Varo ananasin Wi-Fi-työkaluja: Piilaakson kohokohdat hakkerointi


Julkinen Wi-Fi on suuri käyttömukavuus. Mutta siihen liittyy paljon riskejä ja haavoittuvuuksia. Hakkerit tarvitsevat arkaluonteisiin tietoihisi pääsyä varten tarvittavat työkalut pienenevät ja ovat helpommin saatavissa päivittäin! Näitä ovat ”Pineapple WiFi” -työkalut – ja tässä blogissa kerromme sinulle lisää niistä.

Ennen kuin kysyt, ei, herkullisia trooppisia hedelmiä ei ole vielä opittu käyttämään tekniikkaamme … vielä.

Periaatteessa Pineapple-työkalut ovat Wi-Fi-hunajapotteja, jotka antavat hakkereille suorittaa ”keskellä-mies” -hyökkäyksiä. Tällainen hyökkäys tapahtuu, kun hakkerit sijoittavat itsensä verkkoyhteyteen tietokoneesi ja toisen osapuolen välillä. Tästä paikasta he voivat katsella tai jopa muuttaa tietoja edestakaisin.

Äskettäisessä Piilaakson jaksossa nimeltä “Hooli-Con” korostettiin, kuinka yksinkertainen näiden työkalujen asennus on ja kuinka vahingollisia ne voivat olla.

* Varoitus: Piilaakson spoilerit *

Mitkä ovat ananaksen Wi-Fi-työkalut?

Kun ihmiset siirtyvät verkkoon, he tekevät niin usein ilmaisten, suojaamattomien Wi-Fi-yhteyspisteiden kautta. He saattavat “kirjautua sisään” paikoissa Facebookissa, ladata valokuvia Instagramiin tai kiistellä, kuuluuko ananas pizzaan. He voivat käyttää sähköpostia, kirjautua henkilökohtaisiin pankkitileihin ja tehdä luottokorttiostoksia.

Silti niin vaarattomilla kuin nämä toimet saattavat vaikuttaa, niillä voi olla vakavia seurauksia.

Olemme kaikki kuulleet, kuinka hakkerit voivat käyttää tietojasi laitteillasi. Et ehkä tiedä, kuinka helppoa se voi olla, jos sinulla on jotain nimeltään Wi-Fi-ananas. Ananas on yksinkertainen laite (valitettavasti ei syötävä), jonka avulla hakkerit voivat perustaa väärennetyn langattoman yhteyspisteen houkutellakseen käyttäjiä, jotka (1) muodostavat yhteyden normaaliin verkkoon tuntuvaan verkkoon ja (2) sitten tietämättään luovuttavat henkilökohtaiset tietonsa.

Ananastyökalut voivat tehdä kahta asiaa:

 • Tee väärennetty Wi-Fi-hotspot, joka on identtinen ympäröivien Wi-Fi-verkkojen kanssa tai kuulostaa lailliselta – ts. “Starbucks Wi-Fi”.
 • Vastaa automaattisesti aiemmin liitetyn verkon nimeä ja huijaa tietokonetasi muodostamaan yhteyden ananasiin  jopa laitteen ollessa kiinni. Koska tietokoneesi koettaa automaattisesti luotettavia verkkoja, kun se osuu Wi-Fi-ananassa luotetulla nimellä, se muodostaa yhteyden automaattisesti kyseiseen verkkoon.

Molemmissa näissä tapauksissa sinulla ei todennäköisesti ole aavistustakaan siitä, että jotain outoa on tapahtunut, ja kirjoitat mielellään – kirjoittamalla salasanoja, käyttäjänimiä, sähköposteja, pankkitietoja ja muita henkilökohtaisia ​​tietoja, joihin hakkeri on nyt saanut täydellisen pääsyn että.

Kuinka helppoa on käyttää ananaksia?

Vaihe 1: Osta yksi.

Vaihe 2: Kytke se päälle.

Ei sinun pitäisi – juuri niin helppoa se on. Hämmästyttävää, että Wi-Fi Ananas Nano maksaa vain 99 dollaria. Hakkeri yksinkertaisesti liittää sen kannettavaan tietokoneeseen, valitsee haluamansa Wi-Fi-nimen ja alkaa lähettää ilmaista Wi-Fi-signaaliaan. Noin vain.  

Piilaakso kertoo kaikille

Mike Judge ja Alec Bergin Piilaakso on trendikäs komedia amerikkalaisesta teknologiateollisuudesta. Richard Hendricks, Thomas Middleditchin soittama, on ujo, yksinoikeudella toimiva ohjelmoija, joka vastaa Pied Piper -nimisen miljardin dollarin teknisen alustan perustamisesta. Yhteistyössä taitavien koodereidensa kanssa ryhmä kamppailee menestyksellä Piilaakson kilpailukykyisessä yrittäjäympäristössä.

Äskettäisessä jaksossa Richard aikoo käyttää mobiilisovellusta Pied Piper-ohjelmistojen laittomaan asentamiseen testatakseen vertaisverkkojensa ja tietojen varastointipalvelunsa. Jared korostaa, että muutto on moraalitonta ja kieltäytyy osallistumasta ja viittaa Richardin ohjelmallisiin tunkeutumisiin haittaohjelmina.

Kun Richard protestoi, Jared vastaa: “Sinä puolustat laajamittaisia ​​syyllisiä rikoksia viattomia siviilejä vastaan”.

Mutta Richard vaatii, että se on suuremman edun mukaista, koska he yrittävät antaa maailmalle ilmaisen Internetin. “Ajattele sitä pakotettuna adoptiona aggressiivisen sissisarkkinoinnin kautta.”

Tässä on leike joukkueesta, joka käynnistää Wi-Fi-ananashyökkäyksen:

Pohjimmiltaan Richard, Dinesh ja Gilfoyle perustivat vilpillisiä Wi-Fi-ananaseja Hooli-Con -konferenssin ympärille. Kun osallistujat lataavat sovelluksen käyttääkseen ilmaista Wi-Fi-yhteyttä, Pineapples asettaa PiedPiper-palvelimen kaikkien laitteiden ja todellisen Wi-Fi: n välille, jolloin Pied Piper -koodi voidaan ladata laitteilleen..

Suunnitelma lopulta hävitetään Richardin mustasukkaisuuden vuoksi entisen tyttöystävän uuden poikaystävän Joelin suhteen. Hänen matkapuhelinpelinsä PeaceFare antaa käyttäjille mahdollisuuden lähettää virtuaalikolikoita ja ruokaa virtuaalisille ihmisille ja kyliin. Suppeasti ajatellen Richard tunkeutuu Joelin tietokoneeseen ja muuttaa PeaceFare-näytönsäästäjänsäksi PoopFare.

Hack herättää epäilyn turvallisuudesta, joka lopulta löytää joukkueen istuttamat ananassit nopeasti konvention ympärille. Jotenkin joukkue pääsee pahan juonensa ulkopuolelle (jopa sen jälkeen, kun väkijoukon puhelimet alkavat polttaa itsensä konferenssin keskellä).

Katso koko jakson kertaus Piiri!

On tärkeää pysyä ajan tasalla näistä laitteista ja oppia välttämään niiden joutumista saaliin. Vaikka laajamittainen tekniikkakonferenssissa tapahtuva hakkerointi voi olla epätodennäköistä sinulle henkilökohtaisesti, nämä hyökkäykset ovat todella uskomattoman helppoja – ja yleisempiä kuin luuletkaan. Lue lisätietoja siitä, kuinka suojautua itsesi tällaisilta ananas-Wi-Fi-työkaluilta!

Merkintä: Jos et ole pystynyt seuraamaan Piilaakson kauden 4 jaksoja, katso blogiamme: Kuinka katsoa Piilaakson kausi 4 verkossa missä tahansa!

Kuinka pitää itsesi suojassa

On olemassa kaksi avaintoimintoa, joiden avulla voit pitää itsesi suojassa ananasvälineiltä ja muunlaisilta hyökkäyksiltä. 

 • Ensimmäinen, sammuta Wi-Fi-yhteys, kun et käytä laitetta. Se voi kuulostaa typerältä, mutta laite etsii silti yhteyksiä, vaikka lukitusnäyttö olisi päällä. Haluatko nähdä itsesi? SaferVPN antaa sinulle välittömiä ilmoituksia, kun puhelimesi on muodostanut yhteyden suojaamattomaan Wi-Fi-yhteyspisteeseen, vaikka puhelin olisi ollut taskussa!
 • Toiseksi, lataa virtuaalinen yksityinen verkko (VPN). Vaikka VPN ei estä laitetta muodostamasta yhteyttä ananasiin, se suojaa yhteytesi salaamalla tietosi – ananassin hakkerit tai kuka tahansa muu julkisen verkon hakija, joka etsii verkkoliikennettäsi, näkee vain ahneutta. Nämä palvelimet muuttavat myös IP-osoitettasi, piilottaen sijaintisi ja anonyymisivät verkkoaktiviteettinne hallituksilta, Internet-palveluntarjoajilta ja hakkereilta tai snooppereilta, jotka yrittävät kurkistaa.

Aloita selaus turvallisesti!

Jos haluat alkaa suojata laitteitasi heti, lataa kaikki erittäin turvalliset VPN-sovelluksemme ja aloita selaaminen pankkitason salauksella ja nimettömällä IP-osoitteella jo tänään.

Toivomme, että tämä blogi auttaa sinua pysymään turvassa verkossa. Onko sinulla palautetta, ehdotuksia tai ominaisuuspyyntöjä? Ota rohkeasti yhteyttä ja liity mukaan sosiaaliseen mediaan! Haluaisimme kuulla sinusta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map