SaferVPN käynnistää Internet-sensuurin torjumiseksi tarkoitetun verkkokampanjan eston

Poista Web-esto - ilmaisun- ja tiedonvapaus kaikille verkossa.


Mottomme on, että sensuroimattoman internetin tulisi olla kaikkien käytettävissä. Joissakin maailman repressiivimmissa maissa tietyille verkkosivustoille pääsyn estäminen on yleinen tapaus. Internetvapaus ei tule helposti. Hallituksen sensuuri kohdistaa poliittisen ja sosiaalisen aktivismin pyrkimykset, kuten Facebook, YouTube ja Twitter.

Yhdessä liikkeiden (ihmisoikeuksien edistämisen foorumi) kanssa olemme käynnistäneet Unblock the Web -kampanjan, jolla edistetään vapautta Internetissä ja autetaan sensuroituja kansalaisia ​​saamaan keinot ilmaista itseään vapaasti verkossa. SaferVPN pyrkii joukkorahoitukseen sensuroimattoman ja turvallisen internetyhteyden kautta kaikkialla maailmassa asuville henkilöille. Lue jatkossa, miten voit vaikuttaa globaaliin online-vapauteen!

Ongelma: Internet-sensuuri ympäri maailmaa

Eri hallitukset ympäri maailmaa ovat rajoittaneet internetyhteyttä ja seuranneet laittomasti omia kansalaisiaan. On epäoikeudenmukaista, että maat, kunnat ja organisaatiot päättävät, mitä sisältöä voidaan tai ei pääse verkkoon. Tässä on joitain vuoden 2014 tärkeimmistä Internet-sensuuriskandaaleista:

Maaliskuu 2014: Turkin hallitus päätti estää Twitterin, joten SaferVPN tarjosi auttavan käden ja antoi joukkoille keinot nimettömästi kiertää lohko ja saada takaisin tiedon- ja puhevapautensa. Pyrkimyksemme johti Turkin kansalaisten yli 45 000 tunnin sensuroimattomaan Internet-yhteyteen. Kampanja onnistui heti, ja lisenssit haettiin muutamassa tunnissa.

Huhtikuu 2014: Venäjä antoi uuden lain, joka vaatii kaikkia blogaajia, joilla on yli 3000 päivittäistä kävijää, ilmoittautumaan valtion tiedotusvälineiden valvontaelimeen. Pahinta oli, että bloggaajista voisi tulla vastuussa kolmansien osapuolien kommentteista verkkosivuillaan tai sosiaalisessa mediassa. Korkojen sakkojen ja tiukkojen määräysten tarkoituksena on hillitä toisinajattelijoita ja aiheuttaa itsesensuuria.

Syyskuu 2014: Tuhannet ihmiset, lähinnä opiskelijat, kokoontuivat Hongkongin keskustaan ​​protestoidakseen lisää vapautta Kiinan kansantasavallasta. Kuvia poliiseista, jotka yrittävät pysäyttää mielenosoitukset, levisi tulipalossa kiinalaisessa sosiaalisessa mediassa ja johti kiinalaisen Instagram-lohkon tulokseen. Termejä, kuten kyynelkaasu, Hongkongin opiskelijat ja Occupy Central, estettiin Kiinan suurimmissa hakukoneissa..

 Mottomme on, että Internet on runsaasti tietoa ja maailmanlaajuinen verkko, joka ei ole kenenkään omistama, hyödyttää kaikkia.

Ratkaisu: VPN-joukot massoille

SaferVPN: ssä tehtävänämme on antaa ihmisille kaikkialta maailmasta pääsy sivustoille, joita maassa ei ole käytettävissä, ohittaa valtion sensuuri ja pitää henkilökohtaiset tietonsa turvallisina ja salattuina selaamalla täysin nimettömästi. Verkkoturvallisuuden asiantuntijamme vuonna 2013 aloittamisen jälkeen olemme auttaneet tuhansia käyttäjiä ympäri maailmaa selaamaan Internetiä nimettömästi.

Oikeiden työkalujen avulla edellä mainitun kaltaisten suljettujen yhteiskuntien kansalaiset levittävät tarinoitaan tehokkaasti. Nämä stipendiaatit tarvitsevat työkaluja, joilla varmistetaan heidän yksityisyytensä ja nimettömyys. Tuemme heidän pyrkimyksiään tarjoamalla heille pääsy virtuaalisiin yksityisiin verkkoihin (VPN) salata heidän Internet-yhteytensä ja piilottaa siten heidän henkilöllisyytensä. Tällä tavalla he pysyvät turvassa!

Suunnitelma: Poista sensuroimattoman Internet-verkkokampanjan esto

Nyt laajennamme viestintäpyrkimyksiämme tavoitteena antaa yli miljoona tuntia ilmaisia ​​lisenssejä SaferVPN-työpöydälle ja mobiiliohjelmistoille ihmisille, jotka asuvat ympäri maailmaa, missä Internetiä sensuroidaan. Voimme saada sen totta kumppaneidemme ansiosta:

Ihmisoikeuksien edistäminen on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka keskittyy ihmisoikeuksiin. Ne yhdistävät aktivistit, valtuuttavat toisinajattelijoita ja vahvistavat uusia vapauden ääniä niin, että maailma kuulee ja toimii.

Movements.org on verkkoympäristö, jota ylläpitää ihmisoikeuksien edistäminen ja jonka tarkoituksena on yhdistää suljettujen yhteiskuntien toisinajattelijoita avoimen yhteiskunnan lakien, tiedotusvälineiden, PR: n ja tekniikan asiantuntijoiden kanssa. Aktivistit lähettävät tarpeitaan ja pyytävät apua, ja asiantuntijat ja ammattilaiset lähettävät tarjonnansa ja vastaavat pyyntöihin.

Jotta voit osallistua kampanjaan ja antaa ilmaisia ​​tunteja online-yksityisyyttä ja nimettömyyttä erittäin sensuroitujen järjestelmien ihmisille, sinun on tehtävä vain:

Käy Unblock Web -sivustolla oppiaksesi ponnisteluistamme ja lahjoittamalla aiheeseen!

Haluamme myös pyytää apua muutoksen aikaansaamiseksi. Jaa Web-esto -kampanja Facebookin, Twitterin ja Google+: n kautta. Verkkovapauden edistämisessä on kaikkien apua!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map