5 grunde til at bruge en VPN på ferie

pige i bil


Skal du på ferie i sommer? Derfor skal du altid rejse med en VPN.

Når du tænker på VPN’er, tænker du sandsynligvis på de pæne ting, du bruger dem til derhjemme eller på arbejde – dvs. fjernelse af geografisk begrænset indhold, kryptering af dine data, få en anonym IP-adresse osv..

Men tag en VPN med dig på ferie, så lærer du hurtigt, hvorfor det er næsten lige så vigtigt som at huske at pakke dit pas.

pasSørg dog stadig for at pakke dit pas.

Uanset om du allerede er på ferie eller planlægger en, skal du læse forude for at lære hvordan og hvorfor en VPN kan komme godt med på din næste tur.

VPNs forklaret

På de enkleste vilkår er en VPN en hurtig og nem måde at sikre, at alt hvad du gør online, er helt privat.

Det er bedst tænkt som en sikker, krypteret “tunnel” mellem den enhed, du bruger og resten af ​​Internettet. Kør din forbindelse via en VPN, og din online aktivitet bliver automatisk krypteret og holdt hemmelig for enhver tredjepart.

VPN-servere giver dig også en ny og anonym IP-adresse baseret i et land efter dit valg. For hvad det er værd, kan SaferVPN-medlemmer vælge mellem VPN-servere i over 30 lande over hele kloden – som du for øvrig kan få adgang til fra enhver rejsedestination.

Hvorfor du har brug for en VPN på ferie

Så hvordan gælder det hele for din sommerferie? Her er de fem bedste måder en VPN er en vigtig del af dine rejser.

1. En VPN blokerer dine streamingkonti.

Selvom du er på det mest spændende sted i verden, så lad os se det: Du vil sandsynligvis ønske at dekomprimere med en vis skærmtid. Desværre, hvis du rejser i udlandet, har du sandsynligvis ikke adgang til dine underholdningskonti på grund af irriterende geo-begrænsninger.

For at løse dette problem og fjerne blokering af dine konti, skal du bruge din VPN til at flytte din IP-adresse, så den er baseret i dit hjemland. Din streaming-konto vil også tro, at du stadig er hjemme!

2. Du kan bruge offentlig Wi-Fi uden at sætte dig selv i fare.

Uanset hvor du rejser er du bestemt overfor offentlig Wi-Fi (i lufthavnsstuen, i caféer, i togstationer osv.).

Men hvis du bruger disse netværk, vil du sandsynligvis forbinde utilsigtet med nogle usmagelige tegn. Alt hvad der kræves er et par enkle værktøjer til onde fyre til at scanne og fange dine ukrypterede data – f.eks. E-mails, adgangskoder, kreditkortnumre, flyveplaner og så videre.

Brug en VPN til at holde alle disse oplysninger hemmelige!

3. Du kan holde dig sikker på hotellets Wi-Fi.

Bo på et hotel? Brug deres trådløse netværk uden den rette beskyttelse, og du sender i det væsentlige din online aktivitet til alle andre, der er tilsluttet – ligesom på offentlige trådløse hotspots.

Beskyt dig selv med en VPN, og hold krybben ved siden af ​​fra at se, hvad du laver!

4. Du kan spare hundreder af dollars på fly og hotelværelser.

Ferier er dyre! Før du booker dine fly og overnatninger, skal du kontrollere, om du kan få en aftale ved hjælp af en VPN.

Grundlæggende, hvis du ændrer din IP-adresse ved hjælp af en VPN, kan du narre hotel- og flyvewebsteder til at tro, at du er hjemme i et andet land – og ofte får adgang til særlige tilbud.

Brug de rigtige tricks, og du kan få hundreder af dollars på dine rejseregninger!

biplanEn anden (muligvis farligere) måde at få en aftale på en flyvning.

5. En VPN forhindrer regeringerne i at overvåge din online aktivitet.

Mange lande er kendt for at have regeringer, der overvåger din internetaktivitet eller censurerer store dele af internettet. Desværre er det bare så, at disse lande også er nogle af de største feriemål på Jorden. (For et kig på, hvilke regeringer vi taler om, se Freedom House’s praktiske guide om emnet.)

Naturligvis, hvis du er på ferie på et af disse steder, anbefaler vi ikke at bruge internettet uden VPN. Du overvåges sandsynligvis af myndighederne, og du kan ikke engang få adgang til websteder, som regeringen blokerer – hvilket kunne være det meste af internettet.

Heldigvis, hvis du krypterer din webaktivitet med en VPN, vil disse regeringer ikke være i stand til at se, hvad du laver online. Som et resultat vil de ikke kunne censurere eller spore, hvad du gør!

Sådan kommer du i gang med en VPN

En VPN er en hurtig og nem måde at sikre, at alt hvad du gør online, er helt privat og fri for begrænsninger – hvilket gør at få en konto (eller gratis prøveversion) til en væsentlig del af din sommerferieplanlægning.

Og da SaferVPN ikke optager noget dyrebart kufferterum, er det slags en no-brainer.

kuffertDu har stadig plads til en skjorte, et ur og en hel flaske Hennessy. God rejse!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map