Vi presenterer SaferVPNs nye automatiske WiFi-sikkerhetsfunksjon

Vi presenterer SaferVPNs nye automatiske WiFi-sikkerhetsfunksjon


SaferVPN er stolte av å kunngjøre lanseringen av vår nye automatisk WiFi-sikkerhetsfunksjon! Nå kan du bla gjennom alle offentlige Wi-Fi-hotspot uten bekymring eller frykt. I dette innlegget vil vi avsløre de økende farene ved offentlig Wi-Fi, og avsløre hvordan denne nye funksjonen umiddelbart beskytter surfingen din.

Offentlig Wi-Fi er overalt, ofte gratis og veldig praktisk – men det er også ganske farlig. Visste du at 99 prosent av disse nettverkene er usikret eller har delte passord og derfor lett blir kompromittert av snoopere og hackere? Så før du åpner det neste tilgjengelige Wi-Fi-hotspotet for å holde kontakten, er det viktig å vite risikoen for å ha kompromittert dine personlige data, har aldri vært større.

SaferVPN er stolte av å kunngjøre lanseringen av en ny, spennende funksjon som kan endre alt dette. Nå, med vår automatiske Wi-Fi-sikkerhet, så snart telefonen din kobles til et usikret offentlig WiFi-hotspot, vil du automatisk bli beskyttet mot online identitetstyveri og trusler mot nett – uten å måtte gjøre noe!

I denne bloggen vil vi vise deg nøyaktig hva du skal være oppmerksom på når du surfer og hvordan SaferVPNs første automatiske WiFi-sikkerhetsfunksjon kan med en gang beskytt dine data og online identitet.

Sannheten om WiFi-sikkerhet

Fra de mange falske WiFi-hotspotene i årets OL i sommer, til den økende trusselen om delte Airbnb-nettverk, er Wi-Fi-sikkerhet en økende bekymring for oss alle.

Usikrede offentlige Wi-Fi-nettverk er et fristed for hackere, som liker å bytte i kaffebarer, hoteller og andre steder folkemengder samles for å få internettforbindelse, ettersom de er ekstremt enkle mål for å bryte systemer anonymt og stjele personopplysninger. Hackere kan se hva du gjør på ukrypterte nettsteder (nettsteder uten https i begynnelsen av URL-adressen), samt hvilke krypterte nettsteder du besøker, og benytte denne muligheten til å installere skadelig programvare som kan fange opp konfidensiell informasjon som kredittkortinformasjonen din, brukernavn, passord og personlig e-postutveksling.

Og det er en god sjanse i årene som kommer, risikoen vil bli enda høyere. I dag er det over 50 millioner offentlige Wifi-hotspots globalt, med antallet som forventes å vokse 7 ganger dette beløpet, til over 440 millioner hotspots innen 2020!

En fersk studie utgitt av den internasjonale programvaresikkerhetsgruppen Kaspersky avslørte det over ⅓ av mennesker innrømme å logge deg på et usikret, gratis WiFi-nettverk på flyplasser, kafeer eller restauranter med arbeidsapparatet sitt. Cirka 25% innrømmer at de har gjort et kjøp, og har inngangskort- eller bankinformasjon når de brukte offentlig WiFi de siste 12 månedene. Studien avslørte også det 1 av 5 personer og 3 av 10 ledende bedriftsledere har blitt rammet av nettkriminalitet mens du er i utlandet.

I gjennomsnitt i dagens svarte marked kan hackere selge hvert stjålet kredittkort for oppover 30 dollar! Med den typen insentiver er det trygt å si at den nylige økningen i identitetstyveri er direkte relatert til økningen av offentlige Wi-Fi-nettverk.

Hvordan skjer WiFi-hacks?

Du lurer kanskje på hvordan disse hackerne kan infiltrere datamaskinen din. Det er flere forskjellige måter en hacker vil prøve å få tilgang til datamaskinen din, dette kommer i form av sniffing, side-jacking og honeypots.

Sniffe:

Sniffing er det vanligste verktøyet en hacker vil bruke for tilgang. Sniffing er når en ondsinnet person bruker lett tilgjengelig programvare for å avskjære data som blir sendt til og fra enheten din. Dette kan oppstå når du kobler til en offentlig WiFi som ikke har noen kryptering, den enkelte kan muligens bruke de samme påloggingsinformasjon for å få tilgang til kontoer du bruker, for eksempel nettbank eller shopping.

Sidejacking:

Dette angrepet innebærer å snuse datapakker for å stjele brukerens webkaker og kapre økten. Selv om hackere kanskje ikke har tilgang til innloggingsinformasjonen din, kan de gi seg ut etter din åpne økt og gjøre endringer på sosiale medier, eller til og med sende meldinger til kontaktene dine.

Honeypotting:

Og sist, men ikke minst, er det Honeypotting, også kjent som Evil Twin-angrepet. Dette er når et useriøst WiFi-nettverk opprettes og vises som en legitim forbindelse. Når brukere blir med i nettverket, vil hackere starte et menneske-i-midten-angrep, og fange opp all data mellom deg og nettverket.

Oppretthold WiFi-sikkerhet – automatisk

For å bidra til å bekjempe cybertyveri, har vi utviklet en ny, nyskapende automatisk WiFi-sikkerhetsfunksjon som lar deg øyeblikkelig og enkelt bla trygt over offentlig WiFi.

Automatisk Wi-Fi-beskyttelse, nå tilgjengelig for alle våre VPN-applikasjoner, kobler enheten din automatisk til en sikker og kryptert VPN-kanal så snart du kobler til en usikker WiFi-tilkobling. Du trenger ikke engang å koble deg til VPN!

Våre apper lar deg surfe på nettet med 256-biters kryptering på banknivå, slik at du kan beskytte dine personlige data fra hackere som prøver å stjele den mest verdifulle informasjonen din. Nyt den tryggheten som du trygt kan surfe på Internett når som helst og hvor som helst.

Happy Safe Browsing!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map