6 Skal læse tip til at være sikker på Pokémon GO

6 tip til at være sikker på Pokémon Go


Siden Pokemon Go blev lanceret i sidste uge ser det ud til, at alle har været på mission for at fange dem alle. Men appen er ikke så sikker som du måske tror, ​​læs videre for at finde ud af om potentielle risici og hvordan du kan beskytte dig selv!

I den sidste uge har Pokemon Go-appen motiveret millioner til at komme udenfor og på farten i håb om at fange deres yndlings Pokémon. Men spillet har også masser af risici – fra sikkerhedsovertrædelser, til bilulykker og røverier ved pistolpunkt! Du navngiver det, plus Pokémon GO, og sikkerheds- og sikkerhedsrisikoen findes!

Med det i tankerne vil vi give dig 6 nemme tip, du kan følge for at forblive i sikkerhed, mens du er på din rejse efter Pikachu.

1. Pokemon Go Safety Tip – Pas på uofficielle downloads

På dette tidspunkt er Pokemon GO kun blevet frigivet i App Stores i USA, Australien og New Zealand, Tyskland og Storbritannien.

Men dette har ikke forhindret andre fans over hele verden i at prøve at downloade og få adgang til det. Desværre er det mange der henvender sig til tredjepartsversioner med kridt fuld af sikkerhedssårbarheder og brud. Ifølge sikkerhedsfirmaet Proofpoint er en af ​​disse versioner inficeret med et ondsindet fjernadgangsværktøj, der giver fuld Android-telefonkontrol til hackere!

Mens der er tredjeparter, der hævder at have den fulde app til download, anbefaler jeg på det kraftigste at holde sig væk fra disse downloads, da de sædvanligvis er fyldt med vira og snooping-teknologi.

Pikachu! Pokémon GO

2. Pokemon Go Safety Tip – Vær omhyggelig med de tilladelser, du giver

Denne sikkerhedsfejl er bestemt en skræmmende. Det viser sig, at selv den officielle app ikke er helt sikker. Da Pokemon GO oprindeligt blev lanceret, hvis du logget ind med din Google-konto, gav du virksomheden FULL adgang til dine personlige oplysninger. Dette betød, at enhver, der kunne få adgang til spillets servere, ville have adgang til dine private detaljer – inklusive e-mail, fotos og navigationshistorik, og du skulle hellere tro, at du ville være utroligt sårbar, hvis virksomhedens servere blev hacket!

Tilsyneladende har Ninantic siden sendt en downloadbar patch til at løse problemet – men under alle omstændigheder skal du sørge for at være fuldt opmærksom på de tilladelser, appen anmoder om online!

3. Pokemon Go-sikkerhedstips – Må ikke Pokemon Go and Drive

Nu ved jeg, at dette kan virke ganske indlysende, men under ingen omstændigheder skal du Pokémon GO og køre! Der har været flere rapporterede bilulykker forårsaget af appen. Jeg forstår det, du synes, dette er den nemmeste og mest effektive måde at samle Pokemon på, men dette er ekstremt farligt, ikke kun for dig selv, men for alle andre, der muligvis er på vej. For ikke at nævne Pokemon har installeret en funktion, hvor du ikke vil kunne ruge æg, når du bevæger dig over 20 MPH.

4. Pokemon Go Safety Tip – Vær opmærksom på dine omgivelser

I Missouri blev flere mænd arresteret efter at have brugt appen til at lokke brugere til isolerede områder og derefter plyndre dem med pistol! Forbliv sikker, mens du spiller Pokemon GO er ved at være nøje opmærksom på, hvor du er på vej, og hvilket område det kan være i. Åbenbart må du ikke løbe ind i et farligt område sent på aftenen bare for en chance på Charizard. Selvom det ville være fantastisk at gribe ham, er det bedre at holde fast i dine ting og altid prøve at lege og rejse med en ven!

5. Pokemon Go Safety Tip – Beskyt dig selv mod solen!

Den femte er måske ikke, hvad du forventer, men med det at være midt på sommeren er det ekstremt vigtigt at gear, Slip! Slop! Smække! at solcreme tændes og husk at forblive hydreret. Skub heller ikke dig selv så langt, at du har skadet dig selv!

Til alle vampyrer, der kommer ud af deres kældre for første gang denne sommer … Glem ikke solcreme #PokemonGO #pasteywhites

– Michael Palmer (@MGPalms) 13. juli 2016

Jeg investerer i virksomheder, der sælger solcreme og vandresko som et resultat af #PokemonGO – Jon Stein (@JanookOnline) 11. juli 2016

6. Pokemon Go Safety Tip – Brug en VPN

Ofte gange, når du er på farten, mens du spiller Pokemon, kan du oprette forbindelse til offentlige Wi-Fi-netværk. I så fald skal du huske, inden du gør dette, skal du oprette forbindelse til SaferVPN for at holde din private info beskyttet mod snoopere og hackere, der lurer online!

Som en ekstra fordel giver det ved hjælp af en VPN dig mulighed for at ændre din geo-placering online og få adgang til apps, som ellers ikke er tilgængelige i dit område. Spring derfor over de ondsindede downloads og spill Pokémon GO sikkert med SaferVPN!

Hvis du endnu ikke har prøvet vores service, skal du tjekke vores gratis 24 timers prøveperiode eller få en SaferVPN-plan (med en 14 dages pengene-tilbage-garanti og vores Pokemon GO sikkerhedstips, har du intet at tabe!)

Vil du have mere af den nyeste underholdning & sikkerhedsnyheder? Følg os på Facebook, Twitter, Google+ og YouTube.

Godt spil!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map