Cara Menonton Aliran Langsung Terbuka AS

Saksikan Golf Streaming Terbuka AS


Terbuka AS, salah satu kejohanan golf paling menarik di dunia, akan bermula! Sekiranya anda tidak mahu terlepas aksi tahun ini, baca terus untuk mengetahui cara menikmati siaran langsung Terbuka AS – dari mana sahaja.

Kejohanan Golf Terbuka AS akan dimainkan 15 Jun – 18 Jun di Erin Hills di Erin, Wisconsin. Acara utama ini menarik ribuan peminat setia setiap tahun. Tetapi walaupun anda tidak dapat melakukan aksi tepat di hijau, anda masih dapat menikmati setiap minit live streaming Terbuka AS dari mana-mana lokasi.

Malangnya, Fox mempunyai hak eksklusif untuk siaran langsung acara tersebut – yang bermaksud jika anda berada di luar AS, anda tidak akan dapat menontonnya (sehingga anda melihat trik mudah kami untuk akses segera ke seluruh dunia di bawah!).

Dalam blog ini, kami akan menunjukkan betapa mudahnya menonton siaran langsung Terbuka AS dari mana saja di dunia!

Inilah cara menonton siaran langsung #USOpenGolf! Klik Untuk Tweet

Golf Terbuka AS 2017

Terbuka AS dipentaskan oleh Persatuan Golf Amerika Syarikat (USGA), sebuah badan yang sedang diperiksa oleh pemain setelah merosakkan kontroversi semasa Pembukaan AS sebelumnya – menjadikan tekanan pada kejohanan tahun ini lebih penting daripada sebelumnya.

Padang golf par 72 yang besar tahun ini di Erin Hills mempunyai ketinggian 7800 ela dengan peregangan terakhir yang panjangnya sekitar 700 ela. Dengan jumlah dana hadiah sebanyak $ 12 juta, final Terbuka AS tahun ini menjanjikan kejuaraan yang menarik (dengan hasil yang besar) untuk pemain yang mempunyai peluang besar untuk menang:

 • Dustin Johnson: 6-1
 • Rory McIlroy: 9-1
 • Jordan Spieth: 10-1
 • Hari Jason: 11-1
 • Jon Rahm: 16-1

Malangnya, jika anda peminat Tiger Woods atau Phil Mickelroy, anda tidak akan menangkap salah satu dari mereka di layar tahun ini.

Jadi apa yang ada untuk Final Terbuka AS 2017? Berikut adalah beberapa pendapat Pilihan Terbuka AS 2017 untuk Menang:

Jadual Siaran Langsung Terbuka AS

Berikut adalah jadual Streaming Langsung Terbuka AS supaya anda dapat memastikan semua pemain golf kegemaran anda beraksi.

[jadual “” tidak dijumpai /]

Untuk berita terkini mengenai jadual dan siapa yang akan bermain dalam setiap perlawanan, lihat jadual Final Terbuka AS rasmi di sini.

Penyiar Aliran Langsung Terbuka AS

PILIHAN 1: Sukan Fox

Sehingga 2015, Fox Sports mengadakan kontrak 12 tahun sebagai penyiar rasmi Terbuka A.S., yang bermaksud mencari aliran langsung alternatif hampir mustahil.  

Oleh itu, bagi mereka yang berada di AS, Terbuka A.S. 2017 tersedia secara langsung di Fox dengan melayari FOXSports.com, atau di telefon bimbit, komputer atau tablet anda dengan memuat turun FOX Sports GO pada peranti yang disokong.

Perlu diingat bahawa anda memerlukan langganan kabel AS untuk menonton melalui Fox.

Malangnya, jika anda berada di luar AS, anda akan menerima mesej ini:

Aliran Langsung Terbuka Fox US - SaferVPN

Bimbang anda tidak dapat mengakses siaran langsung? Tidak perlu risau. Yang anda perlukan hanyalah Rangkaian Peribadi Maya (VPN) untuk mendapatkan akses penuh dan tanpa had ke Aliran Langsung Terbuka AS. Baca di bawah untuk mengetahui caranya!

PILIHAN 2: SlingTV

Anda boleh menonton Streaming Langsung Terbuka AS menggunakan SlingTV, perkhidmatan pemotong tali yang menawarkan streaming langsung (seperti televisyen biasa) dengan harga hanya $ 20 / bulan. Tetapi jika anda tidak mahu membayar, mereka menawarkan 7 hari cubaan percuma!

Tetapi, sekali lagi, jika anda berada di luar AS, anda akan menerima mesej ini:

Sling Terhad

Baca di bawah untuk mengetahui dengan tepat cara mengatasi georestriction ini dan mula mengakses Final Terbuka AS di seluruh dunia!

Cara Menonton Aliran Langsung Terbuka AS Di Mana Saja

Sekiranya anda berada di luar negara, walaupun menarik gulungan sorotan yang besar pada hari yang sama mungkin mustahil.
Oleh kerana Fox dan SlingTV kedua-duanya dilarang geo untuk hanya dapat diakses dari AS (atau Australia untuk Fox versi Australia), anda memerlukan VPN untuk menukar alamat IP anda (pengecam dalam talian unik anda yang memberikan lokasi tepat anda).

Dengan hanya menyambung ke SaferVPN, sesiapa sahaja boleh menyemak imbas seperti berada di Amerika Syarikat!  

Inilah cara untuk mengakses Live Stream AS yang terbuka hanya dalam 3 langkah mudah:

 1. Muat turun dan pasang SaferVPN.
 2. Jalankan SaferVPN dan sambungkan ke pelayan AS.USA Streaming menonton Keputusan Pengundian Pilihan Raya Presiden dalam talian
 3. Pergi ke laman web penyiar anda (Fox atau SlingTV) dan mulakan streaming Final Terbuka AS hari ini!

Sangat mudah! Sekiranya anda belum mempunyai SaferVPN, cubalah SaferVPN secara percuma atau dapatkan langganan untuk menikmati US Open dan banyak lagi aliran sukan langsung!

Ada maklum balas, cadangan atau permintaan ciri? Jangan ragu untuk menghubungi kami dan sertai kami di media sosial! Kami ingin mendengar daripada anda.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map