Panduan Muktamad: Buka blokir Laman Web Penstriman dari mana sahaja

Panduan Muktamad: Buka Sekatan Laman Web Penstriman - SaferVPN


Sekiranya anda tertanya-tanya bagaimana anda dapat mengakses beberapa laman web penstriman kegemaran anda semasa anda berada di luar negara anda, jangan cari lagi! Kami telah menggunakan tahap kepakaran kami yang unik untuk memberi anda Panduan Muktamad untuk Membuka Sekatan Laman Web Penstriman!

Kerana hak penyiaran, banyak syarikat menyekat geo media dan aliran langsung mereka sehingga hanya dapat diakses di negara-negara tertentu. Anda mungkin menyedari bahawa streaming beberapa kandungan kegemaran anda – seperti HBO, YouTube, Spotify, dan lain-lain, tidak lagi tersedia di rumah. Panduan lengkap kami akan memberitahu anda semua yang perlu anda ketahui mengenai bagaimana anda dapat menyekat penyekat laman web streaming dan, tentu saja, bagaimana caranya sekatan lokasi pintasan di luar negara asal anda!

Pertama, kami akan memberitahu anda apa itu VPN, dan bagaimana ia dapat membantu anda menyahsekat SETIAP platform penstriman yang dibincangkan di bawah.

Mengapa Menggunakan VPN untuk Buka Blokir Laman Web Streaming?

Sebelum impian anda untuk mengakses kandungan kegemaran anda dihancurkan, kami mempunyai penyelesaian yang sangat mudah yang membolehkan anda menstrim laman web dari mana sahaja dengan hanya menyambung ke pelayan SaferVPN di lokasi yang anda inginkan. Dengan cara itu, anda mendapat alamat IP tempatan yang baru, membuat penyiar menganggap anda sedang melayari di negara mereka, sehingga tidak dapat menyekat kandungan streaming mereka. Dengan sedikit sihir teknologi, anda mempunyai akses sepenuhnya ke mana-mana bahan yang dilarang geo.

Di akhir blog ini, kami memberi anda arahan langkah demi langkah untuk mengaktifkan VPN anda.

Buka Sekatan Laman Web Penstriman: Episod TV Terkini

Satu perkara yang mungkin anda terlepas semasa melancong adalah rancangan TV kegemaran anda. Mungkin anda berada di pertengahan musim, atau episod baru rancangan kegemaran anda akan dilancarkan semasa anda tiada. Malangnya, anda akan dengan cepat menyedari bahawa setelah anda meninggalkan negara asal, beberapa laman streaming kegemaran anda mungkin tidak tersedia di luar negara.

Sebagai contoh, HBO terkenal kerana memaparkan beberapa rancangan kegemaran kami, seperti Game of Thrones. Platform OTT mereka, HBO Now, sangat sesuai, kerana ia membolehkan anda menikmati semua program dan siaran langsung mereka di mana-mana peranti, tanpa langganan kabel. (Mereka bahkan memberi anda bulan percuma untuk memulakan!)

Tetapi bagaimana anda boleh menyekat blokiran kandungan laman web seperti HBO Sekarang apabila ia hanya tersedia di AS? Syukurlah, yang perlu anda lakukan ialah klik untuk menyambungkan aplikasi SaferVPN anda, pilih Amerika Syarikat, dan poof! Anda “di AS!” Masalah selesai.

Selain dari HBO Now, anda juga dapat menonton beberapa rancangan kegemaran anda menggunakan SlingTV DISH Network. Perkhidmatan pemotongan tali ini merangkumi sambungan saluran HBO, percubaan 7 hari percuma dan yang terbaik, tiada kontrak. Dapatkan maklumat lebih lanjut dalam catatan blog kami Sling TV: Akses Perkhidmatan Pemotongan Kord Ultimate Di Mana Saja.

Jangan sesekali Merindui Momen Besar

Setiap tahun, terdapat banyak pertunjukan anugerah, acara sukan, dan mungkin juga acara politik yang anda tidak mahu ketinggalan. Sama ada anda melakukan siaran langsung acara ini atau sekadar mengikuti acara yang anda lewatkan, SaferVPN akan memastikan anda sentiasa mempunyai akses untuk membuka blokir laman web streaming dan ke kandungan lain yang disekat atau disensor geo.

Banyak acara yang disiarkan di televisyen baru-baru ini telah menggunakan Twitter Streams, yang membolehkan orang dari seluruh dunia mengikuti perayaan tersebut. Cukup cari acara yang disiarkan dan halaman yang berkaitan sering akan menawarkan aliran tertentu di bawah tab “Momen” mereka.

Selain itu, banyak rancangan anugerah seperti Academy Awards dan Golden Globes menawarkan laman web dan aplikasi streaming seperti aplikasi WATCH ABC dan aplikasi TV NBC. Ini menghilangkan keperluan untuk dihubungkan dengan televisyen tempatan. Tetapi banyak laman web ini membatasi kemampuan anda untuk melihat peristiwa ini kerana sekatan geo, yang bermaksud anda memerlukan VPN untuk membuka blokir laman web penstriman seperti ini.

Belajar Sesuatu yang Baru

Salah satu kelebihan kemajuan teknologi adalah kemampuan akses ke pelbagai jenis maklumat dan kandungan, yang membolehkan anda mempelajari sesuatu yang baru bila-bila masa yang anda mahukan – dan kadang-kadang bahkan secara percuma!

Sekiranya anda memperhatikan peningkatan pelanggaran siber yang meluas, lihat 10 Kursus Keselamatan Siber Teratas kami! Terdapat banyak kursus dalam talian yang menawarkan latihan, dan ada juga yang membuat latihan berdasarkan pekerja untuk membantu melindungi anda.

Untuk pelbagai topik yang lebih luas, lihat kursus dalam talian ini, dan cari kandungan tepat yang memenuhi keperluan anda:

 • Khan Academy menyediakan kandungan yang dibuat oleh pakar sebenar, yang membolehkan anda mempelajari apa sahaja secara percuma.
 • Persekitaran pembelajaran dalam talian Udemy terdiri daripada 14 juta pelajar dan menawarkan 42,000 kursus yang berbeza, menjadikannya pilihan yang layak untuk belajar bahan baru.

Platform unik lain untuk mempelajari sesuatu yang baru adalah melalui podcast Google play. Lihat Belajar Sesuatu yang Baru, Perkara Yang Harus Anda Ketahui atau Cara Melakukan Segala-galanya untuk mempelajari banyak perkara baru dengan mudah dengan satu klik butang. Yang perlu anda lakukan hanyalah menggunakan VPN untuk membuka blokir laman web penstriman dan membuka diri anda ke dunia pengetahuan yang baru!

Main Di Sekitar

Sekiranya anda ingin menyekat blokir permainan laman web yang dibatasi kerana penapisan di negara-negara tertentu, atau yang tidak dapat diakses di belakang firewall, SaferVPN membolehkan anda melewati sekatan permainan ini dan mengakses permainan mana saja, di mana sahaja. Anda bahkan boleh mengakses permainan yang mempunyai tarikh peluncuran lebih awal di negara lain!

Selain itu, banyak konsol mengandungi maklumat peribadi yang mungkin anda tidak mahu orang lain mendapat akses. Anda boleh menggunakan VPN di PS3, PS4, Xbox dan konsol lain yang disambungkan ke internet untuk membuka blokir permainan laman web penstriman sambil menyimpan maklumat anda secara peribadi. Sebagai contoh, adakah anda tahu bahawa ketika orang mula menggunakan aplikasi Pokemon Go, pengesahan melalui akaun Google anda memberi syarikat itu akses penuh ke maklumat peribadi anda ?! Ini bermaksud bahawa sesiapa sahaja yang mengakses pelayan permainan juga mempunyai akses ke butiran peribadi anda – termasuk e-mel, foto dan sejarah navigasi. Nasib baik, VPN melindungi anda dari semua masalah keselamatan diri ini!

Sekiranya anda pengguna aktif platform video sosial, Twitch, anda juga harus mempertimbangkan untuk menggunakan VPN. Laman web ini mempunyai 10 juta streamer dari seluruh dunia yang mengumpulkan, melihat, dan berinteraksi dengan pengguna lain. Oleh kerana itu, penting untuk melindungi privasi internet anda untuk mengelakkan penggodam dan pengintip yang berpotensi mendapat akses ke maklumat peribadi anda.

Jangan Terlepas Permainan

Sekiranya anda ingin menikmati acara sukan kegemaran anda semasa dalam perjalanan, jangan mencari-cari lagi. Kami telah mengumpulkan semua yang anda perlukan untuk segera Buka Sekatan Penstriman Sukan Langsung.

Panduan sukan penstriman yang berguna:
Bola keranjang: NBA Streaming, March Madness, NBA Playoffs dan Final
Kriket: Piala Dunia Kriket
Bola Sepak: NFL LiveThe Super Bowl
Ice Hockey: World ChampionshipNHL Game Center
Perlumbaan: Kejuaraan Dunia Formula 1
Ragbi: Piala Dunia
Bola Sepak: Liga Juara-Juara, Siri A Itali, La Liga Sepanyol, Bundesliga Jerman, Liga Perdana, Piala Dunia Brazil, Liga Juara-Juara UEFA, Liga Perdana Inggeris
Tenis: Terbuka Australia, Terbuka Perancis

Untuk petua menjimatkan wang tambahan, lihat blog Tawaran Streaming Sukan Terbaik yang menerangkan dengan tepat bagaimana VPN dapat memberikan anda tawaran terbaik ketika membeli pakej streaming!

Jagalah Telinga Anda

Sebelum anda bersiap untuk menikmati laman web streaming yang tidak disekat untuk muzik, berikut adalah gambaran keseluruhan berguna untuk perkhidmatan muzik streaming terbaik:

PandoraSpotifyRadio iTunesMuzik AppleGoogle Play SoundCloud
HargaUS $ 4.99 / mUS $ 9.99 / mUS $ 24.99 / tahunUS $ 9.99 / m atau US $ 99.99 / tahunUS $ 9.99 / mPercuma untuk mendengar, bayar untuk dimuat naik
Ketersediaan GeoHanya USA, AUS, NZAmerika, Eropah, OceaniaBanyak sekatanHanya USABanyak SekatanDisekat di China & Turki
Versi Percuma yang disokong oleh iklanYaYaYa (Radio)TidakTidakBebas untuk mendengar
PerpustakaanLagu 1.5M +Lagu 15M +Lagu 40MLagu 20MLagu 22M +Perpustakaan Pengguna
Pilihan Luar TalianTidakYaYaYaYaBukan dalam aplikasi

* Bonus
Jangan lupa bahawa anda boleh menemui kebanyakan muzik dan membuat senarai main anda sendiri di YouTube. Ia juga menawarkan campuran yang berbeza, seperti di radio. Baca panduan lengkap kami mengenai cara menyahsekat kandungan streaming YouTube di mana sahaja di dunia.

Sekiranya platform streaming kegemaran anda tidak ditawarkan di kawasan semasa anda, jangan risau! Ia mudah dipercayai untuk menikmati muzik laman web streaming yang tidak disekat: Cukup pilih perkhidmatan muzik yang anda inginkan, dan gunakan SaferVPN untuk mengubah lokasi anda dan membuka blokir muzik di mana sahaja.

Lihat sendiri prosesnya dalam video pendek kami, atau baca arahan langkah demi langkah di bawah.

Laman Web Kandungan Penstriman Berguna

Berikut adalah beberapa laman web kandungan penstriman teratas untuk memastikan anda tidak akan kehilangan kandungan kegemaran anda! Yang harus anda lakukan ialah menggunakan VPN untuk membuka blokir laman web streaming setiap hari.

 • SlingTV membolehkan pelanggan menonton banyak saluran TV kabel (ESPN, CNN, TNT, HGTV, dll.) Pada jumlah peranti yang tidak terhad dengan hanya $ 20 sebulan! Walaupun perkhidmatan ini dikendalikan oleh Dish, anda tidak memerlukan langganan Dish. Tetapi jika anda berada di luar Amerika Syarikat, anda perlu menggunakan VPN untuk mengakses kandungan SlingTV! Cuba percubaan 7 hari mereka dan lihat apakah perkhidmatan ini sangat sesuai untuk anda.
 • Alternatif TV yang hebat lain, berharga hanya AS $ 35, adalah Chromecast. Peranti ini membolehkan anda mengalirkan semua kandungan kegemaran anda dari banyak aplikasi kegemaran anda, yang pada dasarnya mengubah mana-mana TV dengan input HDMI menjadi TV Pintar!
 • HBO GO, yang sebelumnya hanya menawarkan perkhidmatan melalui penyedia tv AS yang ada, kini menawarkan rancangan tanpa sekatan lokasi! Sekiranya anda ingin mencubanya, mereka menawarkan percubaan percuma selama 30 hari setelah anda mendaftar melalui salah satu penyedia mereka yang mengambil bahagian.
 • BBC iPlayer membolehkan anda menstrimkan filem, pertunjukan dan celana pendek eksklusif BBC khusus untuk iPlayer, tetapi hanya dapat diakses di luar negeri ketika menggunakan VPN. Menyelesaikan masalah pembatasan geo semudah satu klik mudah menggunakan SaferVPN.
 • Dengan menggunakan Aplikasi Kodi, Anda dapat mengakses video, muzik, podcast, dan bahkan televisyen melalui media penyimpanan tempatan dan rangkaian serta internet. Kodi menawarkan tambahan yang tidak berkesudahan yang membolehkan anda mengakses kandungan yang luar biasa percuma!

Panduan Pengaktifan VPN Langkah demi Langkah

Selain memungkinkan kemampuan anda untuk melewati sekatan geo, menyembunyikan lalu lintas internet anda, dan membuka blokir laman web streaming, mengakses kandungan yang disensor, VPN juga merupakan ciri keselamatan yang mesti dimiliki oleh semua orang!

Dengan VPN, anda boleh melangkau muat turun pihak ketiga yang berbahaya dan membuka blokir laman web streaming dengan cara yang paling selamat.

Disini adalah 3 langkah mudah untuk memastikan anda mempunyai keselamatan automatik:

 1. Muat turun dan pasang SaferVPN. Lihat percubaan 24 jam percuma kami untuk memulakan.
 2. Jalankan SaferVPN dan sambungkan ke pelayan di mana penyiar yang anda mahu streaming berada.
 3. Pergi ke laman web penyiar anda dan mulakan penstriman hari ini!

Screen Shot 2017-01-22 pada 17.51.46

Sekiranya anda belum mempunyai SaferVPN, dapatkan langganan hari ini (kami menawarkan Jaminan Pulangan Wang 14 Hari – jadi anda tidak akan rugi!) Atau cuba SaferVPN secara percuma supaya anda dapat menyahsekat laman web penstriman dan menikmati dunia penstriman dan hiburan streaming tanpa had.

Mempunyai lebih banyak pertanyaan mengenai membuka blokir laman web streaming, apa yang dapat anda akses dan bagaimana SaferVPN berfungsi? Sambung dengan kami di media sosial atau hantarkan e-mel kepada kami di [email protected] Kami ada di sini untuk anda 24/7.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map