8 helppoa tapaa pitää työntekijät turvassa verkossa

8 helppoa tapaa pitää työntekijät turvallisina Online SaferVPN -blogissa


Haluatko pitää yrityksesi turvassa tietoverkon rikkomuksilta? Lue tämä blogi 8 super yksinkertaisia ​​tapoja pitää työntekijäsi turvassa verkossa.

Tänä aikana ikäyrityksille on entistä vaikeampaa estää verkkoturvallisuusrikkomuksia.

Kuten näimme muutama pari kuukautta sitten Dropbox-tietosuojarikkomusten yhteydessä, kun 60 miljoonan miljoonan käyttäjän käyttäjätiedot joutuivat verkkovarkauksien uhreihin, työntekijöiden online-toiminta ja tietohygienia voivat vaikuttaa merkittävästi yrityksen tietoturvaan. Tämän tyyppiset tietorikkomukset maksavat yrityksille Pelkästään vuonna 2015 3,8 miljoonaa dollaria, tekemällä selväksi, miksi kaiken kokoisille yrityksille on elintärkeää tehdä työntekijöiden verkkoturvallisuudesta tärkein prioriteetti.

Tässä blogissa tuodaan esille 8 helppoa tapaa pitää työntekijät turvallisina verkossa ja yrityksesi tietoturva!

1. Kouluta työntekijöitäsi!

Tärkein tapa pitää työntekijät turvassa verkossa on kouluttaa heitä tietoverkkoturvallisuudesta.

 • uutiskirjeet
  Voit tehdä tämän lähettämällä vain uutiskirjeitä muistuttaakseen heitä siitä, kuinka puolustaa itseään verkossa. Kokeile näitä kärkilehtiä pitääksesi työntekijäsi koulutuksessa.
 • Työntekijän koulutus
  Voit myös kokeilla Cyveillance-palvelua, joka tarjoaa turvallisuustietoisuuden tietokonepohjaisen koulutuksen työntekijöillesi riippumatta siitä, kuinka suuri tai pieni yrityksesi on. Yhtiö on onnistuneesti vähentänyt haitallisia linkkejä napsauttaneiden työntekijöiden määrää 50 prosentilla koulutuksensa suoritettuaan.

Vinkki # 1: Kouluta työntekijöitäsi! Napsauta Lähettää

2. Tiedä mitä etsiä

Tarkkailtavat asiat voivat olla yhtä yksinkertaisia ​​kuin sähköpostiviestit ja tietojenkalasteluhyökkäykset, joiden tarkoituksena on huijata työntekijöitä syöttämään henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten käyttäjänimiä, salasanoja ja luottotietoja.

Usein työntekijät saavat sähköposteja tai muuta viestiä, joissa pyydetään arkaluontoisia tietoja, pyytäen heitä kirjautumaan sisään, kun he kaappaavat käyttäjänimesi ja salasanasi tai tarjoavat epärealistisia etuja korttitietojen lisäämisen jälkeen. Nämä sähköpostit sisältävät usein virheellisiä tietoja, kuten kirjoitusvirheitä ja linkkejä. Varmista, että työntekijät eivät vastaa ja poista tämä viesti.
Tutustu näihin vuoden 2015 kymmeneen parhaiten kalastavaan vieheeseen.

Vinkki # 2: Tiedä mitä etsiä napsauttamalla twiittiä

3. Älä koskaan lataa tuntematonta tai suojaamatonta ohjelmistoa

Muut haittaohjelmat tai haittaohjelmat voivat käyttää ja kopioida henkilökohtaisia ​​tietojasi bottiverkkojen, invasiivisten virusten ja troijalaisten avulla.
Näyttämällä työntekijöillesi, millaiset nämä uhat näyttävät ja kuinka välttää huijaamista napsauttamalla niitä, ne auttavat pitämään heitä tietoisena online-tilassa.

Vihje 3: Älä koskaan lataa tuntemattomia tai suojaamattomia ohjelmistoja napsauttamalla twiittiä

4. Varo vääriä URL-osoitteita

Monet haitalliset sivustot käyttävät suojaamattomia URL-osoitteita, jotka vaikuttavat ensi silmäyksellä täysin laillisilta. Nämä sivustot näyttävät olevan jo tutut sivustot, mutta ne sisältävät hieman poikkeavia yksityiskohtia.
URL-osoitteessa voi olla pieniä kirjoitusvirheitä, epätavallisesti sijoitettuja symboleja ja muita eroja. Nämä variaatiot antavat sinulle vihjeen, että tämä ei todellakaan ole oikea sivusto, vaan huijaus, jonka tarkoituksena on saada henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Vihje 4: Varo vääriä URL-osoitteita napsauttamalla lähettämistä

5. Asenna suojausohjelmisto

Suojausohjelmistot, kuten viruksentorjunta, vakoiluohjelmat, roskapostisuodattimet ja palomuuri auttavat pitämään työntekijöitäsi turvassa yrityksen laitteita käytettäessä. Varmista aina, että ohjelmistosi ovat ajan tasalla pitämällä ajan tasalla viimeisintä ohjelmistoa ja varmuuskopioimalla laitteesi säännöllisesti.

Vihje 5: Asenna suojausohjelmisto napsauttamalla lähettämistä

6. Suojaa asiakastietoja

Koska työntekijöiden yksityisyys on elintärkeää, asiakkailtasi saatavat tiedot ovat yhtä arkaluontoisia. Työntekijöiden vastuulla on varmistaa asiakkaiden yksityisyys. Tätä varten työntekijöiden tulisi tallentaa, suojata ja tuhota asiakkaan nimiä, osoitteita, sähköpostiosoitteita, puhelinnumeroita, henkilökohtaisia ​​mielipiteitä tai luottokorttitietoja koskevat tiedot.

Vinkki # 6: Asiakkaiden suojaaminen napsauttamalla kohtaa To Twitter

7. Käytä eri ja älykkäämpiä salasanoja tileillä

Odotukset turvallisiin salasanoihin ovat epäilemättä lisääntyneet viime vuosina. Yleisten ja toistuvien salasanojen käyttö on mahdollistanut hakkereiden pääsyn miljoonille tileille vuosittain. Noudata näitä ohjeita varmistaaksesi tiliesi turvallisemmat ja turvallisemmat salasanat:

 • Pidemmät salasanat ovat parempia
  Nykyään vahvan salasanan rakentaminen koostuu koko, vähintään 12 merkin pituisen lauseen tiivistämisestä yhdeksi yhtenäiseksi sanaksi. Näitä lauseita voidaan lyhentää tai lyhentää, mutta asia on, että yksittäiset sanat eivät vain leikkaa sitä.
 • Vältä henkilökohtaisiin tietoihin liittyviä numeroita
  Jos käytät numeroita, älä koskaan käytä niitä, jotka liittyvät osoitteisiin, syntymäpäiviin ja muuhun haettaviin tietoihin, koska hakkerit pääsevät näihin tietoihin helposti.
 • Älä tallenna salasanaasi selaimeesi
  Niin kätevä kuin se voi olla, älä anna selaimesi muistaa salasanaasi. Nämä tiedot ovat avoimia hakkereille, etenkin jos laite on väärin sijoitettu tai varastettu.
 • Käytä eri salasanoja eri tileille
  Henkilöillä on tavallista käyttää samaa salasanaa useissa tileissä, mutta jopa vähintään työntekijöillä tulisi olla vähintään kaksi erillistä salasanaa henkilö- ja yritystilille..

Jos uskot salasanasi olevan turvassa, tarkista 25 suosituinta salasanaa julkaissut The Telegraph. Tässä on vain muutama:

 • 123456
 • Salasana
 • 12345678
 • qwerty
 • 12345
 • 123456789
 • jalkapallo

Vielä utelias kuinka turvallinen sinun on? Käytä tätä Salasana-tarkistinta nähdäksesi, läpäiseekö se testin!

Vinkki # 7: Käytetyt tilien erilaiset ja älykkäät salasanat Napsauta lähettääksesi

8. Tarjoa työntekijöille VPN

Virtuaalisen yksityisen verkon (VPN) avulla yrityksesi voi luoda turvallisen, salatun yhteyden virtuaalisen tunnelin kautta. Tämä verkko on samanlainen kuin lähiverkko (Local Area Network), jota yritysten toimistot käyttävät, mutta ilman fyysistä kiinteää yhteyttä.

Kun henkilökohtaisten elektronisten laitteiden käyttö yleistyy, kun 90 prosenttia amerikkalaisista käyttää henkilökohtaisia ​​älypuhelimiaan työhön, työntekijät lisäävät riskiä avata vahingossa yrityksen tietoja. Jos työntekijä käyttää suojaamatonta julkista WiFi-yhteyspistettä, hänen laite on silloin alttiita snooppereille ja hakkereille. Käyttämällä suojattua VPN: tä tämä riski eliminoidaan kaikille laitteille riippumatta siitä, missä olet!

Business VPN: n avulla sinä ja työntekijäsi voivat nauttia pankkitason salatusta Internet-yhteydestä milloin tahansa missä tahansa sivustossa – riippumatta siitä, tarjoaako sivusto tai verkko salaa vai ei. Tämä VPN-puoli voi olla korvaamaton yrityksesi ja asiakkaidesi arvokkaiden tietojen turvallisuudelle.

Jos et ole koskaan kokenut palveluamme, kutsumme sinut kokeilemaan ilmainen 7 päivän yritys VPN-kokeiluversio, joka sisältää innovatiivisen automaattisen Wi-Fi-tietoturvan tänään. Katso, kuinka omistettu VPN-palvelu voi viedä yrityksesi uudelle tasolle ja yksinkertaistaa huomattavasti työntekijöidesi turvallisuutta verkossa.

Vinkki # 8: Tarjoa työntekijöille #VPN napsauttamalla twiittiä

Toivomme, että pidit tästä viesistä hyödyllisen! Voit vapaasti ilmoittaa meille, jos sinulla on kysyttävää tai muita vinkkejä, joita haluat ehdottaa. Haluatko jatkossakin vastaanottaa viimeisimmät yritysturvallisuustiedotteet ja -ehdotukset? Seuraa meitä LinkedIn-sivustolla, jossa pidämme sinut aina ajan tasalla!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map