Cara Menjimatkan Wang di Nintendo Switch

Cara Menjimatkan Wang di Nintendo Switch


Ingin tahu bagaimana menggunakan VPN untuk memanfaatkan variasi harga dan dapatkan harga termurah untuk Nintendo Switch anda? Teruskan membaca! 

Sekiranya anda pernah bermain Mario Kart, anda mungkin peminat Nintendo. Pada 3 Mac, syarikat melancarkan Nintendo Switch, peranti permainan video hibrid yang menggabungkan pengalaman permainan tradisional dan mudah alih.

Cukup menarik, ternyata Nintendo Switch boleh didapati lebih murah di lokasi geo yang berbeza. Inilah lebih banyak maklumat mengenai konsol permainan baru, dan semua yang anda perlukan untuk menikmatinya dengan harga paling murah!

Inilah cara menjimatkan #NintendoSwitch dengan #VPN! Klik Untuk Tweet

Apa itu Nintendo Switch?

Nintendo, sebuah syarikat permainan video terkenal di dunia yang ditubuhkan pada tahun 1889, enggan kehilangan momentum setelah 127 tahun produksi permainan. Pada 21 Oktober 2016, Nintendo melancarkan hibrid permainan rumah / genggam, Nintendo Switch. Reka bentuk yang lancar menawarkan satu tablet seperti alas dengan dua alat kawalan tanpa wayar “Joy-Con” yang boleh dilepas di kedua-dua belah pihak. Ini bermaksud bahawa Suis baru sangat mesra perjalanan dengan skrin mudah alih dua kali ganda seperti peranti pegang tangan dan konsol.

Keluaran baru ini menyoroti permainan yang sangat dinantikan seperti:

 • The Legend of Zelda Nafas Angin
 • Senjata
 • Mario Kart 8 Deluxe
 • Splatoon 2
 • NBA 2K18
 • The Elder Scrolls V: Skyrim
 • Super Bomberman R

dan banyak tajuk lain.

Mengapa Anda Perlu Menggunakan VPN dengan Nintendo Switch

Seperti kebanyakan permainan, Nintendo Switch menawarkan eShops serantau di mana pengguna boleh memuat turun permainan dan kandungan. Ini bermaksud bahawa VPN dapat mempengaruhi harga yang anda bayar untuk produk yang ditawarkan oleh Switch secara signifikan, bergantung pada lokasi anda.

 • Harga berbeza mengikut negara.

  Walaupun kandungan Nintendo Switch tidak dibatasi geo, harga untuk konsol berbeza mengikut negara.
  Berikut adalah senarai harga untuk konsol permainan bergantung pada negara mana yang ingin anda pesan:

  Negara

  Harga (USD)
  Australia$ 351.10
  Kanada$ 302.74
  Eropah$ 350.05
  Jepun$ 262.46
  New Zealand$ 389.65
  Inggeris$ 337.30
  Amerika Syarikat$ 299

  Nasib baik, harga yang berbeza bermaksud anda boleh jimat $ 127.19 USD yang luar biasa jika anda membuat pesanan dari Jepun dan bukannya New Zealand!!!

  Anda akan gembira mendengar bahawa menggunakan Rangkaian Peribadi Maya (VPN) membolehkan anda mengakses diskaun terhad geografi ini, yang bermaksud anda boleh mendapatkan Nintendo Switch anda dengan harga terbaik – tidak kira di negara mana anda tinggal!

  Contohnya, semasa menggunakan SaferVPN, anda boleh tinggal di negara ini dengan harga termurah, dan dapatkan potongan yang anda mahukan! Baca panduan langkah demi langkah kami di akhir blog ini!

 • Gunakan percubaan percuma perkhidmatan langganan.

  Sebagai tambahan kepada variasi harga mengikut negara, percubaan percuma perkhidmatan langganan Nintendo Switch (bermula Mac ini, diikuti dengan pelancaran penuh pada Musim Gugur 2017 ini), hanya ditawarkan di AS, Kanada, dan Mexico.

  Syukurlah, VPN akan memperbaikinya dalam masa beberapa saat! Cukup sambungkan ke pelayan SaferVPN di salah satu negara yang disebutkan, dan viola! Akses segera ke percubaan percuma eksklusif mereka!

 • Gunakan VPN untuk memastikan pengalaman permainan anda selamat dan terjamin.

  Menggunakan VPN memberi anda akses lengkap dan tidak terhad sekaligus melindungi anda dari kebocoran IP dan serangan DDOS – dua masalah yang sangat biasa yang dihadapi oleh pemain dalam talian.

  Dengan melayari tanpa nama dengan sambungan VPN yang dienkripsi peringkat bank, anda boleh melindungi semua maklumat kredit dan maklumat peribadi anda.

Cara Menggunakan VPN dengan Nintendo Switch

Sekiranya anda ingin menikmati penjimatan luar biasa yang dapat ditawarkan oleh VPN, ikuti panduan langkah demi langkah cepat kami dan mulakan menyimpan dengan serta-merta! Dengan VPN tanpa nama, anda boleh mengelakkan penyekat geo dan mengakses sebarang kandungan dari mana sahaja dengan mendapatkan alamat IP baru. Dengan cara ini, anda boleh memperdayakan laman web untuk mempercayai bahawa anda berada di negara lain. Untuk memanfaatkan penjimatan terbesar, pilih pelayan yang terletak di negara di mana anda akan mengalami kos terendah!  

Inilah cara menjimatkan Nintendo Switch dengan hanya 3 langkah mudah:

1) Dapatkan pelan SaferVPN, atau mulakan percubaan percuma jika anda belum mempunyai akaun.

2) Sambungkan ke pelayan yang berada di lokasi yang anda inginkan.

jimat wang Nintendo Switch Japan VPN server SaferVPN

3) Akses Nintendo Switch, dan anda akan melihat harga (atau pilihan percubaan percuma) seolah-olah anda berada di lokasi dengan harga termurah!

Anda boleh menggunakan kaedah yang sama semasa memeriksa semua aksesori baru untuk peranti anda!

Dengan SaferVPN, anda boleh mengakses perkhidmatan luar biasa ini dari mana sahaja di seluruh dunia dalam masa kurang dari 30 saat!

Kami harap anda dapati blog ini bermanfaat! Jangan ragu untuk memberi komen di bawah, dan jika anda ingin mengikuti semua petua untuk mengakses hiburan permainan terbaik, pastikan untuk berhubung dengan kami di media sosial. Kami ada di sini untuk anda 24/7.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map