Saksikan Oscar 2019 Live dari Anywhere

orang yang makan popcorn


Anugerah Akademi 2019 – Oscar – akan disiarkan secara langsung pada hari Ahad, 24 Februari. Inilah cara untuk melakukan streaming langsung malam terbesar industri filem tahun ini secara percuma dari mana saja di seluruh dunia!

Oscar tahun ini akan disiarkan dari Dolby Theatre di Hollywood, California, di mana Academy of Motion Picture Arts and Sciences akan memberikan anugerah dalam 24 kategori hingga yang terbaik dari yang terbaik dalam industri filem.

Inilah semua yang perlu anda ketahui mengenai upacara tahun ini – dan, tentu saja, cara live streaming permaidani merah dan semua kegembiraan dari pentas Oscar!

Mengenai Anugerah Akademi 2019

Academy of Motion Picture Arts and Sciences adalah organisasi berkaitan filem terkemuka di dunia, yang terdiri daripada lebih daripada 7.000 lelaki dan wanita yang berpengalaman bekerja di pawagam. Organisasi ini berusaha untuk mengakui kecemerlangan dalam industri filem.

Inilah semua yang perlu anda ketahui mengenai acara tahun ini:

 • Pengeluar / Pengarah: Tahun ini, upacara penghargaan akan dihasilkan oleh Donna Gigliotti dan Glenn Weiss. Weiss juga akan mengarahkan persembahan.
 • Pengacara itu: Tahun ini akan menjadi yang pertama sejak 1989 tanpa tuan rumah. Pelawak Kevin Hart diumumkan dalam peranan itu pada 4 Disember 2018, tetapi dia menarik diri dua hari selepas beberapa lelucon kontroversi masa lalu terungkap.
 • Penyampai: Pembentang di Oscar tahun ini merangkumi beberapa nama terbesar di dunia dalam industri ini, seperti Chadwick Boseman, Emilia Clarke, Samuel L. Jackson, Helen Mirren dan Trevor Noah. Rep John Lewis, pemimpin hak sivil terkenal, juga akan muncul.
 • Pelakon: Pelakon tahun ini akan merangkumi Queen + Adam Lambert, Jennifer Hudson dan Bette Midler. Bradley Cooper dan Lady Gaga juga akan menyanyikan “Shallow” dari A Star Is Born.

Penama Oscar

Jadi bagaimana dengan pertandingan tahun ini? 

 • Pelakon Terbaik penama ialah: Christian Bale (Wakil), Bradley Cooper (A Star Is Born), Willem Dafoe (At Eternity’s Gate), Rami Malek (Bohemian Rhapsody) dan Viggo Mortensen (Buku Hijau).
 • Pelakon Wanita Terbaik penama ialah: Yalitza Aparicio (Roma), Glenn Close (The Wife), Olivia Colman (The Favorite), Lady Gaga (A Star Is Born) dan Melissa McCarthy (Can You Ever Forgive Me?).
 • Gambar Terbaik penama ialah: Black Panther, BlacKkKlansman, Bohemian Rhapsody, The Favorite, Green Book, Roma, A Star Is Born dan Vice.

Untuk senarai penuh anugerah dan calon, lihat laman web rasmi Oscar.

Cara Hidup Streaming Anugerah Akademi Anugerah 2019 dari Luar Negara

Anugerah Akademi ke-91 akan disiarkan secara langsung di ABC pada pukul 8 malam ET, dengan liputan permaidani merah bermula jam 6:30 petang.

Tetapi bagaimana jika anda tidak mempunyai kabel? Jangan risau – anda boleh menayangkan rancangan penuh secara dalam talian di abc.com atau di aplikasi WATCH ABC untuk TV mudah alih dan pintar.

Malangnya, jika anda berada di luar AS, georestriction biasanya akan membuat anda tidak dapat menayangkan rancangan tersebut.

Syukurlah, dengan VPN, anda dapat mengubah alamat IP anda sehingga terletak di Amerika Syarikat, dan voila – anda boleh melakukan streaming langsung seolah-olah anda berada di negeri! Tidak menjadi masalah sama ada anda seorang rakyat AS yang melancong atau tinggal di luar negara atau penggemar filem antarabangsa yang hanya ingin menonton rancangan tersebut. Dengan VPN, anda dapat menonton semuanya dengan serta-merta.

Berikut adalah dua lagi faedah yang anda dapat dengan menggunakan SaferVPN semasa anda mengalirkan hiburan dalam talian:

 • ISP anda tidak akan dapat mematikan (melambatkan) sambungan Internet anda kerana dapat memberitahu anda sedang streaming video. Ini kerana kami menyulitkan semua yang anda lakukan dalam talian dengan keselamatan tahap bank 256-bit.
 • SaferVPN juga membuka blokir streaming laman web hiburan seperti Netflix, jadi anda juga dapat mengakses akaun menonton filem anda dari luar negara.

Cara Menyiapkan VPN Anda

Lokasi anda sekarang tidak boleh menghalangi anda untuk dapat menayangkan siaran langsung acara terbesar di Hollywood. Dengan SaferVPN, ia tidak akan.

Inilah cara untuk mengakses dan menikmati Anugerah Akademi tahun ini dengan SaferVPN:

 1. Muat turun dan pasang SaferVPN.
 2. Jalankan SaferVPN dan sambungkan ke pelayan yang terletak di Amerika Syarikat.
 3. Pergi ke laman web atau aplikasi ABC dan mulakan penstriman hari ini!

SaferVPN memberikan anda satu klik sahaja daripada menonton Anugerah Akademi ke-91 dan semua rancangan hiburan anugerah utama tahun ini. Sekiranya anda belum memiliki SaferVPN, dapatkan langganan hari ini (kami menawarkan jaminan wang dikembalikan 14 hari, jadi anda tidak akan rugi!), Atau cuba SaferVPN secara percuma supaya anda dapat menikmati dunia hiburan barisan depan yang tidak terhad.

Ada soalan lagi mengenai apa yang dapat anda akses dan bagaimana SaferVPN berfungsi? Terhubung dengan kami di media sosial, atau hantarkan e-mel kepada kami di [email protected] Kami ada di sini untuk anda 24/7.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map