Kymmenen parhainta verkkoturvallisuuskurssia

Parhaat verkkoturvallisuuskurssit verkossa


Haluatko tietää kuka tarjoaa kursseja auttaaksesi sinua puolustumaan tietoverkon rikkomuksiin? Katso meidän 10 suosittua tietoturvakurssia!

Turvallisuusrikkomukset ja muut vahingossa tapahtuvat tai luvattomat pääsy henkilötietoihin ovat johtaneet otsikoihin, etenkin vuonna 2016. Tässä on muutama, josta olet ehkä kuullut:

 • FACC, itävaltalainen ilmailu- ja avaruusteollisuuden osavalmistaja, joutui hakkereiden uhreiksi, jotka saivat Yhdysvaltain dollaria 54,5 miljoonalla dollarilla..
 • S. Oikeusministeriö oli vapauttanut 10 000 sisäisen turvallisuuden osaston työntekijän tiedot vain yhdessä päivässä, ja seuraavana päivänä 20 000 ylimääräistä FBI: n työntekijää.
 • Maaliskuussa Snapchat oli vapauttanut 700 työntekijän henkilökohtaiset tiedot sen jälkeen, kun työntekijät putosivat tietojenkalasteluhuijauksen vuoksi, huijaten heitä lähettämään henkilökohtaiset tietonsa.
 • Verizon havaitsi 1,5 miljoonan asiakkaan tiedon myyntiin maanalaiseen liittyvän tietoturvaloukkauksen, joten Verizon oli vastuussa korvauksista, joita asia koskee.
 • LinkedIn hakkerit varastivat vuonna 2012 117 miljoonaa sähköposti- ja salasanayhdistelmää, ja valitettavasti nämä tiedot tulivat julkisesti saataville toukokuussa 2016.
 • Syyskuussa, Yahoo! ilmoitti, että vuonna 2014 on hakkeroitu huikeat 500 miljoonaa tiliä, mikä on yksi kaikkien aikojen laajimmista tietorikkomuksista.

Koska nämä ovat vain muutamia vuoden 2016 hakkeroista, on aivan selvää, että kuka tahansa ja kaikki ovat vaarassa turvallisuushyökkäyksille. Onneksi on olemassa monia verkkokursseja, jopa osa kokonaan VAPAA jotka tarjoavat koulutusta pitääksesi sinut suojassa! Jotkut näistä ovat työntekijäpohjaista koulutusta, vaikka melkein kaikki kaksinkertaistuvat henkilökohtaisten verkkojen tietoina.

Suojautuaksesi tällaisilta hyökkäyksiltä, ​​ainoa paras asia mitä voit tehdä, on pysyä koulutettuna! Tässä on 10 suosittua tietoturvakurssia auttaa sinua tekemään juuri sen!

Kymmenen parhainta verkkoturvallisuuskurssia

1. Ultima riskienhallinta – @UltimaRisk

Viimeisen 12 vuoden aikana Ultima Risk Management on ollut yksi Ison-Britannian luotettavimmista koulutusohjelmista tietoturvan, liiketoiminnan jatkuvuuden, riskienhallinnan tietosuojan ja ohjelmistojen omaisuudenhallinnan alalla. Yhtiö tarjoaa sekä luokkapohjaisia ​​että e-Learning Management -ratkaisuja Alurna-ohjelmansa kautta, ja tarjoaa ammattitutkinnon ja sertifikaattien ulkopuolisia kursseja. Sertifikaattikurssit ovat akkreditoituneita riippumattomien sertifiointielinten (BCS, Tietoturvaammattilaisten instituutti (IISP) ja osana GCHQ-sertifioitua koulutusta) osallistumisen jälkeen 3 tai 5 päivän asuntokurssille, jonka jälkeen on suoritettu suoritettu koe. Katso heidän aikataulu ja hinnoittelutiedot täältä.

2. Learning Tree International – @LearningTree

Learning Tree on tarjonnut yli 400 tietotekniikan kokoonpanoa & Johtamiskurssit vuodesta 1974 lähtien. Nämä kurssit vaihtelevat yksilöllisestä koulutuksesta (nopeatempoiset yhden päivän vaihtoehdot tai syvälliset 2 – 5 päivän koulutuskurssit) ja ryhmäkoulutuksesta (paikan päällä). Nämä kurssit sisältävät kyberturvallisuuskoulutuksen (GCHQ-sertifioitu muilla lisäsertifiointivaihtoehdoilla), jonka tarkoituksena on opettaa työntekijöitä puolustamaan organisaatiotasi verkkouhilta. Katso heidän lukukausimaksut täältä.

3. Tulevaisuuden oppiminen – @FutureLearn

Future Learn tarjoaa VAPAA verkkoturvallisuuden verkkokurssit, joiden tarkoituksena on auttaa suojaamaan digitaalista elämääsi. Tämä avoimen yliopiston ja Ison-Britannian hallituksen kansallisen kyberturvallisuusohjelman kehittämä 8 viikon kurssi tarjoaa lisäsertifikaatteja, mukaan lukien GCHQ-sertifioitu koulutus ja IISP: n akkreditointi. Jos haluat paremmin ymmärtää verkkoturvallisuutta sekä kotona että työpaikalla, tarkista heidän verkkosivustoltaan tietyt aloituspäivät ja rekisteröidy tälle 8 viikon kurssille!

4. QA Ltd – @QAtraining

QA Ltd on toinen johtava koulutuskurssien tarjoaja, mukaan lukien verkkosertifioinnit. Heidän tietoturvakurssin tarkoituksena on auttaa kaikentasoisia työntekijöitä puolustamaan haittaohjelmia vastaan, joka on suurin yksittäinen uhka IT-tietoturvalle vuonna 2016. Heidän huipputekniset kyberlaboratoriot tarjoavat yrityksille mahdollisuuden simuloida tosielämän verkkohyökkäyksiä. auttaa heitä ennakoimaan tietoturvaloukkauksia vaarantamatta omaa verkkoaan. Kuusi erilaista sertifikaattia on saatavana, ja ne tarjoavat kaiken tietoverkkotietoisuusluokista kaikille tasoille turvallisuusammattilaisten ja lainvalvontaviranomaisten luokkiin & hallitus.

5. Cyber-uudelleenkoulutus – @CyberRetraining

Yhdistyneen kuningaskunnan ensimmäinen cyber-uudelleenkoulutusakatemia, yhteistyössä @SANSEMEA: n kanssa, joka on vuonna 1989 perustettu maailman suurin ja luotettavin kyberturvallisuuskoulutus, joka tavoittaa yli 200 000 turvallisuusalan ammattilaista viikossa, on tarkoitettu niille, joilla on vain vähän tai ei ollenkaan kokemusta kyberturvallisuudesta tai niille, joille kuka haluaisi uudelleenkoulutuksen ja siirtymisen muusta urasta. Tämä Cyber ​​Retraining Academy -kurssi (GCIH-sertifioitu) vaatii arvioinnin 5-vaiheisessa hakemusprosessissa, joka määrittää tietoturvatietosi tason ennen kurssin aloittamista, jonka jälkeen maksut katetaan.

6. Coursera – @coursera

Coursera tarjoaa yleisen pääsyn koulutukseen. Organisaatio on toiminut yhteistyössä huippuyliopistojen ja organisaatioiden kanssa tarjota kursseja verkossa. Näistä kursseista on lukuisia vaihtoehtoja, mukaan lukien kyberturvallisuuskurssit. Esimerkiksi Cybersecurity Fundamentals -kurssi on seitsemän viikon kurssi, jota tarjotaan Marylandin yliopiston kautta. Vaikka kurssit edellyttävät lukukausikustannuksia, on olemassa taloudellisen tuen vaihtoehtoja niille, joilla ei ole varaa maksuun.

7. Heimdal Security – @HeimdalSecurity

Heimdal turvallisuus tarjoaa 5 viikkoa VAPAA kyberturvallisuuskurssit, joiden tarkoituksena on suojata sinua hyökkäyksiltä. Nämä luokat sisältävät tietoverkkoturvallisuuden perusteet, kuinka verkkohyökkäykset toimivat, kuinka torjutaan niiden haitalliset seuraukset ja muut kyberturvallisuustaidot. Tämä koulutus koostuu vaiheittaisista neuvoista, jotka toimitetaan suoraan postilaatikkoosi kahden päivän välein, mukaan lukien ”ilmainen turvallisuuden itsearviointi”..

8. Cyber ​​Aces – @CyberAces

Cyber ​​Aces Online tarjoaa myös VAPAA, online-verkkoturvallisuuskurssit yhteistyössä SANS: n, maailman tietoturvakoulutuksen johtajan kanssa. Tämä avoin kurssimuoto kattaa kolme tietoturvan perustaa: käyttöjärjestelmät, verkottuminen ja järjestelmien hallinta. Opiskellessaan näitä kursseja opiskelijat voivat aloittaa missä tahansa uran aloittamisesta verkkoturvallisuudesta tai vain oman kotiverkonsa vahvistamisesta.

9. Cybrary – @cybraryIT

Cybrary on yksi maailman suurimmista tietoturvayhteisöistä, joka tarjoaa avoimen lähdekoodin VAPAA verkossa tapahtuva tietoturvaoppiminen. Taistellen ilmaisen koulutusvallankumouksen takia Cybrary antaa sinun valita valtavasta valikoimasta kursseja etsimällä mistä tahansa haluamastasi tietoturvakurssista. Tämä voi olla mitä tahansa aloituskursseista, suojatusta tietoliikenteestä tai jopa edistyneistä sertifikaateista kokeneille verkkoturvallisuuden ammattilaisille. He jopa tarjoavat oppitunteja Android-sovelluksensa kautta!

10. Alison – @AlisonCourses

Tämä maailmanlaajuinen johtaja VAPAA Verkkotyöpaikalla tapahtuva verkkokoulutus tarjoaa 750 luokkaa nykyiselle 8 miljoonalle opiskelijalle 250 maassa. Heidän ilmainen verkkokurssi, joka opettaa verkon tietoturvan perusteita, on suunnattu IT-ammattilaisuudesta tai IT- tai verkonvalvojan urasta kiinnostuneille. Opiskellessasi omassa tahdissasi voit ansaita virallisen Alison-tutkintotodistuksen tai -sertifikaatin pisteyttämällä 80% tai enemmän kaikille moduuleille ja arvioille. Seurauksena on, että ymmärrät tietoturvatekijöitä, kuten salausta, joita käytetään tietokoneverkon suojaamiseen.

Kun tietoverkkoturvallisuus muuttuu yhä tärkeämmäksi ja tietoverkkoturvallisuusrikkomukset lisääntyvät, toivomme tämän luettelon 10 suosittua verkkoturvallisuuden verkkokurssia auttaa pysymään ajan tasalla ja koulutettuina.

Jos haluat ehdottaa lisäkursseja tai organisaatioita, joita ei sisällytetty luetteloon, älä epäröi kertoa meille!

Haluatko jatkaa uusimpien verkkoturvallisuustiedotteiden vastaanottamista? Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä ja Google+: ssa, missä pidämme sinut aina ajan tasalla!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map