Esittelyssä uusi VPN-sovellusliittymämme ja palvelimen sijainnit

Uusi VPN-sovellus ja VPN-palvelimet SaferVPN


Tutustu uuden ominaisuuden vimmaamme! SaferVPN: ssä tapahtuu niin paljon – ja työmme ei ole vielä valmis! Meillä on tonnia tuoteilmoituksia, mukaan lukien parannettu VPN-sovellusliittymä ja uudet nopea VPN-palvelinpaikat. Lue lisätietoja!

Parannettu VPN-sovellusliittymä

Windowsin VPN-sovelluksemme & Mac on päivitetty ja sisältää nyt parannetun käyttöliittymän! Tämä tarkoittaa entistä yksinkertaisempaa, sujuvampaa ja helposti saatavilla olevaa VPN-sovellusliittymää kaikille käyttäjillemme. Katso tätä:

Uusi VPN-sovellus Windows Mac

Sen lisäksi, että työpöytäsovellukset olisivat ohuempia, ohuempia ja muokattavissa olevia, pyöristimme myös asiantuntijamme parantamaan edelleen DNS / IPv6 -vuodonsuojausta!

Käyttäjämme yksityisyyden suoja ja tietosuoja ovat ensisijaisia ​​tavoitteitamme, mikä tarkoittaa jatkuvaa päivitystä ja parannettua suojausta on ehdottoman välttämätöntä, jotta voimme varmistaa, että käyttäjät saavat mahdollisimman suuren yksityisyyden ja suojan tietoturvauhilta.

Oletko valmis kokeilemaan uutta VPN-sovellusliittymää? Lataa uusin versio Mac- ja Windows VPN -sovelluksistamme täältä.

Uudet nopea VPN-palvelinpaikat

Nykyisen globaalin VPN-palvelinverkkomme lisäksi olemme lisänneet viisi uutta palvelinpaikkaa Meksikossa, Argentiinassa, Portugalissa, Kyproksessa ja Irlannissa. Nämä uudet nopeat VPN-palvelimet tuovat kokonaismäärämme jopa 700+ palvelimeen yli 36 maassa!

Miksi näillä palvelimilla on merkitystä??

Mitä enemmän palvelimia, sitä laajemman pääsyn käyttäjien on maantieteellisesti rajoitettua sisältöä! Tämä tarkoittaa esimerkiksi, että jos haluat katsella paikallisia urheilutapahtumia pääsemällä paikallisiin televisiolähetyksiin, voit muodostaa yhteyden valitsemasi maan SaferVPN-verkkoon ja samalla tavalla IP-osoitteesi vaihdetaan paikalliseksi, hämäämällä palvelu ajattelemaan, että olet tosiasiassa haluamassasi maassa!

Lisäksi, jos olet käyttäjä, joka sijaitsee yhdessä niistä neljästä maasta, joihin olemme lisänneet uusia nopeita VPN-palvelimia, selauskokemuksesi SaferVPN: n kanssa on vielä nopeampaa, koska mitä lähempänä olet palvelinta, sitä nopeampi yhteys muodostuu.!

Kuinka käyttää uusia VPN-palvelimia:

 1. Kirjaudu vain tililtäsi ja kirjaudu sisään uudelleen (jos et vielä käytä SaferVPN: ää, kokeile 24 tunnin ilmaista VPN-kokeilua!).
 2. Huomaat, että Meksikon, Argentiinan, Portugalin, Kyproksen ja Irlannin palvelimet ovat nyt luettelossa käytettävissä olevista.
 3. Napsauta haluamaasi sijaintia ja aloita selaaminen heti napsautuksella!

Esittelyssä VPN Kill Switch

Äskettäisessä blogissamme esittelemme VPN Kill Switch – joka on nyt saatavana Windowsille, Macille, Androidille ja iOS: lle!

Tämä mahtava ominaisuus varmistaa, että olet aina suojattu, vaikka VPN-yhteys katkeaa! Joskus palvelimet muuttuvat epävakaiksi verkon ruuhkautumisen tai tiettyjen palvelinpaikkojen takia, mutta silti – olemme pohtineet kaikkia turvatoimenpiteitä varmistaaksemme, että käyttäjiämme suojataan aina.

Pyrimme tarjoamaan luotettavan, täysin luotettavan ja luotettavan palvelun. Jos asutte sorretussa yhteiskunnassa, olet toimittaja korkean riskin alueella tai matkustat ja käytät julkista Wi-Fi-yhteyttä, VPN-tappokytkimen käyttö tarkoittaa, että katkaisemme Internet-yhteytesi heti, kun VPN-yhteys putoaa. Tämä varmistaa, että kukaan hallitus, Internet Security Provider (ISP) tai hakkeri ei näe henkilökohtaisia, salaamattomia datapaketteja.

Kuten ehkä voitte kertoa, yksityisyyttäsi verkossa on tärkeä meille. Siksi emme myöskään pidä lokkeja tai seuraa toimintaasi millään tavalla.

Lue seuraavaksi kaikki tietosuojakäytännöstämme.

Parannettu tietosuojakäytäntö

Olemme poistaneet suurimman osan yhteyslokeista tietosuojakäytäntöämme, joka ei sisällä tietojen kirjaamista. Vaikka monet VPN: t väittävät, etteivät ne väärinkäytä käyttäjiensä tietoja, ne myyvät usein henkilökohtaisia ​​tietojaan kolmansien osapuolien mainostajille. Se ei ole kovin yksityinen, eikö niin?

SaferVPN: ssä emme koskaan kerätä tai kirjata KAIKKI käyttäjän selaustoiminnoista – tarkoittaa, että emme voi ja levitä mitään asiakkaamme henkilökohtaisia ​​tietoja. Vaikka tarvitaan minimaalisia yhteyslokeja, jotta käyttäjät voivat muodostaa yhteyden VPN-palvelimiin – emme koskaan kirjaa tai tallenna MITÄÄN heidän henkilökohtaisia ​​tietojaan.

Tutustu viimeaikaiseen blogiimme, joka sisältää kaiken, mitä sinun on tiedettävä päivitetystä Ei loki-VPN-tietosuojakäytännöstämme.

Rajoittamaton Internet kaikille

Pyrkiessään tarjoamaan rajoittamattoman ja avoimen Internetin kaikille ympäri maailmaa, pyrimme jatkuvasti palvelemaan enemmän vapauden ystäviä ympäri maailmaa. Jos sinulla on palvelinpaikkojen pyyntöjä, ota meihin yhteyttä ottamalla yhteyttä tukeen.

Jos olet valmis testaamaan yhtä uusista nopeaista VPN-palvelimistamme tai tutustu uusiin VPN-sovellusrajapintoihimme, etkä vielä käytä SaferVPN: ää, kokeile tänään 24 tunnin ilmaista VPN-kokeiluversiota saadaksesi suojattu ja täysin käytettävissä oleva internetyhteys missä tahansa. Sinä olet.

Lisäksi päivitetyt suunnitelmasi tarkoittaa, että tarjoamme nyt 5 samanaikaista yhteyttä yhdellä tilillä, ja a 30 päivän rahat takaisin takuu. Joten kokeile SaferVPN tänään (sinulla ei ole mitään menetettävää)!

Se pyöristää kaikki uusimmat päivitykset ja mielenkiintoiset ominaisuudet! Onko sinulla toinen tuotepyyntö tai VPN-palvelimen sijainti, jonka haluat nähdä? Palautteesi on tärkeä! Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa, jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia. Haluaisimme kuulla sinusta!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map