De 6 moet beveiligingsapps voor mobiele telefoons hebben!

De 6 beste mobiele beveiligings-apps!


Wilt u uw telefoon als nieuw laten werken en uw privégegevens privé houden? Bekijk dan zeker onze 6 meest aanbevolen mobiele beveiligingsapps.

Naarmate mobiele technologie steeds geavanceerder wordt, besteden we nog meer tijd aan onze telefoons, waarbij we alles doen, van het bellen van dierbaren en vrienden tot zakelijke e-mails en tot slot iedereen op de hoogte houden via sociale media!

Met dat in gedachten zijn hier 6 mobiele beveiligings-apps die kunnen helpen uw apparaat soepel te laten blijven werken en uw informatie privé te houden.

1. Avast! Antivirus en beveiliging

Avast mobiele beveiligingsapp

Avast! wordt al lang beschouwd als een van de beste apps op het gebied van beveiliging van mobiele apparaten. Avast! is een GRATIS app die automatisch de inhoud van je telefoon en geheugenkaart scant en apps analyseert voordat je ze downloadt. Het helpt ook het aantal ongewenste oproepen en berichten te beperken door bericht- en oproepblokkering en filtering te gebruiken. In het ongelukkige geval dat uw telefoon wordt gestolen, Avast! kan u helpen uw telefoon te lokaliseren, te vergrendelen, de gegevens te wissen en op afstand een sirene af te spelen. Deze app is alleen beschikbaar voor Android-telefoons via de Google Store.

2. Kaspersky Internet Security

Kaspersky mobiele beveiligingsapp

De pc-versie van Kaspersky wordt al lang beschouwd als een marktleider en heeft al talloze onderscheidingen ontvangen voor hun service, maar ze bieden ook een gratis app die mobiele malwarebescherming biedt. Onlangs hebben ze een nieuwe functie aan hun service toegevoegd die phishing of diefstal van persoonlijke informatie voorkomt door onwettige links van sms-berichten, cloudservices en tijdens het surfen op internet.

3. Kijk uit

Lookout mobiele beveiligingsapp

Lookout is een andere geweldige beveiligingsapp die zowel voor iPhone- als Android-telefoons is gemaakt. De Lookout-app heeft, net als de andere die eerder werden genoemd, de mogelijkheid om uw apps en websites te scannen om te voorkomen dat uw telefoon wordt geïnfecteerd met virussen of dat persoonlijke informatie wordt gestolen. Je hebt ook de mogelijkheid om bedreigingen te voorspellen en ze te stoppen voordat ze kunnen gebeuren! Lookout beschikt ook over een aantal geweldige anti-diefstalfuncties met een functie die een back-up maakt van al uw gegevens op beveiligde servers, evenals een trackingfunctie die de locatie van uw telefoon daadwerkelijk opslaat als deze zou sterven.

4. Last Pass Authenticator

Last pass mobiele beveiligingsapp

Vaak hebben mensen in de digitale wereld van vandaag meer accounts en wachtwoorden dan ze zich kunnen herinneren, en met elke site die om langere en diepere wachtwoorden vraagt, kan dit een beetje moeilijk te volgen zijn. Dat is waar LastPass binnenkomt. Ze bieden een georganiseerd opslagsysteem voor al uw accountwachtwoorden of alle informatie die u besluit op te slaan. Het eerste beschermingsniveau is een hoofdwachtwoord dat u instelt, nadat u dat volledig hebt ingevoerd, wordt u om een ​​code van 6 cijfers gevraagd die voor elke login wordt gegenereerd, zodat u de enige bent die toegang heeft tot uw informatie.

5. 360 beveiliging

360 beveiliging mobiele beveiligingsapp

360-beveiliging is nogal wat anders dan alle andere apps die we zojuist hebben besproken. Deze app, beschikbaar voor iPhone en Android, is eigenlijk ontworpen om de prestaties van je telefoon te optimaliseren door gegevensbeheer. De app gaat door en comprimeert uw foto’s en elimineert duplicaten om ruimte te besparen en de telefoon te versnellen. 360 Security biedt ook een gratis batterij-diagnose.

6. SaferVPN

SaferVPN Beste mobiele beveiligingsapps

Last but not least bevelen we onze SaferVPN-apps voor Android en iPhone graag aan.

Steeds meer individuen zijn slachtoffer worden van hackers via onbeveiligde openbare Wi-Fi-netwerken. Met SaferVPN kun je dit eenvoudig voorkomen. Met de app kunt u automatisch op internet surfen met 256-bits codering op bankniveau via onbeveiligde openbare Wi-Fi-netwerken, zodat u uw persoonlijke gegevens kunt beschermen tegen hackers om uw meest waardevolle informatie te stelen. Geniet van gemoedsrust, wetende dat u overal en op al uw apparaten veilig op internet kunt surfen!

Bovendien biedt SaferVPN u niet alleen een snelle, privé en veilige, gecodeerde internetverbinding, maar ook onbeperkte toegang tot uw favoriete inhoud wereldwijd en grote besparingen op reisboekingen, rechtstreeks op uw telefoon.

Wil je het uitproberen? Bekijk onze gratis proefperiode van 24 uur of installeer onze gratis Chrome-extensie voor 500 MB online privacy en beveiliging elke maand!

Dit rondt onze selectie van de 6 meest nuttige mobiele beveiligings-apps af! Heeft u beveiligings-apps die u zou willen aanbevelen?

Neem gerust contact met ons op en laat het ons weten!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map