Cara Mendapatkan Tongkat Kebakaran Tidak Terkunci dan TV Api Amazon

Fire Stick Amazon Fire TV yang tidak dikunci


Sekiranya anda ingin mengakses banyak kandungan geo-terhad semasa streaming dalam talian tanpa nama, baca terus untuk mengetahui cara mendapatkan Fire Stick atau Amazon Fire TV yang tidak terkunci hanya dalam beberapa langkah mudah!

Amazon TV dan Fire Stick adalah cara mudah untuk mengubah TV anda menjadi peranti streaming dalam talian. Dan sementara mendapat akses ke puluhan ribu filem, rancangan, dan kandungan lain adalah penyelesaian pemotong tali yang hebat untuk bil televisyen yang keterlaluan, sayangnya, peranti menyekat dan geo-blok sebahagian besar kandungan mereka. Ini bermaksud kebanyakan aplikasi dan perkhidmatan kegemaran anda hanya dapat diakses dari lokasi tertentu.

Syukurlah, kami mempunyai penyelesaian yang mudah. VPN mudah digunakan, perkhidmatan mudah yang memberi anda akses segera ke kandungan terhad, memberikan anda Fire Stick atau Amazon TV yang tidak terkunci (anda juga dapat menggunakannya di semua peranti anda yang lain!).

Teruskan membaca untuk mengetahui dengan tepat cara mendapatkan Fire Stick atau Amazon Fire TV yang tidak terkunci hanya dengan beberapa langkah mudah!

Mengapa Anda Mahukan Tongkat Api Tidak Berkunci & TV Amazon

Mendapatkan Fire Stick yang tidak terkunci dilengkapi dengan banyak kelebihan – beberapa yang mungkin belum pernah anda fikirkan sebelumnya. Seperti yang telah kita bincangkan di blog baru-baru ini mengenai Aplikasi Kodi, anda boleh menggunakan Amazon Fire untuk mengalirkan media kegemaran anda, termasuk aliran di luar aliran Netflix, Hulu, dan HBO khas anda, tetapi anda memerlukan VPN untuk mendapatkan akses ke potensi penuhnya. Lihat sebab-sebab berikut mengapa anda menginginkan VPN mendapatkan Fire Stick yang tidak terkunci & TV Amazon:

Atasi penyekat Geo di TV Amazon anda & Tongkat Api

Pernahkah anda menghidupkan TV atau komputer riba dengan teruja untuk menonton rancangan baru atau kegemaran hanya untuk mengetahui bahawa ia tidak tersedia di lokasi semasa anda?

Bersyukurlah, VPN dengan mudah menyelesaikan masalah ini. Ketika menggunakan VPN, semua data Anda dikirimkan melalui pelayan di lokasi pilihan Anda, membuat perangkat Anda tampak berada di lokasi maya baru. Sebaik sahaja anda menyambung ke VPN dan menukar lokasi anda, anda mendapat akses segera ke kandungan terhad dengan memperbodohkan penyedia untuk berfikir bahawa anda berada di negara itu! Semudah itu! Untuk mengetahui cara melakukannya, ikuti panduan langkah demi langkah kami yang terperinci di bawah.  

Privasi  

Semasa menggunakan VPN untuk mendapatkan Fire Stick yang tidak terkunci, data anda juga dienkripsi melalui sambungan tanpa nama, yang bermaksud Penyedia Perkhidmatan Internet (ISP), Pemerintah, atau orang lain yang cuba melihat apa yang tidak dapat diketahui oleh streaming anda kepada siapa anda, di mana awak sungguh berada, atau bahkan apa yang sedang anda streaming atau muat turun.

Dengan menjadikan data anda tidak dapat dibaca dan dilacak, VPN memberikan anda tanpa nama dan privasi dalam talian.

Peningkatan Kelajuan Penstriman

Apabila anda menyambungkan Fire Stick atau Amazon TV ke VPN, anda mungkin juga mengalami peningkatan kelajuan penstriman. Banyak penyedia perkhidmatan Internet mengenakan kaedah pendikit (streaming perlahan) untuk program seperti aplikasi Kodi dan Android seperti Terrarium TV, Mobdro, Showbox, dll..

VPN menghilangkan pendikit ISP, membolehkan anda berhubung dengan kelajuan penuh dan bukannya kadar perlahan yang ditentukan oleh pembekal perkhidmatan anda.

Mengapa Saya Tidak Dapat Mencari Aplikasi VPN untuk TV Amazon atau Fire Stick saya?

Malangnya, Amazon TV tidak mempunyai akses ke Google Play untuk memuat turun aplikasi Android. Lebih jauh lagi, generasi pertama Fire TV Stick bahkan tidak menyokong aplikasi VPN sama sekali. Aduh betul?

Syukurlah, kami mengumpulkan panduan ringkas mengenai cara mendapatkan Fire Stick dan Amazon TV yang tidak terkunci sehingga anda dapat menyambungkan peranti anda dengan mudah ke VPN dan mula mengalirkan kandungan terhad geo kegemaran anda, secara tertutup.

Penyediaan SaferVPN di Amazon Fire Stick & TV Api Amazon

Untuk menggunakan SaferVPN di Amazon Fire TV, anda perlu memilih salah satu daripada dua kaedah berikut untuk menyediakan SaferVPN dan mendapatkan Fire Stick atau Amazon TV yang tidak terkunci:

 • Menggunakan PC / Mac yang menjalankan SaferVPN dan disambungkan sebagai Hotspot Wi-Fi. Sama ada anda menggunakan Windows atau Mac, anda boleh menyiapkan hotspot maya – yang bermaksud menjadikan komputer anda menjadi penghala, mengubah arah lalu lintas Internet anda melaluinya.
  Langkah-langkah:
  Untuk menyediakan SaferVPN di Amazon TV atau Fire Stick, pastikan anda mempunyai komputer riba dengan sambungan internet yang aktif dan SaferVPN berjalan di sistem anda.
  • Klik Ikon SaferVPN pada komputer riba anda dan log masuk ke komputer anda Akaun SaferVPN menggunakan yang sah Nama Pengguna SaferVPN dan Kata Laluan.
  • Pilih yang anda mahukan pelayan dari senarai pelayan dan klik Sambung.
  • Setelah VPN anda disambungkan, semua yang perlu anda lakukan ialah menukar komputer riba menjadi hotspot Wi-Fi, itu saja!
   Sekiranya anda memerlukan arahan terperinci mengenai cara melakukannya, sila pilih platform yang berkaitan:
   • Saya pengguna Mac
   • Saya pengguna Windows
 • Menggunakan Penghala Tanpa Wayar yang menjalankan SaferVPN (penghala DD-WRT yang didayakan VPN). Kami telah bekerjasama dengan Flashrouters untuk memberikan router terpantas dengan SaferVPN yang telah dipasang sebelumnya. Cukup sambungkan ke lokasi pelayan yang anda inginkan untuk melayari laman web seolah-olah anda berada di sana!
  Sekiranya anda tidak mempunyai penghala terpasang SaferVPN, anda perlu memasangnya di penghala terlebih dahulu (disarankan penghala DDWRT). Ketahui cara menyediakan SaferVPN pada router yang berbeza.
  Langkah-langkah:
  • Pada menu Amazon Fire TV anda, pergi ke Tetapan.
  • Pilih Sistem kemudian Rangkaian.
  • Anda akan melihat nama penghala (misalnya: – SaferVPN) yang baru sahaja anda siapkan Rangkaian yang ada. Pilihlah.
  • Masuk ke Kata Laluan penghala anda dan tunggu sehingga sambungan dibuat.

Ikuti petua di atas untuk membuat semua lalu lintas anda berjalan melalui VPN. Kemudian, sambungkan TV Amazon atau Fire Stick anda ke VPN melalui hotspot maya yang telah anda buat dan anda akan dapat menggunakannya seolah-olah anda berada di lokasi yang anda inginkan. Tidak ada lagi sekatan geo!

Itu sahaja! Anda kini bersedia untuk mengendalikan TV Amazon anda!

Sekiranya semuanya terdengar rumit, jangan risau. Anda juga boleh memasang OpenVPN dengan mudah tanpa melakukan rooting mengikut langkah-langkah terperinci di laman web ini.

Perlukan bantuan memasang VPN kami di peranti lain? Lihat: VPN untuk Windows, VPN untuk MAC, VPN untuk iOS, VPN untuk Android, Penghala VPN, dan kami Sambungan Chrome VPN.

Mulakan dengan VPN untuk mendapatkan Tongkat Api Tidak Terkunci…

Sekiranya anda belum mempunyai SaferVPN, dapatkan langganan hari ini (kami menawarkan Jaminan Pulangan Wang 30 Hari, anda tidak akan rugi!) atau cuba SaferVPN secara percuma supaya anda dapat menikmati ketenangan fikiran dengan Fire Stick yang tidak terkunci semasa mengakses laman web yang disekat dengan selamat dari mana sahaja!

Ada maklum balas, cadangan atau permintaan ciri? Jangan ragu untuk menghubungi kami dan sertai kami di media sosial! Kami ingin mendengar daripada anda.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map