Estä online-identiteettivarkaudet näillä 6 pikavinkillä

Verkkotunnusvarkaus - SaferVPN


Online-identiteettivarkaudet ovat nousussa ja vakava uhka. Yhden korjaus voi maksaa sinulle jopa pari tuhannet dollarit, puhumattakaan monista tunneista, joita tarvitaan tehtyjen vaurioiden korjaamiseen. Tarkastellaan sitten tieto- ja henkilövarkausaiheita, ja mikä tärkeämpää, kuinka estää niitä!

Mikä on online-identiteettivarkaus?

Yhdysvaltain oikeusministeriön raportissa määritellään identiteettivarkaudet seuraavasti:

“Olemassa olevan tilin, kuten pankkitili- tai luotto-tilin väärinkäytön yritys tai onnistunut käyttö, henkilökohtaisten tietojen väärinkäyttö uuden tilin avaamiseksi tai henkilökohtaisten tietojen väärinkäyttö muihin vilpillisiin tarkoituksiin, kuten valtion etujen saamiseksi.”

Henkilöllisyysvarkaudet numeroissa

Monet ihmiset eivät tiedä kuinka monta uhria online-identiteettivarkauksia tapahtuu vuosittain. Tässä on joitain tilastoja, jotka osoittavat, kuinka yleinen ja vakava tunnistusvarkaus voi olla:

 • Vuoden 2017 identiteettipetoksia koskeva tutkimus, julkaisija Javelin Strategy & Tutkimuksissa todettiin, että Varastettiin 16 miljardia dollaria 15,4 miljoonalta Yhdysvaltain kuluttajalta vuonna 2016.
 • 34,0% petokset olivat työllisyyteen tai veroon liittyviä.
 • Rikkomukset saavuttivat uuden ennätyksen vuonna 2016, nouseen 1 093: een, kun se vuonna 2015 oli 780.

On selvää, että henkilöllisyytesi ja taskuasi on suojattu tietoverkoilta, jotka kohdistuvat henkilökohtaisiin tietoihisi.

Henkilöllisyysvarkauksien yleiset tyypit

Tietoverkkorikolliset pääsevät pääsyä yksityisiin tietoihisi monella tapaa. Joitakin yleisiä menetelmiä ovat:

 • Kuuntelemalla tietoja milloin käyttämällä julkista Wi-Fi-yhteyttä
 • Julkisen tietokoneen tartuttaminen haittaohjelmilla
 • Tietokalasteluhuijaukset, jotka käyttävät haitallisia linkkejä sähköpostissa tai verkkosivustossa
 • Miesten keskellä (MITM) hyökkäykset ja SSL Stripping
 • Laitteesi ohjelmistojen haavoittuvuudet

Lääketieteellinen henkilöllisyysvarkaus on myös noussut viime aikoina. Äskettäisessä tutkimuksessa todettiin, että lääketieteellisten henkilöllisyysvarkausten hyppääminen oli yli 21 prosenttia vain yhden vuoden aikana, ja keskimääräinen uhri maksoi niiden korjaamiseksi 13 500 dollaria. Esimerkiksi viidennellä uhrista oli esimerkiksi väärentäjien, Tramadolin, lisäämä virheellisiä tietoja rekistereihin, positiivisia huumetestejä, jotka puolestaan ​​maksoivat heille uramahdollisuuksia. Keskimääräisen tapauksen ratkaiseminen vie 200 tuntia – 8 päivää, joita voit käyttää paljon nautinnollisemmalla tavalla!

Ransomware on myös nousussa. Tämän tyyppinen hyökkäys antaa hyökkääjän salata tietokoneellasi olevia tiedostoja ja pitää niitä lunnaina, kunnes maksat hyökkääjälle palkkion niiden salauksen purkamisesta. Rikollisten seuraaminen on myös käytännössä mahdotonta, koska he piiloutuvat useiden salauskerrosten taakse. Ja jos et maksa, hyvin, he voivat tehdä tietosi kanssa mitä haluavat – joko myydä, tuhota tai käyttää henkilöllisyysvarkauksiin.

Kuinka estää henkilöllisyysvarkauksia verkossa

1. Pidä välilehtiä tililläsi

Suurin osa henkilöllisyyden online-varkauksien uhreista kärsii henkilökohtaisten luottokorttien luvattomasta käytöstä. Toinen yleisin rikos on veloitus-, sekki- tai säästötilien väärinkäyttö. On tärkeää seurata usein tilitoimintaasi ja varmistaa, että olet itse tehnyt kaikki tapahtumat. Tarkista, tarjoaako pankkisi reaaliaikaisia ​​SMS-ilmoituksia, kun rahaa otetaan tililtäsi. Tämä auttaa pitämään sinua valppaana.

2. Käytä vahvoja ja erilaisia ​​salasanoja

Varmista, että käytät vaikeita aakkosnumeerisia salasanoja, koska niitä on paljon vaikeampi murtaa. Vaihda ne ajoittain ja varmista, että et käytä samaa salasanaa kaikissa tilissäsi. Suojaa myös kaikki laitteesi salasanalla, jos ne katoavat, sillä tavalla hakija ei pääse yksityisiin tileihisi tai tietoihisi. Lue lisää salasanasuojauksesta täältä.

3. Käytä haittaohjelmien torjuntaa ja palomuuria

Tämä auttaa sinua torjumaan kaikki haitalliset hyökkäykset, jotka yrittävät varastaa tietojasi. On myös tärkeää, että sinulla on uusimmat versiot kaikista ohjaimista, käyttöjärjestelmästä, haittaohjelmista ja selaimista, koska niitä päivitetään säännöllisesti tietoturvavirheiden korjaamiseksi.

4. Älä avaa äläkä napsauta häiriöitä sähköposteja, verkkosivustoja tai ponnahdusikkunoita

Ole varovainen avattujen sähköpostien suhteen. Tämä pätee linkkien tai liitteiden napsauttamiseen, koska ne voivat sisältää viruksia. Lisäksi ne ponnahdusikkunat, joissa sanotaan, että tietokoneesi on saanut tartunnan ja sinun on ladattava heidän virustentorjuntaansa? Sulje heti! Nämä ovat kaikki yleisiä esimerkkejä tietojenkalastelu-tekniikasta, jossa verkkorikolliset houkuttelevat sinua jakamaan yksityisiä tietojasi heidän kanssaan.

5. Suorita varotoimet käytettäessä julkisia yhteyspisteitä

Olemme sanoneet sen uudestaan ​​ja uudestaan, mutta se on niin tärkeää. Sinun on suojattava yhteytesi, kun käytät julkisia yhteyspisteitä. Jos et, kukaan muu samassa verkossa voi siepata kaikki tietosi ja jopa kirjautua sisään tiliisi, johon olet kirjautunut. Lisätietoja siitä, kuinka pysyä turvassa julkisissa kuormituspisteissä.

6. Salaa yhteys VPN: llä

Missä tahansa oletkin, käytä aina SaferVPN-yhteyttä Internet-yhteyden muodostamiseen. Tämä lisää ylimääräisen suojauskerroksen, koska se sekoittaa ja salaa kaikki tietosi, mikä tekee mahdottomaksi kenellekään, joka yrittää salata mitä teet verkossa. 256-bittisellä salauksella sinulla on sama turvallisuus, jota pankit käyttävät verkkopankkisi suojaamiseen! SaferVPN estää henkilöllisyysvarkauksia tekemällä kaikki tietosi yksityisiksi, jotta snoopperit eivät pääse siihen!

Se on niin yksinkertaista! Jos sinulla ei vielä ole SaferVPN: tä, kokeile SaferVPN: ää ilmaiseksi tai hanki liittymä (meidän 30 päivän rahat takaisin takuu, sinulla ei ole mitään menetettävää!). Suojaa itsesi online-identiteettivarkauksilta jo tänään!

Onko sinulla palautetta, ehdotuksia tai ominaisuuspyyntöjä? Ota rohkeasti yhteyttä ja liity mukaan sosiaaliseen mediaan! Haluaisimme kuulla sinusta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map