Internetsikkerhed og forbliver beskyttet


Internetsikkerhed er en voksende bekymring for os alle. Cirka 70% af den amerikanske befolkning påvirkes af hackere hvert år! Læs videre for at lære mere om, hvordan du forbliver beskyttet online.

Hvad er Internetsikkerhed?

Internettet giver ikke kun brugerne en overflod af nyttig information, men det kan også give hackere dit værdifuld information. Ligesom det lyder, er Internetsikkerhed processen med at sikre alle indgående og udgående data fra din computer, mens du er på Internettet. Det er mere end bare browsersikkerhed, det er netværkssikkerhed! Det autentificerer og beskytter alle oplysninger, der sendes via Internettet.

Mange af vores daglige aktiviteter inkluderer internettet i forskellige former, såsom at holde kontakten på sociale medier, shopping, økonomi, underholdning og arbejde. Med al denne tid, vi bruger på Internettet, skal du tænke på, hvor mange personlige ting vi har delt som bankinfo, fotos og data. Vi forventer, at Internettet er sikkert og sikkert, men der er en række alvorlige privatlivsrisici, der er involveret.

Visse ting, der sætter vores internetsikkerhed i fare

Ondsindet software

HostingTribunal.com offentliggjorde for nylig 40 chokerende fakta om internet-hacking. Blandt statistikkerne afslørede de, at der er et hackerangreb hvert 39. sekund, der oprettes 300.000 nye malware hver dag, og at omkostningerne ved dataovertrædelser vil stige til 2,1 billioner dollars globalt i 2019.

Der er flere ondsindede software, der er farlige for din computer, som mange af os ikke er opmærksomme på. Afhængig af visse søgninger og websted er Adware en pop-up reklame, der er påtrængende. Det er ekstremt let at få, men også let at fjerne. Spyware lyder som noget ud af en film, men i virkeligheden er det ekstremt farligt. Den ser dine input på internettet og stjæler dine oplysninger som adresser, kreditkort og personnummer.

Og så har vi Malware, for dem af os, der er naive nok til at klikke på det og tro det er en antivirus-software, før de indser, at det er en falsk. Efter et klik har du en infektion i din computer, og det er svært at slippe af med. Ligesom vi kan blive forkølede, kan vores computere også få en virus, der kan gøre dem syge. Formålet med en virus er at sprede, og det er netop, hvad de gør, når de har injiceret kode i computeren.

Svage adgangskoder

Adgangskoder sikrer fortrolighed og sikkerhed, så det er vigtigt, at de er så vanskelige, som du kan lave og huske! Har du nogensinde fået en e-mail fra en ven, men den blev ikke sendt af dem? Det skyldes, at en hacker fik hans / hendes adgangskode og brugte e-mailen til at sende ondsindede beskeder til alle i adressebogen. Svage adgangskoder tillader også forskellige vira at komme ind på din computer. Bliv smart og læs videre for at finde ud af, hvad man skal og ikke gøre ved adgangskoder!

Offentlig trådløs internetadgang

Har du brug for at bekymre dig, når du bruger offentlig Wi-Fi? Ja! Vi ved alle, at det er den nemmeste måde at få internettet, når du arbejder uden for hjemmet eller kontoret, men det er en ubeskyttet, usikret forbindelse. Ikke sæt dig selv i fare, når du bruger din bærbare computer til arbejde på en kaffebar eller bruger Wi-Fi i lufthavnen til at kontrollere dine e-mails. Du kan måske tænke for dig selv, at du ikke har noget specielt eller privat at skjule, men det er så let for hackere at snuppe ind på din computer fra offentlige internetforbindelser. Det tager bare en forkert e-mail om en Facebook-login eller bankadgangskode for at ødelægge din dag, så beskyt din internetsikkerhed!

Nu skal vi fortælle dig nøjagtigt, hvordan …

Sådan kan du beskytte din internetsikkerhed

Hver gang du opretter forbindelse til Internettet, er du sårbar overfor hackere. Der er flere måder at blokere alle disse skadelige trusler mod os og vores computere og beskytte dig selv, mens du er online:

Styrke din adgangskode

Når du opretter nye adgangskoder, skal du gøre dem stærke og kreative, ligesom det lille irriterende felt siger – ikke ignorere det, det antyder det af en grund! Det viser sig, at mere end halvdelen af ​​forbrugerne ikke beskytter deres mobile enheder med en adgangskode, hvilket er vanvittigt, fordi det er så let og ubesværet at gøre. Det er næsten slutningen af ​​årtiet, og folk bruger stadig ikke deres kreative hatte, når de kommer med adgangskoder! Nogle af de mest populære adgangskoder inkluderer “12345”, “abc123”, “qwerty”, “11111”, “password” Kom folk, brug dine fantasi! Undgå almindelige adgangskoder ved hjælp af dit navn og fødselsdag.

Næste gang du bliver bedt om at oprette en stærk adgangskode, prøv at bruge en blanding af alfabetiske og numeriske tegn. Da adgangskoder er store og små bogstaver, skal du integrere store og små bogstaver, og erstatte bogstaver med tal. Brug disse tip og outsmart en snoop forsøger at komme ind på dine personlige oplysninger. Men sørg for at huske din nye og forbedrede adgangskode, så gør den ikke for uklar!

Vær forsigtig på ukendte steder

Online shopping er sjovt og let, men shoppe klogt og vær opmærksom på legitime websteder og phishing-svindel. Du kan snuble over et websted, som du synes er for godt til at være sandt, det kan være fordi det er! Når du handler online, skal du tage dig tid og undgå at give dine personlige oplysninger til virksomheder, du aldrig har hørt om før. Du kan vindue i butikken online og tilføje ting til din indkøbskurv, men som vi nævnte før, skal du vente til du er på et sikret Wi-Fi, før du faktisk foretager et køb.

Sørg for, at websidens URL starter med https, ikke kun http, fordi “s” betyder, at den er sikret. Og hold dig fri fra at klikke på pop-up-bannere, svar ikke på uventede spørgsmål og vær opmærksom, når du downloader gratis applikationer. Den sidste ting, du ønsker, er at ikke modtage, hvad du bestilte over internettet og et stjålet kreditkort!

Brug en VPN

Du kender måske det som VPN, Virtuelt privat netværk eller den service, der giver dig mulighed for at få adgang til dine foretrukne streamingtjenester, eller du bruger måske ikke engang en eller tror, ​​du har brug for en. Alle skal bruge en VPN! En af de vigtigste faktorer, som en VPN har at tilbyde, er dens sikkerhed. Det sikrer internetforbindelsen på den enhed, du bruger, og garanterer, at alle indgående og udgående data er krypteret fra andre.

Som du kan se, er en VPN mere end bare at se dine yndlingsprogrammer overalt i verden, det handler om at styre sikkerheden på dit internet. som fortalt os af SEO KRU Den private forbindelse, som en VPN tilbyder, giver dig mulighed for at surfe på internettet sikkert og beskytte dine personlige oplysninger, mens du bruger offentlige Wi-Fi-hotspots hos flyselskaber, hoteller, caféer og hvor som helst uden for dit beskyttede internet.

Moralen ved historien? Bedre at være sikker og bruge en VPN end være ked af det! SaferVPNs service giver dig mulighed for at få sikker adgang til private netværk, selvom du bruger offentlig Wi-Fi med vores smarte automatiske Wi-Fi-sikkerhedsfunktion.

Hvis du endnu ikke har SaferVPN, skal du få et abonnement i dag (med en 30-dages Money-Back-garanti, har du intet at tabe!) Eller test SaferVPN gratis så du kan holde dig væk fra alle disse luskede hackere og virkelig sikre din internetsikkerhed!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map