De 6 skal have sikkerhedsapps til mobiltelefoner!

De 6 bedste apps for mobil sikkerhed!


Vil du holde din telefon kørende som ny og dine private oplysninger private? Så sørg for at tjekke vores 6 mest anbefalede apps for mobilsikkerhed.

Når mobilteknologien bliver mere og mere avanceret, bruger vi endnu mere tid på vores telefoner, gør alt fra at ringe til kære og venner, til forretningsemails og sidst men ikke mindst holde alle opdaterede via sociale medier!

Med det i tankerne er her 6 mobile sikkerhedsapps, der kan hjælpe din enhed med at fortsætte med at fungere problemfrit og holde dine oplysninger private.

1. Avast! Antivirus og sikkerhed

Avast mobil sikkerhedsapp

Avast! har længe været betragtet som en af ​​de bedste apps med hensyn til mobilenhedens sikkerhed. Avast! er en GRATIS app, der udfører automatisk scanninger af indholdet på din telefon og hukommelseskort samt analyserer apps, før du downloader dem. Det hjælper også med at begrænse antallet af uønskede opkald og beskeder ved hjælp af besked og blokering og filtrering af opkald. I den uheldige begivenhed, at din telefon er stjålet, Avast! har muligheden for at hjælpe dig med at finde din telefon, låse den, slette dataene og afspille en sirene på afstand. Denne app er kun tilgængelig for Android-telefoner gennem Google Store.

2. Kaspersky Internet Security

Kaspersky mobil sikkerhedsapp

Kasperskys pc-version er længe blevet betragtet som en industriledende og har allerede indsamlet adskillige priser for deres service, men de tilbyder også en gratis app, der giver beskyttelse mod malware-malware. For nylig har de tilføjet en ny funktion til deres tjeneste, der forhindrer phishing eller tyveri af personlige oplysninger via uekte links fra tekstbeskeder, skytjenester og mens du surfer på nettet.

3. Lookout

Lookout mobil sikkerhedsapp

Lookout er en anden stor sikkerhedsapp, der er lavet både til iPhone- og Android-telefoner. Lookout-appen har, ligesom de andre, der er omtalt tidligere, evnen til at scanne dine apps og websteder for at forhindre, at din telefon bliver inficeret med vira eller stjålet personlige oplysninger. Du har også evnen til at forudsige trusler og stoppe dem, før de kan ske! Udkig har også nogle virkelig gode anti-tyveri-evner med en funktion, der sikkerhedskopierer alle dine data på sikre servere, samt en sporingsfunktion, der rent faktisk vil gemme din telefons placering, hvis den skulle dø.

4. Autentificering af sidste pass

Sidste pass mobil sikkerhedsapp

Ofte i nutidens digitale verden har mennesker flere konti og adgangskoder, end de muligvis kan huske, og med hvert websted, der beder om længere og mere dybdegående adgangskoder, kan alt dette være lidt vanskeligt at holde styr på. Det er her LastPass kommer ind. De leverer et organiseret lagringssystem til alle dine kontoudgangskoder eller alle oplysninger, du beslutter at gemme. Det første beskyttelsesniveau er en hovedadgangskode, som du indstiller, og efter at du har indtastet den helt bliver du bedt om en 6-cifret kode, der genereres for hvert login, så du er den eneste, der har adgang til dine oplysninger.

5. 360 sikkerhed

360 sikkerhed mobil sikkerhedsapp

360-sikkerhed er ganske lidt anderledes end alle de andre apps, vi netop har diskuteret. Denne app, der er tilgængelig til iPhone og Android, er faktisk designet til at optimere din telefons ydelse gennem datastyring. Appen fortsætter med at komprimere dine fotos og fjerne duplikater for at spare plads og fremskynde telefonen. 360 Security tilbyder også en gratis batteridiagnose.

6. SaferVPN

SaferVPN Bedste Mobile Security Apps

Sidst, men ikke mindst, er vi glade for at anbefale vores SaferVPN-apps til Android og iPhone.

Flere og flere individer er falder offer for hackere over ikke-sikrede offentlige Wi-Fi-netværk. Med SaferVPN kan du nemt forhindre, at dette sker. Appen giver dig mulighed for automatisk at surfe på nettet med bankniveau 256-bit kryptering over usikrede offentlige Wi-Fi-netværk, så du kan beskytte dine personlige dataskjold fra hackere mod at stjæle dine mest værdifulde oplysninger. Nyd ro i sindet med at vide, at du sikkert kan surfe på internettet overalt på alle dine enheder!

Desuden tilbyder SaferVPN ud over at give dig en hurtig, privat og sikker, krypteret internetforbindelse ubegrænset adgang til dit yndlingsindhold over hele verden og store besparelser på rejsebestillinger, direkte på din telefon.

Vil du prøve det? Tjek vores gratis 24 timers prøveperiode eller installer vores gratis Chrome-udvidelse til 500MB online privatliv og sikkerhed hver måned!

Dette pakker vores udvalg af de 6 mest nyttige apps til mobil sikkerhed! Har du sikkerhedsapps, du gerne vil anbefale?

Du er velkommen til at række ud og fortæl os det!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map