Ilmoitamme ilmaisesta VPN-Chrome-laajennuksestamme!

Ilmoitetaan VPN Chrome SaferVPN


Meillä on jännittäviä uutisia! Meidän Chrome-laajennus on nyt täysin ILMAINEN! Lue lisää nopeimmasta, yksinkertaisimmasta ilmaisesta Chrome VPN -sovelluksesta ja siitä, kuinka voit nauttia heti kaikista SaferVPN-eduista suoraan selaimessasi …

Ilmoitamme mielellämme ilmaisen VPN-Chrome-laajennuksen julkaisemisesta! Nyt voit nauttia kaikista SaferVPN: n uskomattomista eduista suoraan selaimessasi ilmaiseksi.

Ilmaisen VPN-Chrome-laajennuksen ominaisuudet

Nauti rajoittamattomasta pääsystä Internetiin, nimettömyys ja yksityisyyden suoja, kun selaat Internetiä uudella nopealla ja saumattomalla VPN-Chrome-laajennuksella.

Ilmainen VPN Chrome -laajennus Poista Netflix

Uuden VPN-Chrome-laajennuksen kohokohtia ovat:

 • Ilmainen palvelu: Tarjoamme nyt VPN-Chrome-laajennuksen täysin ilmaiseksi! Joka kuukausi saat 500 Mt tietoa ILMAISEKSI! Tiedot uusitaan kuukausittain kuukausittain.
 • Yhden napsautuksen välitön yhteys: Asenna ja yhdistä SaferVPN-verkkoon yhdellä napsautuksella. Se on todella yksinkertaista! Sovelluksemme käyttävät nopeinta käytettävissä olevaa tekniikkaa saadaksesi sinut käyttöösi sekunneissa.
 • Pääset mihin tahansa verkkosivustoon tai sovellukseen mistä tahansa: Nauti suosikki streaming-viihdestäsi ja sosiaalisista verkostoistasi ja VoIP-soitto-sovelluksista missä vain maailmassa. YouTube, Facebook, Netflix, Skype ja monet muut ovat vain yhden napsautuksen päässä SaferVPN: n VPN-Chrome-laajennuksella. Selatessasi voit ohittaa sensuurin, maantieteelliset rajoitukset ja palomuurit päästäksesi estettyihin sivustoihin, streaming-palveluihin ja sosiaalisiin verkostoihin työssä, kotona ja koulussa.
 • 100% nimettömyys verkossa: Piilota IP-osoitteesi estääksesi valtion virastoja, Internet-palveluntarjoajia (Internet-palveluntarjoajia) ja verkkosivustojen omistajia seuraamaan digitaalisia askeleitasi verkossa.
 • 30+ kansainvälisen palvelimen sijainti: Käytännöllisesti katsoen missä tahansa. Vaihda IP-osoitteesi ja muodosta yhteys johonkin yli 30 palvelinpaikkaan (mukaan lukien Yhdysvallat, Iso-Britannia, Kanada ja muut) selataksesi verkkoa aivan kuin olisit valitsemassasi maassa ja käyttääksesi suosikkisisältöäsi missä tahansa..
 • Rajoittamaton palvelu: Enjoy rajoittamaton sijainninvaihto ja selailunopeus.  Maksetulle tilaukselle päivittävät käyttäjät voivat myös nauttia rajattomasta kaistanleveydestä.
 • Sovelluksen sisäinen tuki: Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua? Sinun ei tarvitse siirtää näyttöä. Voit käyttää tukea suoraan laajennuksen sisällä!

Kuinka asentaa SaferVPN Chrome -laajennus

Ilmaisen VPN-Chrome-laajennuksen asennus on yhtä helppoa kuin itse kromilaajennuksen käyttäminen. Tässä on tarkalleen miten se tehdään:

 1. Napsauttamalla tätä linkkiä pääset välittömästi Chrome-kauppaan (Chrome-selaimellasi) ja tulet tänne:Kuinka asentaa VPN Chrome Chrome Store
 2. Napsauta + Lisää Chromen-painiketta ja näet sitten pienen ponnahdusikkunan. Napsauta Lisää laajennus ja se on se! SaferVPN-kilpi tulee automaattisesti näkyviin Chrome-selaimesi yläosaan .
 3. Napsauta sitä ja voit kirjautua sisään, jos sinulla on jo käyttäjätunnus ja salasana, tai käynnistää vapaa 500 Mt suunnitelma.

Turvallisempi VPN Chromen kirjautumisnäyttö

Kuinka käyttää SaferVPN Chrome -laajennusta

Nyt kun olet kirjautunut sisään, olet napsautuksen päässä kaikesta suositulla maantieteellisesti rajoitetulla sisällölläsi ja täydellisestä online-tietosuojasta.

Vaihe 1: Siirry valitsemallesi sivustolle ja napsauta SaferVPN Chromen laajennuskuvaketta:

VPN Chromen esto Pandoran vaiheesta 1

Vaihe 2: Napsauta ensimmäistä välilehteä Yhdistä, päivitä sivu ja alttoviulu! Sinulla on rajoittamaton käyttö ja täydellinen nimettömyys verkossa!

VPN Chromen esto Pandoran vaiheesta 2

Se on niin helppoa! Haluatko selata kuin olisit eri maassa? Voit muodostaa yhteyden toiseen kansainväliseen palvelimeen napsauttamalla välilehteä, jossa on nykyinen maan sijainti, ja tulet tänne:

VPN Chrome Anonyymien palvelimien yli 24-sijainnit

Tällä näytöllä voit merkitä suosikki sijaintisi paikantaaksesi heidät heti seuraavan kirjautumisen yhteydessä. Lisäksi voit valita uuden valitun sijainnin.

Haluatko pyytää sovelluksen sisäistä tukea? Napsauta päänäytössä oikeassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta päästäksesi kaikkiin tähän helposti.

VPN: n Chrome-valikkopalkki ilmainen VPN
Siinä kaikki on siinä!

Aloita ilmaisen VPN-Chrome-laajennuksen tarjoaminen tänään!

Jos olet jo SaferVPN-tilaaja, asenna SaferVPN Chromen laajennus nyt ja ota se käyttöön heti.

Jos olet uusi SaferVPN-palvelussa, älä unohda meidän ilmainen 24 tunnin kokeilu (luottokorttia ei tarvita). Voit nauttia ilmaisesta upouudessa VPN Chrome -laajennuksessa, Windows-, Mac-, iOS- ja Android-sovelluksissa.

Haluamme kiittää kaikkia palautteestasi ja ominaisuusehdotuksista. Jos haluat ehdottaa tulevia ohjelmistopäivityksiä, kuvaa meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja ota yhteyttä Facebookissa, Twitterissä ja Google+: ssa. Haluaisimme kuulla sinusta!

Hyvää selaamista!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map