oppia tarkalleen kuinka estää Internet-palveluntarjoajia seuraamasta jokaista online-muuttoasi ja myymästä henkilökohtaisia ​​tietojasi!

Internetissä on nyt paljon surinaa FCC: n yksityisyyssääntöjen äskettäisestä kumoamisesta. Tämä on suora seuraus siitä yksinkertaisesta tosiasiasta, että Internet-palveluntarjoajilla on nyt täysi lupa kerätä ja myydä henkilökohtaisia ​​tietojasi… ja melkein kaikki muu online-toiminnassasi – ilman lupaa.

Nyt kun Internet-palveluntarjoajat voivat myydä verkkohistoriaasi ja henkilökohtaisia ​​tietojasi, saatat haluta oppia piilottamaan verkkotoimintasi.

Olemme keränneet kaiken mitä sinun tarvitsee tietää kuinka estää Internet-palveluntarjoajan seuranta ja piilottaa selaushistoria Internet-palveluntarjoajalta!

Tietoja FCC: n Internet-tietosuojasäännöstä

Federal Communications Commission (FCC) pani lokakuussa 2016 täytäntöön älyverkkoneutraalisuuden säännöt hyväksymällä laajakaistan yksityisyyssäännön, joka rajoittaisi amerikkalaisten Internet-palveluntarjoajien pääsyä, tallennusta ja myyntiä henkilökohtaisille tietoillesi.

Valitettavasti kongressi myi meidät loppuun, koska tämä sääntö kumottiin nopeasti, jolloin Internet-palveluntarjoajat pystyivät myymään vapaasti tarjouksiasi ja henkilökohtaisia ​​tietojasi eniten tarjoavalle.

Nyt Internet-palveluntarjoajasi voi myydä liikennetietosi ilman, että sinun tarvitsee edes kysyä lupaa.

Mikä on Internet-palveluntarjoaja ja millaista tietoa he voivat kerätä?

Internet-palveluntarjoajat (ISP) ovat yrityksiä, jotka tarjoavat pääsyn Internetiin ja joilla on rajoittamaton kaivosteho henkilökohtaisiin tietoihisi seuraamalla jokaista liikettäsi verkossa. He tietävät jokaisen käymäsi verkkosivuston, milloin olet aktiivinen ja mistä paikasta, ja jopa mitä laitetta käytät. He näkevät muutakin kuin vain joitain usein käyttämiäsi verkkosivustoja, mutta he näkevät 100% kaikesta salaamattomasta Internet-liikenteestä.

Kun kongressi kumosi aiemmin vahvistetut tietosuojasäännöt, Internet-palveluntarjoajilla on nyt rajoittamaton mahdollisuus myydä ja tallentaa kaikki nämä tiedot mainostajille:

 • Lisää kohdistettuja mainoksia selaushistorian perusteella.
 • Levitä mahdollisesti henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, maksutiedot, turvakoodit ja palveluhistoria.
 • Käytä ”eksplisiittisiä luotettuja välityspalvelimia” poistaaksesi ja mahdollisesti vaarantaaksesi salatut tietopaketit.
 • Esiasenna vakoiluohjelmat laitteillesi.
 • Pistä havaitsemattomia seurantaevästeitä.

Jos luulet tämän olevan vähän hyökkäävää, olemme samaa mieltä!

Heillä ei ole vain kyky levittää näitä tietoja, vaan Internet-palveluntarjoajien ei enää tarvitse edes kertoa asiakkaille, mitä he keräävät tai miten he käyttävät tai jakavat sen. Tietoja voidaan myydä vapaasti ilman asiakkaiden suostumusta.

Hälyttävästi heidän ei tarvitse edes ryhtyä “kohtuullisiin” toimenpiteisiin suojataksesi asiakastietoja luvattomalta käytöltä, mikä tarkoittaa, että palveluntarjoajaasi ei ole vastuussa, jos joku hakkeroi tietokantaansa.

“Ilman näitä sääntöjä Internet-palveluntarjoajat voivat seurata, kerätä ja tallentaa melkein kaiken, mitä teet verkossa, ja myydä tietoja mainostajille ja tiedonkaivosyrityksille – ja käyttää sitä rakentamaan melkein täydellisen profiilin online-toiminnastasi”, sanoi Evan Greer Fight for the Future -tapahtuma.

Voitko valita Internet-palveluntarjoajasi?

Jokainen Internet-palveluntarjoaja toimii oman moraalisen nuolensa mukaisesti, mikä tarkoittaa, että jos paikallinen Internet-palveluntarjoajasi päättää käyttää kaikkia näitä hyökkääviä toimenpiteitä ja hyödyntää asiakkaan henkilökohtaisia ​​tietoja, se on heidän vastuullaan.

Ehdotamme yrittää löytää Internet-palveluntarjoaja, joka vie yksityisyyden omiin käsiinsä ja kunnioittaa henkilökohtaisia ​​tietojasi. Tässä on luettelo niistä.

Valitettavasti suosikki Internet-palveluntarjoajan valitseminen ei välttämättä ole niin helppoa, koska monilla ihmisillä ei ole valintaa sijainnistaan ​​riippuen.

Jos tämä koskee sinua, älä ole huolissasi. Meillä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää, jotta voit oppia piilottamaan selaushistorian Internet-palveluntarjoajalta ja estämään Internet-palveluntarjoajan seurannan.

Kuinka piilottaa selaushistorian Internet-palveluntarjoajalta

Olemme keränneet kolme suosituinta vaihtoehtoa, joiden avulla voit piilottaa selaushistorian Internet-palveluntarjoajalta.

Käytä HTTPS: ää kaikkialla:

Joillakin sivustoilla on hakupalkissa HTTP, kun taas toisilla on HTTPS. Jokaisessa vierailemassa verkkosivustossa tulee olla lukittu riippulukon symboli ja sana “Suojattu” HTTPS: n vasemmalla puolella. Electronic Frontier Foundation tarjoaa HTTPS kaikkialla selainlaajennuksen, joka salaa tietosi ja estää Internet-palveluntarjoajien seurannan.

Kun yhteys on muodostettu HTTP-sivustoihin, HTTPS Everywhere pakottaa sivuston salaamaan tietosi, jos verkkosivusto tukee HTTPS: ää.

Vaikka tämä suojaa tietosi sisältöä, Internet-palveluntarjoajasi voi silti nähdä kaikki vierailemasi sivustot. Esimerkiksi Internet-palveluntarjoajasi voi nähdä sinun käyneen Facebookissa, mutta se ei näe syötettäsi, kun olet siellä.

Pitää mielessä: Selaimesi yksityinen tai inkognito-tila EI estä Internet-palveluntarjoajia seuraamasta Internet-toimintaa.

Käytä Tor:

Jos haluat pitää kaikki selaustiedot piilossa ja estää Internet-palveluntarjoajien seurannan, Tor on ehdoton suojattu menetelmä. Tor-selain salaa liikennettäsi ja estää tehokkaasti Internet-palveluntarjoajia ja ketään muuta seuraamasta online-toimintaasi seuraamalla liikennettä virtuaalitunnelien sarjan kautta.

Haitat verrattuna VPN: ään:

Selain tarjoaa täydellisen nimettömyyden, jonka avulla käyttäjät voivat jopa selata pimeää verkkoa, mutta useiden käyttäjien mielestä Tor on hieman monimutkaisempi ja vähemmän kätevä kuin VPN seuraavista syistä:

 • VPN salaa kaiken siirretyn liikenteen, kun taas Tor suojaa vain Tor-selaimen kautta lähettämiäsi tietoja. Muita laitteita tai sovelluksia ei nimetä.
 • Tor ei ole yhteensopiva niiden sivustojen kanssa, jotka käyttävät Cloud Flaren suojausohjelmistoa, jota useimmat verkkosivustot käyttävät. 
 • Lähes joka kerta, kun syötät uuden verkkotunnuksen, sinun on kirjoitettava suojaus captcha todistaaksesi, että olet ihminen. Tehtävä muuttuu yhä ärsyttävämmäksi selaamalla lisää..
 • Valtion virastot, kuten NSA, ovat erittäin epäilyttäviä kenen tahansa Toria käyttävän suhteen, vaikka aikomuksesi olisivatkin rehellisiä.
 • Saatat huomata Internet-nopeutesi hidastumisen Tor-liikenteen reitin mukaan.

Käytä maksettua virtuaalista yksityistä verkkoa:

Virtuaalisen yksityisen verkon (VPN) avulla voit käytännössä muuttaa IP-osoitteita ja lähettää tietosi salatun tunnelin kautta, jolloin voit selata nimettömästi ja peittää online-toiminnot.

Vaikka ilmaisia ​​VPN-verkkoja on olemassa, sinun ei pitäisi koskaan luottaa ilmaiseen palveluun (tai epärealistisesti halpaan) huolehtia yksityisyydestäsi tai suojata henkilökohtaisia ​​tietojasi. Nämä ‘liian hyvät ollakseen totta’ palvelut ovat tyypillisesti juuri sellaisia.  

Hyvä VPN lupaa olla kirjautumatta liikenteesi tai IP-osoitteesi tarjoamiseen vahvaa, ajan tasalla olevaa salausta, ylimääräisiä kohteita, kuten Internet kill -kytkin, automaattinen wifi-suojaus ja tosiasiallisesti mielellään vetoomuksia Internetin yleisestä turvallisuudesta ja vapauksista ympäri maailmaa.. 

Toisin kuin Torin käyttäjät, joilla on riski tehdä itsestään epäilyttäviä kohteita viranomaisille tai Internet-palveluntarjoajille, jotka saattavat alkaa ihmetellä miksi käytät tummaan verkkoon liittyvää tietovälinettä, VPN salaa vain kaiken Internet-liikenteen ja reitittää sen eri palvelimien kautta . Lisäksi Internet-palveluntarjoajasi ei näe selaimen liikennettä, Internetin välittämää sisältöä tai lisää kohdistettuja mainoksia, jotta voit piilottaa selaushistorian Internet-palveluntarjoajalta.. 

Tarkista tila:

Kun olet valinnut haluamasi nimettömyyden, sinun pitäisi hetken kuluttua varmistaa, että tietosi ovat todella turvassa. Voit tehdä tämän käyttämällä  IPLeak.net ja DNS-vuototesti tarkistaa, siirretäänkö jotain tietosi.

Mitä voit tehdä suojellaksesi online-yksityisyyttäsi

Se, että Internet-palveluntarjoajat eivät ole vastuussa henkilötietojesi “kohtuullisesta” suojaamisesta, on kohtuullista sanoa, että tietosi salaus on tärkeämpää kuin koskaan ennen.

Tutustu kuinka voit auttaa taistelussa digitaalisen yksityisyyden torjumiseksi, tutustu Electronic Frontier Foundation -säätiöön ja kerro valitsemillesi virkamiehille, mitä mieltä olet FCC: n säännöistä ja kongressin pyrkimyksistä kumota ne.  

Jos haluat alkaa suojata online-yksityisyyttäsi heti, lataa kaikki erittäin turvalliset VPN-sovelluksemme ja aloita selaaminen pankkitason salauksella ja nimettömällä IP-osoitteella jo tänään.

Toivomme, että tämä blogi auttaa sinua saavuttamaan ansaitsemasi täydellisen yksityisyyden verkossa. Onko sinulla palautetta, ehdotuksia tai ominaisuuspyyntöjä? Ota rohkeasti yhteyttä ja liity mukaan sosiaaliseen mediaan! Haluaisimme kuulla sinusta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map