Miksi viruksentorjunta- ja haittaohjelmien torjuntaohjelmat eivät riitä pitämään sinua turvassa verkossa

http://www.safervpn.com/blog/vpn-vs-anti-malware/


Luuletko, että haittaohjelmien torjunta virusten puhdistajana tai viruksen poistoaineena on turvallinen tapa selata verkkoa? Vertaamme haittaohjelmien torjuntaa ja VPN-verkkoja osoittaaksesi miksi sinulla on oltava molemmat pysyäksesi turvassa verkossa.

Vaikka viruksenpuhdistin on tehokas haittaohjelmien torjuntatyökalu, jota kaikkien tulisi käyttää, sinun on toteutettava lisätoimenpiteitä itsesi ja laitteen suojaamiseksi.!

Virustorjunta, haittaohjelmat tai vakoiluohjelmat – kaikki on niin hämmentävää, eikö totta?

Vaikka sitä voidaan kutsua useaksi eri nimeksi, termejä “viruksentorjunta”, “haittaohjelmien torjunta” ja “vakoiluohjelmien torjunta” käytetään synonyymeinä. He ovat kumpikin käytännössä sama asia – ne suojaavat laitteesi (kyllä, on olemassa jopa mobiililaitteiden virustorjunta!) Haittaohjelmilta ja toimivat viruksenpuhdistimena tai viruksenpoistimena. Yleensä me kutsumme heitä yleisesti nimellä “anti-malware”.

Merkintä: Palomuurit ovat tärkeitä myös estäessä ei-toivottuja yhteyksiä tietokoneeseesi, vaikka ne on esiasennettu Windowsin ja Mac-tietokoneiden uudempien versioiden kanssa. Palomuurit ovat sisäinen turvajärjestelmä, joka suojaa tietokonettasi luvattomalta käytöltä – mukaan lukien troijalaiset, virukset ja madot, jotka voidaan ladata tietämättäsi edes pidä palomuuri aina päällä olla turvassa!

Kuinka VPN ja haittaohjelmat ovat samankaltaisia?

Ennen kuin tutkimme VPN: ien ja haittaohjelmien vastaisia ​​eroja, tuokaamme esiin näiden kahden samankaltaisuudet:

 • Estä henkilöllisyysvarkaudet
  Sekä VPN: t että haittaohjelmat on suunniteltu estämään identiteettivarkaudet – he vain tekevät sen eri tavoin. Haittaohjelmien torjunta tarkistaa saapuvan liikenteen ja varoittaa haitallisten linkkien napsauttamisesta. Vaikka tämä on erittäin hyödyllistä, se ei salata yhteyttäsi, eli kuka tahansa yrittää lukea koko selauskokemuksesi selkeästi. Toisaalta VPN: t salaavat kaikki lähettämäsi tiedot, eli kukaan ei voi varastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi.
 • Suojaa tietosi
  Edelliseen kohtaan liittyvät molemmat työkalut suojaavat tietosi vain eri tavoin. Haittaohjelmien torjunta istuu tietokoneellasi ja etsii haittaohjelmia, jotka ovat jo tunkeutuneet tietokoneeseen ja yrittävät mahdollisesti varastaa tietosi tai vioittaa laitetta. Sen sijaan VPN: t salaavat liikenteen, jotta luvattomat kolmannet osapuolet eivät pääse tietoihin.

Vaikka nämä kaksi työkalua ovat samanlaisia, ne eivät ole keskenään vaihdettavissa. Oikeastaan ​​käyttämällä sekä VPN että haittaohjelmat yhdessä on turvallisin ja turvallisin tapa selata verkkoa! Salaa molemmat yhteys ja Skannaa laitteesi haittaohjelmien varalta, luot parhaan mahdollisen online-tietoturvan!

Tämä siisti Venn-kaavio näyttää VPN: ien ja haittaohjelmien väliset erot ja yhtäläisyydet, valaisee selvästi, miksi tarvitset molempia:

Suojausominaisuudet selitetty

VPN vs. Anti-Malware Venn -diagrammin erot ja yhteiset piirteet

VPN-verkot: VPN: t ovat ehdottoman välttämättömiä kaikille, jotka haluavat kommunikoida ja muodostaa yhteyden verkkoihin oman ulkopuolella. Jos sinulla on esimerkiksi yritystoimintaan liittyviä asioita, mutta et välttämättä halua, että hakkeri käyttää samaa yhteyttä lukemaan kaikki työsähköpostisi ja yritystietosi, yrityksen VPN tekee kaikki nämä tiedot lukukelvoton. Sama koskee kaikkia ulkomaille matkustavia ja haluaisi piilottaa esimerkiksi pankkitietonsa ja muut henkilökohtaiset tietonsa.

Salaa tietosi ja tunneloi ne toisen sijainnin kautta, VPN luo suojatun Internet-yhteyden. Suojaustyökaluna se estää muita tarkkailemasta yhteysasi, mikä tekee VPN-verkoista välttämättömiä tietosi pitämiseksi turvassa julkista WiFi-yhteyttä käytettäessä.

Anti-malware: Voit ajatella haittaohjelmien torjuntaa tietokoneesi portinvartijana, koska se tarkistaa kaikki tulevat ja lähtevät tiedot haittaohjelmien varalta ja toimii viruksenpuhdistimena. Se ei salaa yhteyttäsi, joten jos WiFi-yhteys ei ole suojattu, muut voivat silti lukea tietosi. Ilman VPN: tä tietosi ovat täysin alttiita uhkille – aivan kuin tietokoneellasi ei olisi suojausohjelmistoa ollenkaan. Siitä huolimatta on edelleen välttämätöntä käyttää haittaohjelmia torjumaan liikennettä haitallisten uhkien varalta.

 TyökaluMitä se tekee:Mitä SEN EI TEE:
VPN
 • Salaa yhteytesi – Hakkerit, snoopperit, Internet-palveluntarjoajat ja hallitukset voivat lukea kaikki saapuvat ja lähtevät tietosi.
 • Piilottaa sijaintisi – VPN: llä saat uuden IP-osoitteen, mikä tarkoittaa, että mikään luonnollinen snooper ei näe missä olet tällä hetkellä.
 • Estää seurannan – Uuden IP-osoitteesi ansiosta online-toimintaa ei voida enää seurata!
 • Skannaa saapuvat ja lähtevät tiedot – VPN: t eivät ole portinvartijoita, joten suosittelemme, että otat palomuurin ja haittaohjelmien torjunnan edelleen käyttöön.
 • Poista virukset tai haittaohjelmat – Jos haittaohjelma onnistuu löytämään tiensä tietokoneeseesi, tarvitset viruksenpuhdistimen tai viruksenpoistimen.
 • Tarkista ja havaitse haitalliset linkit – Käytä haittaohjelmia vastaan ​​varoituksia epäilyttävistä linkeistä, tiedostoista ja sähköposteista.
Anti-malware
 • Selaa kaikkia tulevia ja lähteviä tietoja – Tämäntyyppinen viruspuhdistin varmistaa, että virukset ja haittaohjelmat eivät voi varastaa tietoja laitteeltasi.
 • Tunnistaa haitalliset tiedostot ja linkit – Haittaohjelmien torjunta pitää haittaohjelmat poissa. Siksi heillä on välttämätöntä olla viruksen poistajina..
 • Varoittaa haitallisten verkkosivustojen avaamisesta – Kysymällä sinua tarkistamaan, haluatko todella avata epäilyttäviä verkkosivustoja, haittaohjelmien torjunta auttaa turvallisemmassa selauskokemuksessa.
 • Ei salaa tietojasi – Tietosi ovat täysin näkyvissä hakkereiden ja snoopparien selkeässä tekstissä, etenkin suojaamattomien julkisten yhteyspisteiden yhteydessä. Tarvitset VPN: n pysyäksesi turvassa liikkeellä ollessasi!
 • Ei piilota sijaintiasi – Haittaohjelmien torjunnan avulla kaikki verkkosivustot tai snooperit voivat määrittää nykyisen sijaintisi. Piilota se VPN: n avulla tullaksesi nimettömäksi verkossa.
 • Se ei estä seurantaa – Haittaohjelmien torjunta tarkoittaa, että voit edelleen seurata (etenkin verkkosivustot ja mainostajat), koska kaikki online-toiminnot ovat sidoksissa IP-osoitteesi kanssa. Hanki uusi IP-osoite VPN: llä seuraamisen estämiseksi.

Jos epäilet, että haittaohjelma on jo vaikuttanut sinne, siirry Malwarebytes-palveluun ja lataa heidän haittaohjelmien torjunta -tekniikka.

Kuinka saada maksimaalinen online-turvallisuus

Nyt kun olemme selvittäneet haittaohjelmien ja VPN: ien väliset erot, tiedät miksi molemmat ovat välttämättömiä pysyäksesi turvassa verkossa. Joten miten SaferVPN vertaa? Autamme tietysti suojaamaan verkkopankkiasi, Internet-ostoksia ja suojaamaan yksityisiä ja yritystietojasi missä tahansa, mutta VPN-palvelumme erottuu muusta ainutlaatuisten turvallisuusominaisuuksien takia:

 • Automaattinen Wi-Fi-tietoturvamme, heti kun puhelimesi muodostaa yhteyden suojaamattomaan julkiseen WiFi-yhteyspisteeseen, sinut suojataan automaattisesti online-identiteettivarkauksilta ja verkkoturvallisuusuhilta – ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään!
 • 256-bittinen vahva salaus saavuttaa pankkitason salausstandardit, takaamalla Internet-liikenteellesi ehdottoman turvallisuuden ja nimettömyyden.
 • Jos VPN-yhteytesi katkeaa, henkilökohtaiset tietosi voidaan näyttää usein, ennen kuin edes tiedät, että se on tapahtunut. VPN-tappokytkin varmistaa, että tietojasi ei koskaan näytetä katkaisemalla wifi-yhteytesi, jos VPN putoaa.

Lopullinen johtopäätös? Käytä viruspuhdistinta, mutta älä unohda kytkeä SaferVPN-virta päälle aina kun selaat Internetiä!

Jos sinulla ei vielä ole SaferVPN: tä, kokeile SaferVPN: ää ilmaiseksi tai hanki liittymä (meidän 30 päivän rahat takaisin takuu, sinulla ei ole mitään menetettävää!) ja nauti ottelusta ja monista muista suoratoistoista.

Onko sinulla palautetta, ehdotuksia tai ominaisuuspyyntöjä? Ota rohkeasti yhteyttä ja liity mukaan sosiaaliseen mediaan! Haluaisimme kuulla sinusta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map