Introduktion af SaferVPNs nye automatiske WiFi-sikkerhedsfunktion

Introduktion af SaferVPNs nye automatiske WiFi-sikkerhedsfunktion


SaferVPN er stolt af at annoncere lanceringen af ​​vores nye automatisk WiFi-sikkerhedsfunktion! Nu kan du gennemse et hvilket som helst offentligt Wi-Fi-hotspot uden bekymring eller frygt. I dette indlæg afslører vi de voksende farer ved offentlig Wi-Fi og afslører, hvordan denne nye funktion øjeblikkeligt beskytter din browsing.

Offentlig Wi-Fi er overalt, ofte gratis og meget praktisk – men det er også ret farligt. Vidste du, at 99 procent af disse netværk er usikrede eller har delte adgangskoder og derfor let kompromitteres af snoopere og hackere? Så før du åbner det næste tilgængelige Wi-Fi-hotspot for at forblive tilsluttet, er det vigtigt at kende risikoen ved at få dine personlige data kompromitteret, har aldrig været større.

SaferVPN er stolt af at annoncere lanceringen af ​​en ny, spændende funktion, der kan ændre alt dette. Nu med vores automatiske Wi-Fi-sikkerhed, så snart din telefon opretter forbindelse til en usikret offentlig WiFi-hotspot, bliver du automatisk beskyttet mod online identitetstyveri og cybersikkerhedstrusler – uden at skulle gøre noget!

I denne blog viser vi dig nøjagtigt, hvad du skal være opmærksom på, når du gennemser, og hvordan SaferVPNs første nogensinde automatiske WiFi-sikkerhedsfunktion kan med det samme beskytte dine data og online identitet.

Sandheden om WiFi-sikkerhed

Fra de mange falske WiFi-hotspots ved dette års Rio-sommer-sommer til den voksende trussel om delte Airbnb-netværk er Wi-Fi-sikkerhed en voksende bekymring for os alle.

Usikrede offentlige Wi-Fi-netværk er et tilflugtssted for hackere, der kan lide at bytte i kaffebarer, hoteller og andre steder, hvor skarer samles for at få internetforbindelse, da de er ekstremt lette mål at bryde systemer anonymt og stjæle personlige data. Hackere kan se, hvad du gør på ikke-krypterede websteder (websteder uden https i begyndelsen af ​​URL-adressen), samt hvilke krypterede websteder, du besøger, og bruge denne mulighed til at installere ondsindet software, der kan fange fortrolige oplysninger som dine kreditkortoplysninger, brugernavne, adgangskoder og personlig e-mail-udveksling.

Og der er en god chance i de kommende år, risikoen bliver endnu større. I dag er der over 50 millioner offentlige Wifi-hotspots globalt, hvor antallet forventes at vokse 7 gange dette beløb til over 440 millioner hotspots inden 2020!

En nylig undersøgelse frigivet af den internationale softwaresikkerhedsgruppe Kaspersky afslørede det over ⅓ af mennesker indrømme, at du logger på et usikret, gratis WiFi-netværk i lufthavne, caféer eller restauranter med deres arbejdsenhed. Cirka 25% indrømmer, at de har foretaget et køb, og indtastningskort eller bankoplysninger, mens de bruger offentlig WiFi i de sidste 12 måneder. Undersøgelsen afslørede også det 1 ud af 5 personer og 3 ud af 10 senior forretningsførere er blevet ramt af cyberkriminalitet i udlandet.

I gennemsnit i dagens sortmarked er hackere i stand til at sælge hvert stjålet kreditkort for over 30 dollars! Med den slags incitament er det sikkert at sige, at den nylige stigning i identitetstyveri er direkte relateret til stigningen i offentlige Wi-Fi-netværk.

Hvordan sker WiFi-hacks?

Du spekulerer måske på, hvordan disse hackere er i stand til at infiltrere din computer. Der er flere forskellige måder, som en hacker vil forsøge at få adgang til din computer, dette kommer i form af sniffing, side-jacking og honeypots.

snifning:

Sniffing er det mest almindelige værktøj, som en hacker vil bruge til adgang. Sniffing er, når en ondsindet person bruger let tilgængelig software til at aflytte data, der sendes til og fra din enhed. Dette kan opstå, når man opretter forbindelse til en offentlig WiFi, der ikke indeholder nogen kryptering, personen kan muligvis bruge de samme loginoplysninger til at få adgang til konti, som man bruger, f.eks. Online bank eller shopping.

Sidejacking:

Dette angreb involverer at sniffe datapakker for at stjæle brugerens webkookies og kapre sessionen. Mens hackere muligvis ikke har adgang til dine logininfo, kan de forudse dig under din åbne session og foretage ændringer på dine sociale medier eller endda sende beskeder til dine kontakter.

Honeypotting:

Og sidst, men ikke mindst, er der Honeypotting, også kendt som Evil Twin-angrebet. Dette er, når der oprettes et useriøst WiFi-netværk og vises som en legitim forbindelse. Når brugere tilslutter sig netværket, vil hackere lancere et man-in-the-middle-angreb, der opsamler alle data mellem dig og netværket.

Oprethold WiFi-sikkerhed – automatisk

For at hjælpe med at bekæmpe cybertyveri har vi udviklet en ny banebrydende automatisk WiFi-sikkerhedsfunktion, der giver dig mulighed for øjeblikkeligt og nemt at gennemse sikkert over offentlig WiFi.

Automatisk Wi-Fi-beskyttelse, nu tilgængelig for alle vores VPN-applikationer, forbinder din enhed automatisk til en sikker og krypteret VPN-kanal, så snart du opretter forbindelse til en usikker WiFi-forbindelse. Du behøver ikke engang at oprette forbindelse til VPN!

Vores apps giver dig mulighed for at surfe på nettet med bankniveau 256-bit kryptering, så du kan beskytte dine personlige data fra hackere, der forsøger at stjæle dine mest værdifulde oplysninger. Nyd den ro i sindet, som du sikkert kan surfe på Internettet når som helst og hvor som helst.

Glad sikker browsing!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map