Internet-suojaus ja suojattu olo


Internet-tietoturva on kasvava huolenaihe meille kaikille. Hakkerit kärsivät noin 70% Yhdysvaltojen väestöstä joka vuosi! Lue lisätietoja siitä, kuinka pysyä suojattuna verkossa.

Mikä on Internet Security?

Internet ei vain tarjoa käyttäjille runsaasti hyödyllistä tietoa, vaan se voi myös antaa hakkereita teidän arvokasta tietoa. Aivan kuten kuulostaa, Internet-tietoturva on prosessi, jolla kaikki saapuvat ja lähtevät tiedot suojataan tietokoneeltasi Internetin ollessa. Se on enemmän kuin vain selainturvallisuus, se on verkkoturvallisuus! Se todentaa ja suojaa kaikki Internetin kautta lähetetyt tiedot.

Monet päivittäisestä toiminnastamme sisältävät Internetin eri muodoissa, kuten yhteyksien ylläpitäminen sosiaalisessa mediassa, ostokset, talous, viihde ja työ. Koko tämän internetissä vietetyn ajan ajattele kuinka monta henkilökohtaista asiaa olemme jakaneet, kuten pankkitiedot, valokuvat ja tiedot. Odotamme Internetin olevan turvallinen, mutta siihen liittyy joukko vakavia yksityisyyden riskejä.

Tietyt asiat, jotka vaarantavat Internet-tietoturvamme

Haittaohjelma

HostingTribunal.com julkaisi äskettäin 40 järkyttävää tosiasiaa Internetin hakkeroinnista. Tilastojen joukosta he paljastivat, että hakkerihyökkäys tapahtuu 39 sekunnin välein, joka päivä luodaan 300 000 uutta haittaohjelmaa ja että tietosuojarikkomusten kustannukset nousevat 2,1 biljoonaan dollariin maailmanlaajuisesti vuonna 2019.

On olemassa useita haittaohjelmia, jotka ovat vaarallisia tietokoneellesi ja joista monet meistä eivät ole tietoisia. Tietyistä hauista ja verkkosivustosta riippuen, Adware on ponnahdusikkuna, joka on häiritsevä. Se on erittäin helppo saada, mutta myös helppo poistaa. Vakoiluohjelmat kuulostavat jotain elokuvasta, mutta todellisuudessa se on erittäin vaarallinen. Se tarkkailee tietojasi Internetissä ja varastaa tietosi, kuten osoitteet, luottokortit ja sosiaaliturvatiedot.

Ja sitten meillä on haittaohjelma niille meistä, jotka ovat tarpeeksi naiivia napsauttaa sitä ajatellen, että se on virustorjuntaohjelma, ennen kuin tajuaa sen olevan väärennös. Yhden napsautuksen jälkeen tietokoneellasi on tartunta, josta on vaikea päästä eroon. Aivan kuten voimme saada kylmä, tietokoneemme voivat saada myös viruksen, joka voi tehdä heistä sairaita. Viruksen tarkoituksena on leviäminen, ja juuri he tekevät sen jälkeen, kun ne injektoivat koodin tietokoneeseen.

Heikot salasanat

Salasanat varmistavat luottamuksellisuuden ja turvallisuuden, joten on tärkeää, että ne ovat niin vaikeita kuin voit tehdä ja muistaa! Oletko koskaan saanut sähköpostia ystävältäsi, mutta hän ei itse lähettänyt sitä? Tämä johtuu siitä, että hakkeri sai haltuunsa salasanansa ja lähetti sähköpostin avulla haitallisia viestejä kaikille osoitekirjan jäsenille. Heikot salasanat sallivat myös useiden virusten pääsyn tietokoneellesi. Pysy fiksu ja lue edelleen saadaksesi selville asioista, joita salasanat tekevät!

Julkinen Wi-Fi

Onko sinun huolehdittava julkisen Wi-Fi-yhteyden käytöstä? Joo! Me kaikki tiedämme, että se on helpoin tapa hankkia Internet työskenteleessäsi kodin tai toimiston ulkopuolella, mutta se on kuitenkin suojaamaton, suojaamaton yhteys. Älä aseta itsesi vaaraan, kun käytät kannettavaa tietokonetta töissä kahvilassa tai Wi-Fi-yhteyttä lentokentällä tarkistaaksesi sähköpostisi. Saatat ajatella itsellesi, että sinulla ei ole mitään erityistä tai yksityistä piilottaa, mutta hakkereiden on niin helppoa hakeutua tietokoneellesi julkisista Internet-yhteyksistä. Päivän pilaamiseen tarvitaan vain yksi väärin lähetetty sähköposti Facebook-kirjautumistunnuksesta tai pankkisalasanasta, joten suojaa Internet-tietoturvasi!

Nyt kerromme sinulle tarkalleen kuinka …

Kuinka voit suojata Internet-tietoturvaasi

Aina kun muodostat yhteyden Internetiin, olet alttiita hakkereille. Kaikkia näitä meitä ja tietokoneitamme vastaan ​​kohdistuvia haittoja voidaan estää ja suojata itsesi ollessasi online-tilassa:

Vahvista salasanasi

Kun luot uusia salasanoja, tee niistä vahvoja ja luovia, kuten pienessä ärsyttävässä ruudussa sanotaan – älä ohita sitä, se ehdottaa syystä! Osoittautuu, että yli puolet kuluttajista ei suojaa salasanaa mobiililaitteillaan, mikä on hullua, koska se on niin helppoa ja vaivatonta tehdä. Se on melkein vuosikymmenen loppu, ja ihmiset eivät silti pukeudu luoviin hattuihinsa salasanojen keksiessä! Joitakin suosituimpia salasanoja ovat ”12345”, “abc123”, “qwerty”, “11111”, “salasana”. Tule ihmisiin, käytä mielikuvitustasi! Vältä yleisiä salasanoja nimesi ja syntymäpäiviesi kanssa.

Seuraavan kerran, kun sinua pyydetään luomaan vahva salasana, kokeile aakkosten ja numeroiden yhdistelmää. Koska salasanat ovat kirjainkokoiset, käytä isoja, integroi iso ja pieni kirja korvaavien numeroiden kirjaimet. Käytä näitä vinkkejä ja älykäs nuuska, joka yrittää päästä henkilökohtaisiin tietoihisi. Muista kuitenkin muistaa uusi ja parannettu salasanasi, joten älä tee siitä liian hämäriä!

Ole varovainen tuntemattomissa sivustoissa

Verkkokaupoissa on hauskaa ja helppoa, mutta osta viisaasti ja kiinnitä huomiota laillisiin verkkosivustoihin ja tietojenkalasteluhuijauksiin. Saatat kompastua verkkosivustoon, joka on mielestäsi liian hyvä ollakseen totta, se saattaa johtua siitä, että se on! Verkko-ostoksille kannattaa varata ja välttää henkilökohtaisten tietojen antamista yrityksille, joista et ole koskaan ennen kuullut. Voit tehdä ikkunan ostoksia verkossa ja lisätä asioita ostoskoriin, mutta kuten aiemmin mainitsimme, odota, kunnes käytät suojattua Wi-Fi-yhteyttä, ennen kuin teet tosiasiallisesti ostoksen.

Varmista, että verkkosivun URL-osoite alkaa https: llä, ei pelkällä http: llä, koska “s” tarkoittaa, että se on suojattu. Älä kuitenkaan napsauta ponnahdusikkunoita, älä vastaa odottamattomiin kysymyksiin ja ole varovainen ladatessasi ilmaisia ​​sovelluksia. Viimeinen asia, jonka haluat, ei saa mitään tilaamasi Internetissä ja varastettua luottokorttia!

Käytä VPN: tä

Saatat tuntea sen nimellä VPN, Virtual Private Network tai palvelu, joka antaa sinulle pääsyn suosikki streaming-palveluihisi, tai et ehkä edes käytä sitä tai luulet tarvitsevan sitä. Kaikkien tulee käyttää VPN: ää! Yksi VPN: n tärkeimmistä tekijöistä on sen turvallisuus. Se turvaa käyttämäsi laitteen Internet-yhteyden ja takaa kaiken saapuvan ja lähtevän tiedon salatun muilta.

Kuten näette, VPN on enemmän kuin vain suosikkiohjelmien seuraaminen mistä päin maailmaa tahansa, kyse on Internetin suojauksen hallinnasta. Kuten SEO KRU on kertonut, yksityisen yhteyden, jonka VPN tarjoaa, voit surffata verkossa turvallisesti ja suojata henkilökohtaisia ​​tietojasi käyttäessäsi julkisia Wi-Fi-yhteyspisteitä lentoyhtiöissä, hotelleissa, kahviloissa ja muualla suojatun Internetin ulkopuolella.

Tarinan opetus? Parempi pysyä turvassa ja käyttää VPN: ää kuin pahoillani! SaferVPN-palvelun avulla voit saada turvallisen pääsyn yksityisiin verkkoihin, vaikka käytät julkista Wi-Fi-yhteyttä älykkään automaattisen Wi-Fi-suojausominaisuuden kanssa.

Jos sinulla ei ole vielä SaferVPN: tä, hanki tilauksesi tänään (30 päivän rahat takaisin -takuulla, et menetä mitään!) Tai testaa SaferVPN ilmaiseksi joten voit pysyä poissa kaikista näistä hakkereista ja varmistaa todella Internet-tietoturvasi!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map