De 10 beste kursene for cybersikkerhet

De beste online cybersikkerhetskurs


Vil du vite hvem som tilbyr kurs for å forsvare deg mot nettbrudd? Sjekk ut vår Topp 10 cybersikkerhetskurs!

Sikkerhetsbrudd og annen tilfeldig eller uautorisert tilgang til personopplysninger har kommet med overskrifter, spesielt i 2016. Her er noen få du kanskje har hørt om:

 • FACC, en østerriksk-basert produsent av romfartsdeler, ble offer for hackere som utgjorde $ 54,5 millioner amerikanske dollar.
 • De S. justisdepartementet hadde dataene fra 10.000 ansatte i Department of Homeland Security løslatt på bare en dag, med 20.000 ekstra FBI-ansatte dagen etter.
 • I mars snapchat hadde den personlige informasjonen til 700 ansatte løslatt etter at de ansatte falt for en phishing-svindel, og lurte dem til å sende sine personlige opplysninger.
 • Verizon opplevde et datainnbrudd med 1,5 millioner kunders informasjon som ble solgt under jorden, og etterlot Verizon ansvarlig for å kompensere de berørte kundene.
 • Linkedin hadde 117 millioner e-post- og passordkombinasjoner stjålet av hackere tilbake i 2012, og dessverre ble denne informasjonen offentlig tilgjengelig i mai 2016.
 • I september, Yahoo! kunngjorde at et svimlende 500 millioner kontoer hadde blitt hacket i 2014, noe som gjør det til et av de mest ekspansive datainnbruddene gjennom tidene.

Med at dette bare er noen av hakkene i 2016 ALT, er det stort sett klart at noen og enhver er i fare for sikkerhetsangrep. Heldigvis er det mange online-kurs, også noen som er helt GRATIS som tilbyr opplæring for å holde deg beskyttet! Noen av disse er medarbeiderbasert opplæring, selv om nesten alle av dem fungerer som informasjon for personlige nettverk.

For å beskytte mot slike angrep, er det eneste du kan gjøre å holde deg utdannet! Her er Topp 10 cybersikkerhetskurs hjelper deg å gjøre akkurat det!

De 10 beste kursene for cybersikkerhet

1. Ultima Risk Management – @UltimaRisk

I løpet av de siste 12 årene har Ultima Risk Management vært et av Storbritannias mest pålitelige opplæringsprogrammer innen informasjonssikkerhet, forretningskontinuitet, databeskyttelse for risikostyring og kapitalforvaltning. Selskapet tilbyr både klassebaserte og e-Learning Management Solutions via Alurna-programmet, og tilbyr fagbrev og ikke-sertifikatkurs. Sertifikatkurs er akkreditert av uavhengige sertifiseringsorganer (BCS, Institute of Information Security Professionals (IISP) og som en del av GCHQ Certified Training) etter å ha deltatt på et 3 eller 5 dagers boligkurs etterfulgt av en administrert eksamen. Ta en titt på tidsplanen og prisinformasjon her.

2. Learning Tree International – @LearningTree

Learning Tree har tilbudt en ansamling på over 400 IT & Ledelseskurs siden 1974. Disse kursene varierer fra individuell opplæring (online fartsfylt alternativ for en dag eller dybde 2 – 5-dagers opplæringskurs) og teamtrening (på stedet). Disse kursene inkluderer nettbasert sikkerhetstrening (GCHQ-sertifisert med andre tilleggssertifiseringsalternativer) som er strukturert for å lære de ansatte å forsvare organisasjonen din mot cybertrusler. Ta en titt på skolepenger her.

3. Future Learn – @FutureLearn

Future Learn-tilbud GRATIS online cybersecurity-kurs designet for å hjelpe deg med å beskytte ditt digitale liv. Dette 8 ukers kurset, utviklet av The Open University og den britiske regjeringens National Cyber ​​Security Program, tilbyr ytterligere sertifiseringer, inkludert GCHQ Certified Training og akkreditering fra IISP. Hvis du ønsker å forstå online sikkerhet både hjemme og på jobb, kan du sjekke nettstedet deres for de spesifikke startdatoene og registrere deg for dette 8 ukers kurset!

4. QA Ltd – @QAtraining

QA Ltd er en annen ledende leverandør av opplæringskurs, inkludert cyber-sertifiseringer. Deres cybersikkerhetskurs er rettet mot å hjelpe ansatte på alle nivåer å forsvare seg mot ondsinnet programvare, den eneste største trusselen mot IT-sikkerhet i 2016. Deres moderne Cyber ​​Labs gir selskaper muligheten til å simulere virkelige cyberangrep hjelpe dem med å forutse sikkerhetsbrudd uten å risikere sitt eget nettverk. Med seks forskjellige sertifiseringer tilgjengelig, tilbyr de alt fra nettbevissthetsklasser for alle nivåer til klasser for sikkerhetsfagfolk, lovhåndhevelse & Myndighetene.

5. Cyber ​​Retraining – @CyberRetraining

Storbritannias første Cyber ​​Retraining Academy, samarbeidet med @SANSEMEA, verdens største og mest pålitelige cybersikkerhetsopplæring grunnlagt i 1989 og når mer enn 200 000 sikkerhetsfolk hver uke, er designet for de med liten eller ingen erfaring innen cybersikkerhet så vel som de som ønsker å omskolere og gå over fra andre karrierer. Dette Cyber ​​Retraining Academy-kurset (GCIH-sertifisert) krever en vurdering i søknadsprosessen på 5 trinn som vil avgjøre ditt nivå av kunnskap om cybersikkerhet før du begynner på kurset, hvoretter gebyrer vil bli dekket.

6. Coursera – @coursera

Coursera gir universell tilgang til utdanning. Organisasjonen har samarbeidet med topp universiteter og organisasjoner for å tilby kurs online. Av disse kursene er det en rekke alternativer, inkludert nettkurs. For eksempel er kurset Cybersecurity Fundamentals et 7-ukers kurs som tilbys gjennom University of Maryland. Selv om kursene krever undervisningskostnader, er det økonomiske støttealternativer for de som ikke har råd til gebyret.

7. Heimdal Security – @HeimdalSecurity

Heimdal sikkerhet tilbyr 5 uker med GRATIS cybersecurity-kurs som skal beskytte deg mot angrep. Disse klassene inkluderer det grunnleggende om cybersikkerhet, hvordan cyberangrep fungerer, hvordan de kan motvirke deres ondsinnede konsekvenser og andre cybersikkerhetsferdigheter. Denne opplæringen består av trinnvise råd som leveres direkte til innboksen din annenhver dag, inkludert en “Free Security Self Assessment”.

8. Cyber ​​Aces – @CyberAces

Cyber ​​Aces Online tilbyr også GRATIS, online cybersecurity-kurs i samarbeid med SANS, den globale lederen innen trening i cybersikkerhet. Dette åpne kursformatet dekker de tre grunnleggende områdene for informasjonssikkerhet: Operativsystemer, Nettverk og Systemadministrasjon. Ved å ta disse kursene, kan studentene begynne hvor som helst fra å starte en karriere innen cybersikkerhet eller bare styrke sitt eget hjemmenettverk.

9. Cybrary – @cybraryIT

Cybrary er et av verdens største cybersikkerhetssamfunn som tilbyr åpen kildekode GRATIS online Cyber ​​Security læring. I kamp for den gratis utdanningsrevolusjonen, lar Cybrary deg velge fra et stort utvalg av kurs ved å søke på omtrent hvilket som helst cybersikkerhetskurs du ønsker. Dette kan være alt fra introduksjonskurs, sikker datakommunikasjon eller til og med avanserte sertifiseringer for erfarne cybersikkerhetsfolk. De tilbyr til og med leksjoner via Android-appen deres!

10. Alison – @AlisonCourses

Denne globale lederen i GRATIS online ferdigheter på arbeidsplassen tilbyr 750 klasser til nåværende 8 millioner studenter i 250 land. Deres gratis online-kurs som underviser i grunnleggende om nettverkssikkerhet er rettet mot de som er interessert i IT-profesjonalitet eller en karriere som IT- eller nettverksadministrator. Mens du studerer i ditt eget tempo, kan du få det offisielle Alison Diploma eller Certificate ved å score 80% eller høyere på alle moduler og vurderinger. Som et resultat vil du forstå sikkerhetsfaktorer, som kryptering, som brukes til å beskytte datanettverket.

Når cybersikkerhet blir stadig viktigere, og cybersikkerhet bryter enda mer utbredt, håper vi at denne listen over Topp 10 nettbaserte cybersikkerhetskurs hjelper deg å holde deg informert og utdannet.

Hvis du vil foreslå flere kurs eller organisasjoner som ikke var med på listen, ikke nøl med å gi oss beskjed!

Vil du fortsette å motta alle de siste sikkerhetsnyhetene for cybersecurity? Følg oss på Facebook, Twitter, LinkedIn og Google+, der vi alltid holder deg oppdatert!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map