Juhlimme kuluttajien oikeuksia ja tiedonvapautta

Ananas aurinkolasilla ja juhlahatulla


Tämä viikko merkitsee kahta tärkeää päivämäärää kalenterissa: maailmanlaajuinen kuluttajaoikeuspäivä 15. maaliskuuta ja tiedonvälityksen vapauspäivä 16. maaliskuuta. Lue lisää, kuinka me SaferVPN: ssä juhlimme näitä kahta erityistä päivää – ja heidän ajattamiaan filosofioita – ympäri vuoden..

Maailman kuluttajaoikeuksien päivä

Presidentti John F. Kennedy toimitti 15. maaliskuuta 1962 viestin Yhdysvaltain kongressille, jossa hän esitti käsityksen kuluttajien oikeuksista. Hän sanoi:

Kuluttajat sisältävät määritelmän mukaan meidät kaikki. Ne ovat suurin taloudellinen ryhmä, joihin vaikuttaa ja joihin vaikuttaa melkein kaikki julkiset ja yksityiset taloudelliset päätökset. He ovat kuitenkin ainoa tärkeä ryhmä, jonka näkemyksiä ei usein kuulla.

Tämän inspiraationa Consumers International perusti vuonna 1983 maailman kuluttajansuojapäivän, jota vietetään sen jälkeen joka 15. maaliskuuta. Loman tarkoituksena on tunnustaa kuluttajien oikeudet kaikkialla maailmassa ja kiinnittää huomiota epärehellisiin käytäntöihin ja heitä vastaan ​​kohdistuvaan epäoikeudenmukaisuuteen.

Consumers International ilmoittaa aiheen jokaiselle kuluttajaoikeuksien päivälle. Tämän vuoden teema on ”Luotetut älykkäät tuotteet”. Kuten Consumers International sanoo:

Älypuhelimista puettaviin kuntoilmaisimiin, ääniohjattuihin avustajiin ja älytelevisioihin, monista käyttämistämme tuotteista muodostuu yhä enemmän yhteyttä oletusarvoisesti … Haluamme tuoda esiin, mitä kuluttajat haluavat ja tarvitsevat kytketystä maailmasta ja kuinka tärkeää on asettaa heidät näiden digitaalisten tuotteiden ja palveluiden kehittämisen ytimeen.

Kuinka kunnioitamme kuluttajien oikeuksia

Olemme SaferVPN: ssä täysin samaa mieltä. Näin kunnioitamme digitaalisia laitteita käyttäviä kuluttajia:

 • Suojaamalla tietojasi. Kuten Consumers International huomauttaa, tuotteet ympäri maailmaa ovat ”oletusarvoisesti yhteydessä”. Tämä tarkoittaa sitä, että paljon tietoa kulkee edestakaisin – joskus voimakkaasti henkilökohtaisena ja joskus tietämättäsi. Valitettavasti kaikissa näissä “älykkäissä” laitteissa ei käytetä korkeatasoista salausta, mikä tarkoittaa, että tietosi voivat olla haavoittuvia jokaiselle, jolla on tietämys, joka havaitsee verkkoyhteyden..Mutta niin kauan kuin muodostat yhteyden verkkoon VPN: n kautta, kukaan kolmas osapuoli ei voi siepata näitä tietoja, kun ne kulkevat laitteistasi pilveen. Tämä johtuu siitä, että koko liikenteesi kulkee suojatun “tunneli” -yhteyden kautta, kun tietokone lähettää ja vastaanottaa tietoja – pitäen sinut turvassa snoogereilta ja muilta, jotka etsivät.
 • Että seuraamalla mitä teet verkossa. Tämä saattaa vaikuttaa itsestään selvältä VPN-yritykselle. Mutta jotkut heikkolaatuiset VPN-palvelimet seuraavat verkossa tekemiäsi toimintoja, mikä takaa VPN: n käytön yksityisyyttä varten. Ehkä he myyvät selaushistoriaasi mainostajille tai ehkä luovuttavat sen hallituksille. Alarivi yhdistää verkkoon yhden näiden VPN-verkkojen kautta voi olla huonompaa kuin surffaaminen ilman salausta.Onneksi me SaferVPN: ssä ei pidä kirjaa siitä, missä olet menossa tai mitä teet verkossa. Joten jos joku tulee luoksemme vaatia henkilökohtaista selaushistoriaasi, siellä ei ole mitään, mitä antaa. Kuluttajana sinulla on oikeus yksityisyyteen – ja SaferVPN-palvelun avulla pidät sen.

Tietovapauden päivä

Vain yksi päivä kuluttajansuojapäivän jälkeen on tietovapauden päivä, jota vietetään joka vuosi 16. maaliskuuta tai sen ympäristössä. Se tapahtuu samanaikaisesti Yhdysvaltojen neljännen presidentin ja Yhdysvaltain perustuslain arkkitehdin James Madisonin syntymäpäivän kanssa. Kuten American Library Association kuvaa Madisonia, hän oli ”hallituksen avoimuuden tärkein puolustaja”.

Yhdysvalloissa tiedonvapauslaki takaa, että ihmiset voivat pyytää ja voivat usein tarkistaa tietoja tai tietoja, joita hallitus ei ole julkaissut. Washington on ilmoittanut tällä säädöksellä viimeisen 50 vuoden ajan, että he (enimmäkseen) kunnioittavat yleisön “oikeutta tietää”.

Valitettavasti kaikilla hallituksilla ei ole tällaista sitoutumista avoimuuteen. Toiset suhtautuvat suoraan bysantiiniin hallitusten tiedon käsittelyssä, ja kansalaiset luottavat ilmoittajiin ja tutkintatoimittajiin oppiakseen mitä tapahtuu.

Kuinka juhlimme tiedonvapautta

Näin juhlimme tiedonvapautta – 16. maaliskuuta ja ympäri vuoden:

 • Poistamme Webin eston. Jos ylläpidät Internet-yhteyttäsi monien kansainvälisten palvelimiemme kautta, voit kiertää saumattomasti valtion sensuuria ja muita rajoituksia. Riippumatta siitä, mitä hallituksesi päättää, et voi tehdä verkossa, vaihtamalla online-sijaintisi monien globaalien verkkopalvelimien kautta, sinulla on koko maailma hyppysissäsi.
 • Suojaamme sinua hallituksen seurannalta. Jos olet virkaaja, joka tutkii hallituksen korruptiota, tai poliittinen toisinajattelija, joka yrittää maata alhaalla pysyessään yhteydessä, haluat käyttää VPN: tä. VPN: n avulla kaikki verkossa tekemäsi on täysin salattua. Saat myös uuden täysin anonyymin IP-osoitteen, joka estää hallituksia yhdistämästä online-tekemäsi todelliseen identiteettiin.

Lisätietoja SaferVPN: stä

SaferVPN on sitoutunut asiakkaasi ja kuluttajan oikeuksiin. Nauti Internet-vapauden maailmasta ja yksityisyydestä, joka tulee 256-bittisellä pankkitason salauksella, tilaa 80 prosentin alennus VPN-tilauksesta – tai aloita ilmainen kokeilu nyt!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map