Cara Mengakses Semua Katalog Antarabangsa Netflix

Akses katalog antarabangsa Netflix dari mana sahaja di dunia.


Sekiranya anda melancong ke luar negara atau berpusat di negara-negara tertentu, anda mungkin mendapati bahawa sekatan georestik menyekat anda dari rancangan kegemaran anda – atau dari Netflix sepenuhnya. Ketahui bagaimana anda boleh mengakses semua katalog antarabangsa Netflix dari mana sahaja di dunia – tanpa batasan.

Apa yang ditawarkan oleh Netflix

Dengan 137 juta pelanggan di seluruh dunia (dan lebih daripada 58 juta di AS sahaja), Netflix mungkin menjadi perkhidmatan streaming dalam talian utama di dunia. Ada filem. Ada TV. Ia mempunyai klasik. Itu asli. Sama ada anda mencari gangguan cepat untuk memecah hari anda atau bersedia untuk bersantai dengan sesuatu yang benar-benar menarik, Netflix nampaknya selalu mempunyai sesuatu untuk anda.

Dengan harga $ 10.99 sebulan di AS, anda boleh mendapatkan rancangan standard yang membolehkan anda menonton filem dan TV dalam HD pada dua skrin pada satu masa. Bahkan Netflix membolehkan anda memuat turun video ke dua telefon atau tablet untuk tontonan di luar talian. Sekiranya terlalu banyak atau terlalu sedikit, anda boleh meningkatkan ke empat skrin / peranti dengan harga $ 13,99 sebulan atau turun ke satu skrin / peranti dengan harga hanya $ 7,99 sebulan.

Netflix juga mempunyai salah satu algoritma cadangan terbaik dalam perniagaan, memberikan banyak cadangan berdasarkan sejarah tontonan dan cita rasa peribadi anda. Anda juga mungkin ingin melihat plugin “Better Browse for Netflix” baru yang membolehkan anda melihat semua kategori rahsia Netflix!

Penawaran Streaming Terbaik Netflix

Netflix selalu menawarkan persembahan klasik hebat seperti Breaking Bad, The Office, Mad Men, Black Mirror, The Twilight Zone, Parks and Recreation, Friends, Arrested Development, Better Call Saul dan Sherlock. Semua itu hanyalah segelintir hiburan tingkat atas yang mereka tawarkan – perpustakaan Netflix begitu luas, sukar untuk tidak mencari sesuatu untuk menarik minat anda. (Dan jujur, siapa yang belum mengalirkan sesuatu yang aneh seperti Zombeavers daripada daya tarikan yang tulen?)

Netflix juga terkenal kerana menghasilkan karya asli seperti Orange is the New Black, BoJack Horseman, House of Cards, Narcos, 13 Reasons Why, The Unbreakable Kimmy Schmidt dan The Crown. Satu perkara yang memisahkan sumber asli Netflix dari Hulu, Amazon dan bungkusan yang lain adalah bahawa ia dengan sengaja melepaskan musim baru semuanya dalam satu bahagian – jadi anda dapat menontonnya mengikut jadual anda, apabila anda mahu!

Terdapat banyak barangan baru di Netflix bulan ini juga – termasuk filem. Mulai November 2018, penduduk AS kini dapat menonton filem hebat seperti Children of Men, Cloverfield, Close Encounters of the Third Kind, Doctor Strange, Good Will Hunting dan National Lampoon’s Animal House.

Menariknya, Netflix mengeluarkan data tahun lalu yang menunjukkan pemilihan mereka sangat baik sehingga ahli baru memerlukan waktu kurang dari dua minggu untuk memulakan menonton rancangan. Tiga perempat bahkan kembali dan melihat semula pesta pertama mereka!

Cara Mengakses Netflix Dari Mana sahaja

Netflix boleh didapati hampir di seluruh dunia. Tetapi ada beberapa peninggalan penting untuk liputannya – yang paling penting, China. Walaupun Netflix tersedia di negara anda, anda mungkin tidak mempunyai akses ke filem dan TV yang sama yang (contohnya) dinikmati oleh penduduk AS.

Paling menjengkelkan, jika anda melancong ke luar negara, perpustakaan Netflix akan berbeza bagi anda daripada di rumah. Sama ada anda hanya mahu kembali ke hotel anda dan mengisi semula atau menonton filem di lapangan terbang semasa anda menunggu penerbangan anda, kemungkinan georestriksi yang tidak dijangka berlaku antara anda dan hiburan yang dikenakan oleh Netflix.

Untuk mengatasi sekatan ini, anda memerlukan VPN. VPN akan membolehkan anda mengubah alamat IP anda sehingga berpusat hampir di mana sahaja di dunia. Contohnya, jika anda bercuti di Thailand tetapi masih ingin menonton sesuatu dari katalog AS yang biasa, sambungkan saja ke akaun SaferVPN anda, pilih pelayan Streaming AS kami dan mula menonton! (Sangat mudah.)

Atau jika anda berada di rumah dan bosan dengan barisan Netflix negara anda sendiri, ubah saja lokasi pelayan VPN anda ke tempat lain di dunia dan lihat apa yang ditawarkan oleh Netflix!

Satu perkara yang perlu diperhatikan: Sekiranya anda menggunakan VPN berkualiti rendah, Netflix mungkin masih menjauhkan anda dari akaun anda. Itu kerana banyak VPN memberikan alamat IP tepat yang sama kepada semua pengguna mereka yang tersambung melalui pelayan yang sama. Hasilnya, perkhidmatan seperti Netflix tidak perlu melakukan banyak analisis untuk mengetahui alamat IP mana yang dikaitkan dengan VPN (mereka hanya mencari alamat IP yang digunakan oleh ribuan orang sekaligus).

SaferVPN dapat menyelesaikannya dengan cara yang cukup mudah: Kami hanya memberikan alamat IP yang unik kepada semua orang yang menghubungkan melalui pelayan streaming kami. Baik Netflix dan perkhidmatan penstriman lain tidak akan dapat membezakannya.

VPN juga menolong anda mengatasi “pendikit” – iaitu, apabila ISP anda memutuskan untuk menghentikan lebar jalur anda kerana apa yang anda lakukan dalam talian. Sama ada kerana ISP anda tidak menyukai apa yang anda tonton atau perlu untuk mengurangkan tekanan pada sistemnya, streaming HD intensif data seperti Netflix adalah sasaran utama. Nasib baik, dengan VPN, semua yang anda lakukan dalam talian dienkripsi sepenuhnya – jadi anda dapat menonton Netflix melalui sambungan yang selamat tanpa perlu risau tentang kelambatan streaming.

Strim Netflix Sekarang dengan VPN

SaferVPN adalah kaedah terbaik untuk menstrim Netflix – atau perkhidmatan streaming dari mana sahaja di Bumi. Manfaatkan kami Diskaun 70% untuk jualan hari ini dan menjadi ahli dengan hanya $ 3.29 / bulan. Anda juga boleh mendapatkan percubaan percuma dan menguji kami terlebih dahulu – kami tahu anda akan berpuas hati!

Setelah anda membuat akaun, berikut adalah cara anda boleh mengakses katalog antarabangsa Netflix dalam tiga langkah mudah:

 1. Muat turun dan pasang SaferVPN ke komputer atau peranti pilihan anda.
 2. Jalankan SaferVPN dan sambungkan ke pelayan Streaming AS kami (atau pelayan negara lain pilihan anda).
 3. Log masuk ke akaun Netflix anda dan mula menonton!

Untuk lebih lanjut mengenai bagaimana anda dapat menyahsekat Netflix dan laman penstriman lain dari mana sahaja di dunia ini, berhubung dengan kami di FacebookTwitterInstagram dan Google+!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map