Predstavljamo novu značajku automatske sigurnosti WiFi tvrtke SaferVPN

Predstavljamo novu značajku automatske sigurnosti WiFi tvrtke SaferVPN


SaferVPN s ponosom najavljuje pokretanje našeg novog značajka automatske WiFi zaštite! Sada možete bez brige ili straha pregledavati bilo koju javnu Wi-Fi žarišnu točku. U ovom ćemo postu objaviti rastuće opasnosti javnog Wi-Fi-ja i otkriti kako ova nova značajka odmah štiti vaše pregledavanje.

Javni Wi-Fi je svugdje, često je besplatan i vrlo zgodan – ali je također prilično opasan. Jeste li znali da je 99 posto tih mreža nezaštićeno ili imaju zajedničke lozinke i stoga ih snooperi i hakeri lako kompromitiraju? Dakle, prije nego što pristupite sljedećem dostupnom Wi-Fi žarištu kako biste ostali povezani, važno je znati koji su rizici ugrožavanja vaših osobnih podataka nikad nisu bili veći.

SaferVPN s ponosom najavljuje pokretanje nove, uzbudljive značajke koja može sve to promijeniti. Sada, uz našu automatsku Wi-Fi sigurnost, čim se vaš telefon poveže s nezaštićenom javnom WiFi pristupnom točkom, automatski ćete biti zaštićeni od internetske krađe identiteta i prijetnji kibernetičke sigurnosti – bez da morate ništa učiniti.!

Na ovom ćemo blogu pokazati točno na što morate biti svjesni dok pregledavate i kako prva sigurnosna značajka automatske WiFi zaštite SaferVPN-a može odmah zaštiti svoje podatke i internetski identitet.

Istina o WiFi sigurnosti

Od pada lažnih WiFi žarišta na ovogodišnjim ljetnim Olimpijskim igrama u Riju, do sve veće prijetnje zajedničkim Airbnb mrežama, sigurnost Wi-Fi-ja sve je veća briga za sve nas..

Nezaštićene javne Wi-Fi mreže utočište su hakeri koji vole plijeniti u kafićima, hotelima i bilo gdje drugdje, okupljaju se gomile kako bi ostvarile internetsku vezu, jer su izuzetno laka meta anonimnog kršenja sustava i krađe osobnih podataka. Hakeri mogu vidjeti što radite na nešifriranim web lokacijama (web lokacije bez https na početku URL adrese), kao i koja šifrirana web mjesta koja posjećujete, i iskoristiti ovu priliku za instaliranje zlonamjernog softvera koji može zabilježiti povjerljive podatke poput podataka o kreditnoj kartici, korisnička imena, lozinke i razmjene osobnih e-pošte.

A postoji dobra šansa u godinama koje dolaze, rizici će postati još veći. Danas u svijetu postoji preko 50 milijuna javnih WiFi žarišta, s tim da se očekuje da taj broj poraste 7 puta više, do 440 milijuna vrućih mjesta do 2020. godine!

Nedavna studija koju je objavila međunarodna skupina za sigurnost softvera Kaspersky otkrila je to over ⅓ ljudi priznati da se svojim radnim uređajem mogu prijaviti u nesigurnu, besplatnu javnu WiFi mrežu u zračnim lukama, kafićima ili restoranima. Oko 25% priznaje da je kupilo ulaznicu ili bankovne podatke dok su koristili javni WiFi u posljednjih 12 mjeseci. Studija je to također otkrila 1 od 5 osoba i 3 od 10 viših poslovnih menadžera bili su pogođeni cyber kriminalom dok su u inozemstvu.

Na današnjem crnom tržištu hakeri u prosjeku mogu prodati svaku ukradenu kreditnu karticu za više od 30 dolara! Uz takvu vrstu poticaja, sigurno je reći da je nedavno povećanje krađe identiteta izravno povezano s porastom javnih Wi-Fi mreža.

Kako se dogodi WiFi hack?

Možda se pitate kako su ovi hakeri u stanju da se infiltriraju u vaše računalo. Postoji nekoliko različitih načina na koje će haker pokušati dobiti pristup vašem računalu, a to dolazi u obliku njuškanja, boksovanja i saća.

njuškanje:

Njuškanje je najčešći alat koji će haker koristiti za pristup. Njuškalo je kada zlonamjerni pojedinac koristi lako dostupan softver za presretanje podataka koji se šalju na i sa vašeg uređaja. To se može dogoditi prilikom povezivanja s javnim WiFi-jem koji ne sadrži nikakvo šifriranje, pojedinac bi mogao upotrebljavati iste vjerodajnice za prijavu za pristup računima koje koristite kao što je internetsko bankarstvo ili kupovina.

Sidejacking:

Ovaj napad uključuje njuškanje paketa podataka da bi ukrali korisnikove web kolačiće i oteli sesiju. Iako hakeri možda nemaju pristup podacima o prijavi, mogu se lažno predstavljati za vrijeme otvorene sesije i unositi promjene na vaše društvene medije ili čak slati poruke vašim kontaktima.

Honeypotting:

I posljednje, ali ne najmanje bitno, postoji Honeypotting, također poznat kao napad Zli blizanci. Tada se stvara lopovska WiFi mreža i pojavljuje se kao zakonita veza. Kad se korisnici pridruže mreži, hakeri će pokrenuti napad “čovjek u sredini” presrećući sve podatke između vas i mreže.

Održavajte WiFi sigurnost – automatski

Da bismo vam pomogli u borbi protiv cyber krađe, razvili smo novu, najsuvremeniju značajku automatske WiFi zaštite koja će vam omogućiti brzo i jednostavno pregledavanje javnog WiFi.

Automatska Wi-Fi zaštita, sada dostupna za sve naše VPN aplikacije, automatski povezuje vaš uređaj sa sigurnim i šifriranim VPN kanalom čim se povežete na nesigurnu, WiFi vezu. Ne morate se ni spajati na VPN!

Naše aplikacije omogućuju vam pregledavanje weba s 256-bitnom enkripcijom na razini banke tako da možete zaštititi svoje osobne podatke od hakera koji pokušavaju ukrasti vaše najvrjednije podatke. Uživajte u duševnom miru koji možete sigurno pregledavati Internet bilo kada i bilo gdje.

Sretno sigurno pregledavanje!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map