Tonton Hoki Dalam Talian dengan NHL GameCenter Live

Tonton Hoki Dalam Talian dengan Streaming Langsung NHL GameCenter


Musim NHL 2014/2015 bermula pada 8 Oktober – simpan tarikhnya! Untuk semua peminat NHL kami di seluruh dunia, inilah cara anda dapat menonton semua permainan dari mana sahaja. Selain itu, kita akan melihat bagaimana orang Amerika dapat memotong semua pemadaman dan bagaimana orang Kanada dapat menjimatkan wang dengan menggunakan aliran NHL AS. Teruskan membaca!

Fakta Latar Belakang NHL Pantas

23 pasukan AS dan 7 orang Kanada membentuk liga 30 pasukan untuk merebut trofi Piala Stanley yang berprestij. Musim biasa bermula pada 8 Oktober dan berlangsung hingga pertengahan April 2015, diikuti dengan playoff Piala Stanley yang berlangsung hingga awal Jun.
Mula-mula dimulakan sebagai liga hoki kebangsaan Kanada pada tahun 1917, kemudian berkembang ke AS dengan Boston Bruins sebagai pasukan pertama AS yang menyertai liga pada tahun 1924. Hari ini, terdapat pemain dari 20 kebangsaan yang berbeza dalam liga. Pemegang gelaran semasa adalah Los Angeles Kings.

Pilihan tontonan yang berbeza

Sebagai permulaan, ini semua bergantung pada lokasi anda sekarang kerana terdapat sekatan geo yang berbeza.

Di AS, ada NHL GameCenter Live. Versi AS boleh diakses di seluruh dunia kecuali Kanada, Denmark, Finland, Norway dan Sweden. Harga? US $ 159 jika anda berada di AS, tetapi hanya US $ 99,99 jika anda berada di luar AS, baca terus untuk mengetahui cara mendapatkan harga yang lebih rendah.

Perhatikan bahawa NHC GameCenter AS hanya membolehkan anda menonton permainan di luar pasaran. Ini bermaksud bahawa anda tidak dapat menonton permainan bandar asal jika anda berada di sana. Contohnya, jika anda peminat Boston Bruins yang terletak di Boston, pelayan akan mencari alamat IP anda dan menyekat paparan anda. Untuk mengelakkan blok, dapatkan alamat IP dari bandar lain dengan menyambung ke SaferVPN dan anda boleh pergi!

strim langsung nhl gamecenter di mana sahaja dengan vpn - harga dan aplikasi

Beberapa ciri utama NHL GameCenter LIVE AS termasuk:

 • Strim langsung semua permainan luar pasaran dalam HD
 • Tonton ulangan penuh dan padat berdasarkan permintaan
 • Dapatkan paparan mozek dan gambar-dalam-gambar untuk melihat banyak permainan sekaligus
 • Sokongan pelbagai peranti untuk menstrimkan permainan dan main semula langsung di luar pasaran di Android, iOS, Apple TV, Roku, Playstation atau Xbox 360 anda.

Di Kanada, ada Rogers GameCentre Live. Sebagai perbandingan, Rogers membolehkan pelanggan data Wireless Wireless sedia ada dan baru mereka menikmati langganan percuma sehingga 31 Disember 2014, tetapi ini hanya separuh musim. Sekiranya anda bukan pelanggan Rogers, anda boleh mendapatkan pas musim penuh dengan harga awal burung CAD $ 179,99. Perhatikan bahawa Rogers GameCentre hanya dapat diakses di Kanada kerana mereka akan memastikan anda mempunyai alamat IP Kanada. Sekiranya anda dalam perjalanan dan masih ingin mengakses akaun anda, baca terus untuk mengetahui langkah-langkahnya tentang cara melakukannya.

rogers nhl gamecentre siaran langsung di mana sahaja dengan vpn - perbandingan harga

Harga burung awal tersedia sehingga 13 Oktober, dan kemudian harganya meningkat hingga CAD $ 199,99. Pas separuh musim boleh didapati mulai 1 Januari 2015, hingga akhir musim dengan harga $ 129,99 CAD.

Ciri-ciri The Rogers NHL GameCentre:

rogers nhl gamecentre siaran langsung di mana sahaja dengan vpn - ciri perkhidmatan

Cara streaming permainan hoki NHL di mana sahaja:

Sekiranya anda berada di AS, sambung ke pelayan UK SaferVPN untuk memanfaatkan harga AS $ 99,99 (diskaun $ 60 berbanding harga Amerika). Anda juga boleh menggunakan langganan NHL GameCenter anda dengan SaferVPN untuk mendapatkan alamat IP dari bandar AS yang lain dan anda akan mengelakkan pemadaman. Dengan cara itu, anda dapat menonton semua permainan, malah permainan dalam pasaran.

Sekiranya anda masuk Denmark, Finland, Norway atau Sweden, gunakan SaferVPN, sambungkan ke salah satu pelayan UK kami untuk mendapatkan alamat IP Britain. Kemudian mendaftar untuk tiket musim NHL GameCenter AS dan anda sudah bersedia untuk menyaksikan musim NHL penuh! Setiap kali tiba masanya untuk menonton permainan, cukup sambungkan ke salah satu pelayan SaferVPN UK dan log masuk ke GameCenter seolah-olah anda berada di UK.

Sekiranya anda masuk Kanada, sama ada memanfaatkan langganan 3 bulan percuma sebagai pelanggan Rogers, atau menggunakan SaferVPN untuk membeli langganan GameCenter AS. Harga murah pada US $ 99 berbanding CAD $ 179 Kanada – anda boleh mendapat banyak Molson dan poutine untuk perbezaannya! Cukup sambungkan ke pelayan UK SaferVPN kami untuk mendapatkan alamat IP UK semasa membeli rancangan dan setiap kali anda menonton permainan.

Sekiranya anda berada di seluruh dunia – baiklah, nikmati hakikat bahawa hoki tidak begitu popular di sana dan beli langganan GameCenter AS di AS, tidak diperlukan VPN kerana permainan tidak terhad di sana. Jelajah ke GameCenter dan beli langganan anda (petunjuk: jika harganya $ 159 di lokasi anda, beralih ke pelayan British SaferVPN untuk potongan $ 60]. Kemudian, duduk dan nikmati rancangannya!

Sekiranya anda baru menggunakan SaferVPN, tonton video pendek ini untuk melihat dalam tindakan cara mengakses laman web mana sahaja dari mana sahaja (kaedah yang sama berlaku untuk aliran NHL):

Notis jika anda mempunyai langganan kabel dengan salah satu penyiar yang menunjukkan permainan, anda boleh menyambung ke siaran dalam talian saluran tersebut untuk menonton aliran NHL. Sekiranya anda berada di luar negara dan disekat secara geo, hanya berhubung dengan SaferVPN anda sama ada pelayan AS atau Kanada kami untuk memintas sekatan dan menonton permainan dari seluruh dunia.

Jadi sekarang anda sudah bersedia. Ingatlah untuk menyambung ke SaferVPN setiap kali anda menyambung ke aliran NHL pilihan anda untuk memintas sekatan lokasi. Sediakan makanan ringan anda dan nikmati permainannya!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map