Sling TV: Akses Perkhidmatan Pemotongan Kord Ultimate Di Mana Saja!

Akses TV Sling dari mana sahaja


Adakah anda ingin tahu bagaimana hanya $ 20 sebulan yang dapat membuat anda tidak membayar kabel tetapi juga membolehkan anda melakukan streaming saluran kabel langsung ke mana-mana peranti dari mana sahaja !? Baca mengenai Sling TV di sini dan bagaimana anda boleh mengaksesnya dari mana-mana lokasi…

Ringkasnya, Sling TV adalah perkhidmatan televisyen internet yang membolehkan pelanggan menonton banyak saluran TV kabel pada jumlah peranti yang tidak terhad. Sama seperti saluran yang ditawarkan melalui kabel, saluran TV langsung dihantar kepada anda dari internet.

Terlalu baik untuk menjadi kenyataan?!
Sling TV adalah anak syarikat Dish Network yang merupakan penyedia satelit. Walaupun perkhidmatan ini dikendalikan oleh Dish, anda tidak memerlukan langganan Dish … tetapi anda mesti berada di Amerika Syarikat! Jangan risau kami akan menunjukkan kepada anda cara mengakses perkhidmatan luar biasa ini dari mana saja di seluruh dunia dalam masa kurang dari 30 saat!

Sling TV-Seperti Netflix, tetapi untuk televisyen langsung!

Sling TV adalah perkhidmatan yang memberi anda tawaran pakej dengan jumlah kandungan yang sempurna untuk tetap dilayan. Harganya hanya $ 20 sebulan untuk pakej asas dan lupakan kerumitan komitmen dan kontrak kerana tidak ada! Anda membayar bulan ke bulan sehingga Sling TV memberi anda peluang untuk membatalkan dan / atau menangguhkan perkhidmatan bila-bila masa yang anda mahukan. Pakej asas disebut “The Best of Live TV”, ini merangkumi 19 saluran dan jika itu tidak mencukupi, anda boleh menambahkan pakej saluran tambahan dengan harga $ 5 lebih sebulan. Saluran tambahan merangkumi pakej seperti Sukan, Kanak-kanak, Berita Dunia, dan lain-lain, jadi jangan risau, anda akan terus mengetahui mengenai saluran tambahan yang anda suka. Anda juga mempunyai pilihan untuk membeli dan menyewa filem!

Saluran TV Sling

Perkhidmatan pintar ini memberi anda perasaan bahawa anda menonton TV kerana apabila anda menghidupkannya, sesuatu mula dimainkan seperti TV sebenar yang lain! Sebaik sahaja anda merasakan Sling TV, rasanya seperti Netflix. Saluran anda dipisahkan mengikut kategori, semuanya teratur dan mudah digunakan. Anda bahkan boleh memilih apa yang anda mahu tonton seterusnya sambil tetap menonton apa yang sedang anda tonton. Sling TV unik kerana ia adalah streaming langsung, jadi anda dapat memotong tali pusat tetapi masih boleh duduk di sofa menonton TV dan ‘melayari’ saluran yang berbeza. Lebih penting lagi, ia sah dan berpatutan!

Menawarkan Tawaran TV Sling!

 • Tonton Di Mana sahaja

Peranti TV Sling

Anda boleh menikmati TV Sling hampir dari mana sahaja anda pergi, asalkan anda menyambung ke pemain streaming! Tonton dari telefon atau tablet (Android dan iOS), TV, atau komputer (kedua-dua PC dan Mac). Anda juga boleh melakukan streaming menggunakan semua pemain Roku dan Roku Streaming Stick, Amazon Fire TV dan Fire TV Stick, Xbox One, dan Google Nexus Player. Dan baru-baru ini boleh digunakan dengan Chromecast.

 • Mundur, Jeda, Maju Cepat

Ciri yang sangat penting..semua orang menggunakan butang mundur, berhenti sebentar dan laju ke hadapan kerana kita semua mempunyai satu rakan yang perlu bercakap semasa adegan terpenting!

 • Main Ulang 3 Hari

Satu lagi ciri unik yang disediakan oleh Sling TV ialah butang ulangan 3 hari. Dan betul-betul bunyinya! Satu ciri yang membolehkan anda menonton hampir semua rancangan TV yang ditayangkan selama tiga hari terakhir.

Bagaimana anda boleh menikmati TV Sling?

Sudah tentu anda perlu melanggan di Sling.com, membuat akaun dan memasang aplikasinya! Mereka bahkan menawarkan percubaan 7 hari di mana anda boleh menguji semua pakej untuk melihat apakah perkhidmatan ini sesuai untuk anda. Kedengarannya luar biasa kecuali satu masalah kecil ….

TV Sling Terhad

Ia hanya berfungsi untuk mereka di Amerika Syarikat! Oleh itu, jika anda cuba membuka akaun dari mana sahaja di luar AS, anda akan melihat skrin di atas. Tetapi jangan putus asa kerana seperti beberapa perkhidmatan pada masa lalu, kami mempunyai penyelesaian untuk semuanya!

Sekiranya anda berada di negara di mana perkhidmatan di atas tidak tersedia, ada cara yang sangat mudah untuk mengaksesnya. Cara kerjanya adalah bahawa laman web atau aplikasi akan mencari alamat IP anda untuk menentukan lokasi anda. Yang perlu anda lakukan adalah menyembunyikan alamat IP anda supaya pelayan mereka tidak dapat mengetahui lokasi sebenar anda. Dengan cara itu, anda boleh mengakses Sling TV dari mana sahaja yang anda mahukan!

Inilah yang perlu anda lakukan:
1) Dapatkan pelan SaferVPN atau mulakan percubaan percuma anda, jika anda belum mempunyai akaun.
2) Sambungkan ke pelayan yang terletak di Amerika Syarikat kerana di situlah Sling TV tersedia.

Penstriman SaferVPN USA
3) Akses TV Sling dan anda akan melihat bahawa ia berfungsi sama seperti anda berada di tempat yang tidak disekat!

Bersedia untuk menikmati TV kabel tanpa had dari mana sahaja di dunia!

Sekiranya anda belum mempunyai SaferVPN, dapatkan langganan hari ini (kami menawarkan Jaminan Pulangan Wang 14 Hari- jadi anda tidak akan rugi!) Atau cuba SaferVPN secara percuma supaya anda dapat menikmati TV Sling!

Dengan hanya satu klik, anda dapat menonton semua siri TV kegemaran anda dan menonton semua filem yang anda ingin tonton.

Sekiranya anda ingin mengikuti semua petua untuk mengakses hiburan streaming terbaik, pastikan anda berhubung dengan kami! Kami berada di Facebook, Twitter, Google+ dan YouTube. Atau hantarkan e-mel kepada kami di [email protected] Kami ada di sini untuk anda 24/7.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map