6 moraju imati sigurnosne aplikacije za mobilne telefone!

6 najboljih aplikacija za mobilnu sigurnost!


Želite li zadržati svoj telefon kao novi, a vaše privatne podatke privatnima? Tada svakako provjerite 6 preporučenih sigurnosnih aplikacija za mobilne uređaje.

Kako mobilna tehnologija postaje sve naprednija, trošimo još više vremena na svoje telefone, poduzimajući sve od pozivanja voljenih i prijatelja, do poslovnih e-mailova i na kraju, ali ne najmanje bitno ažuriranja svih putem društvenih medija!

S tim na umu ovdje je 6 mobilnih sigurnosnih aplikacija koje mogu pomoći vašem uređaju da nesmetano radi i čuvaju vaše podatke privatnim.

1. Avast! Antivirus i sigurnost

Aplikacija za mobilnu sigurnost

Avast! se već dugo smatra jednom od najboljih aplikacija s obzirom na sigurnost mobilnih uređaja. Avast! je BESPLATNA aplikacija koja vrši automatsko skeniranje sadržaja telefona i memorijske kartice, kao i analizu aplikacija prije nego što ih preuzmete. Također pomaže ograničiti broj neželjenih poziva i poruka koristeći blokadu poruka i filtriranje poziva. U nesretnom slučaju da vam je ukraden telefon, Avast! ima mogućnost pomaganja u pronalaženju telefona, zaključavanju, brisanju podataka i reprodukciji sirene na daljinu. Ova je aplikacija dostupna samo za Android telefone putem Google Store-a.

2. Kaspersky Internet Security

Aplikacija za mobilnu sigurnost Kaspersky

Kasperskyjeva PC verzija dugo se smatra vodećom u industriji i već je prikupila brojne nagrade za svoju uslugu, ali nude i besplatnu aplikaciju koja pruža zaštitu od zlonamjernog softvera za mobilne uređaje. Nedavno su svojoj usluzi dodali novu značajku koja sprječava krađu identiteta ili krađu osobnih podataka putem nelegitimnih veza iz tekstualnih poruka, usluga u oblaku i dok surfate webom..

3. Vidikovac

Aplikacija za zaštitu mobilnih uređaja Lookout

Lookout je još jedna velika sigurnosna aplikacija napravljena i za iPhone i za Android telefone. Aplikacija Lookout, kao i ostale predstavljene ranije, ima mogućnost skeniranja vaših aplikacija i web stranica kako bi se spriječilo da je vaš telefon zaražen virusima ili da su ukradeni bilo kakvi osobni podaci. Također imate mogućnost predvidjeti prijetnje i zaustaviti ih prije nego što se mogu dogoditi! Lookout također ima neke zaista sjajne protuprovalne sposobnosti s značajkom koja izrađuje sigurnosne kopije svih vaših podataka na sigurnim poslužiteljima, kao i značajku praćenja koja će zapravo uštedjeti lokaciju vašeg telefona ako bi umrla..

4. Provjerivač posljednjeg prolaza

Prošla sigurnosna aplikacija za mobilne uređaje

Često puta u današnjem digitalnom svijetu ljudi imaju više računa i lozinki nego što se mogu sjetiti, a sa svakom web lokacijom traže dulje i dublje zaporke, sve ovo može biti malo teško pratiti. Tu se pojavljuje LastPass. Omogućuju organizirani sustav za pohranu svih lozinki vašeg računa ili bilo kakvih podataka koje odlučite pohraniti. Prva razina zaštite je glavna lozinka koju ste postavili, nakon što je unesete u potpunosti, od vas će se tražiti 6-znamenkasti kôd koji se generira za svaku prijavu, osiguravajući da ste jedini koji može pristupiti vašim podacima.

5. 360 sigurnost

Aplikacija za mobilnu zaštitu od 360 mjera

360 Security prilično je različita od svih ostalih aplikacija o kojima smo upravo raspravljali. Ova je aplikacija dostupna za iPhone i Android zapravo dizajnirana kako bi optimizirala performanse vašeg telefona putem upravljanja podacima. Aplikacija će nastaviti komprimirati vaše fotografije i eliminirati duplikate kako bi se uštedio prostor i ubrzao telefon. 360 Security nudi i besplatnu dijagnozu baterije.

6. SaferVPN

SaferVPN Best Mobile Security Apps

Na kraju, ali ne najmanje bitno, rado preporučujemo naše aplikacije SaferVPN za Android i iPhone.

Sve je više pojedinaca postaju žrtva hakera zbog nesigurnih javnih Wi-Fi mreža. Sa SaferVPN to možete lako spriječiti. Aplikacija vam omogućuje da automatski pregledavate web s 256-bitnom enkripcijom na razini banke preko nezaštićenih javnih Wi-Fi mreža, tako da možete zaštititi svoje hakere za zaštitu osobnih podataka od krađe vaših najvrjednijih podataka. Uživajte u bezbrižnom stanju znajući da možete sigurno pregledavati internet bilo gdje, na bilo kojem svom uređaju!

Osim toga, osim što vam omogućuje brzu, privatnu i sigurnu, šifriranu internetsku vezu, SaferVPN nudi neograničen pristup vašem omiljenom sadržaju širom svijeta i velike uštede na putovanjima izravno na telefonu.

Želite isprobati? Pogledajte našu besplatno probno razdoblje od 24 sata ili instalirati naše besplatno proširenje Chromea za 500MB privatnosti i sigurnosti na mreži svaki mjesec!

Ovo zaključuje naš izbor 6 najkorisnijih aplikacija za mobilnu sigurnost! Imajte sigurnosne aplikacije koje biste željeli preporučiti?

Slobodno posegnite i javite nam se!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map