Cara Membebaskan YouTube Red di Luar AS dalam 30 Saat

Cara Buka Sekatan Youtube Merah di Luar AS dalam 30 Saat
Berita yang menggembirakan! YouTube Red, penyedia hiburan streaming terbaru telah dilancarkan filem dan siri asal baru mereka! Perkhidmatan penstriman saat ini hanya tersedia di Amerika, tetapi dalam catatan blog ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara membuka blokir YouTube Red di luar AS dan menikmati kandungan baru serta-merta dari mana saja.


Berita Menarik: Baca ke #YouTubeRedandChill!

Berita besar untuk YouTube Red… mereka baru sahaja melancarkan filem dan siri asli baru pertama mereka pada 10 Februari. Pada akhir Oktober 2015, YouTube Red melancarkan perkhidmatannya yang merangkumi akses premium ke muzik dan penyingkiran iklan dengan harga $ 9,99 sebulan – ditambah bulan pertama anda adalah percuma!

Seperti banyak perkara, perkhidmatan ini telah dikeluarkan di AS terlebih dahulu. Syukurlah kami telah membuat anda dilindungi. Teruskan membaca dan kami akan memberitahu anda cara termudah untuk menyahsekat YouTube Red dari luar AS.

Apa Itu YouTube Red?

Cara Buka Sekatan YouTube Red di Luar Kandungan Asal Baru ASKandungan asal baru dilancarkan di Youtube Red

Siapa yang tidak mahu mendaftar untuk perkhidmatan yang luar biasa ini! Anda bukan sahaja menerima kandungan tanpa semua iklan yang mengganggu itu, tetapi mereka juga menawarkan peluang untuk memuat turun video dan muzik dan masih dapat memainkannya semasa di luar talian atau di latar belakang. Bersama dengan ciri-ciri ini, pelanggan YouTube Red akan mendapat kandungan eksklusif dari bintang YouTube dan media sosial dan siri dan filem asli baru.

“Pencipta yang beragam dan dinamik di sebalik filem-filem ini telah membangun penonton yang besar di YouTube, menyaingi banyak rancangan kabel. Dengan YouTube Red Originals, kami ingin menolong mereka menceritakan kisah yang lebih besar dan lebih berani yang menggembirakan anda, peminat mereka. YouTube Red adalah peluang anda untuk menyokong projek semangat yang diimpikan oleh pencipta kegemaran anda sehingga kini, ”kata Blog YouTube Rasmi.

Saluran Asal Merah YouTube

Bersama dengan keahlian anda untuk video tanpa iklan dan muzik premium tanpa iklan, anda juga mendapat akses ke saluran YouTube Red Originals. Dengan bantuan dari YouTube untuk produksi dan idea baru ini, ahli dapat menonton siri penuh, filem dan bonus menarik di belakang tabir. Berikut adalah empat ciptaan baru pertama:

Perjalanan ke Pulau Unicorn adalah filem YouTube Red Original yang menampilkan sensasi YouTube Lily Singh. Dengan lebih dari 7 juta pelanggan di saluran YouTubenya IISuperwomanII, kita sekarang dapat mengikuti perjalanannya dalam dokumentari baru ini mengenai kejayaannya, lawatan dunia dan memperjuangkan kebahagiaan.

Cara Buka Sekatan Youtube Merah di Luar Pulau Unicorn AS

AwesomenessTV dan YouTube bekerjasama untuk memaparkan filem ini Kem Tarian, cerita mengenai cabaran kem musim panas, persahabatan, dan mencari diri.  

Buka sekatan Youtube Red Outside US Dance CampBuka sekatan Youtube Red Outside US Dance Camp

Pasukan Lazer diarahkan oleh Rooster Teeth adalah komedi sci-fi dengan empat orang bodoh yang bersiap untuk menyelamatkan dunia setelah menemui kapal asing!

Buka blokir Youtube Red Di Luar Pasukan Lazer AS

Ikuti Pewdiepie dalam siri pengembaraan realiti ini di Takut Pewdiepie ketika dia dimasukkan ke dalam situasi kehidupan nyata yang diilhami oleh permainan video kegemarannya. Dicipta oleh pencipta dan pengeluar eksekutif “The Walking Dead” di Skybound Entertainment dan Maker Studios, mereka semakin seram ke tahap seterusnya!

Cara Buka Sekatan Youtube Red di luar US Scare Pewdiepie

Netflix Seterusnya?

Ini adalah titik perubahan besar bagi YouTube, platform penstriman video dalam talian terbesar di dunia, ketika mereka memasuki perniagaan ketika memasuki pasaran penstriman langganan! Mungkinkah mereka menjadi Netflix seterusnya? Berikut adalah carta berguna dari Forbes mengenai perbandingan Youtube Red, Netflix dan Amazon:

YouTube Red Berbanding dengan Perkhidmatan Penstriman Lain

Masa akan memberitahu bagaimana prestasi YouTube Red berbanding Netflix, Hulu dan pemain hiburan streaming terkemuka lain kerana mereka sangat berbeza dari segi keserasian, kos, dan kandungan peranti. Memandangkan titik penjualan utama YouTube Red adalah di luar talian dan di latar streaming, muzik premium, siri baru yang baru, nampaknya perkhidmatan langganan bermula pada permulaan yang menjanjikan.

Sekarang kami akan memberitahu anda cara membuka blokir YouTube Red di luar AS dan menikmati percubaan percuma, jadi anda boleh memberitahu kami!

Cara Membebaskan YouTube Red di Luar AS dalam 30 Saat!

Sekiranya anda berada di luar AS pada masa ini, anda akan melihat skrin ini semasa pergi ke YouTube Red:

Cara Buka Sekatan YouTube di Luar YouTube Red UK UK

Kami akan menunjukkan cara untuk mencapai ini:

Cara Buka Sekatan YouTube Red di Luar Skrin AS-AS

Untuk dapat menyahsekat YouTube Red di luar AS, anda mesti terlebih dahulu belajar bagaimana melewati sekatan geo-blocking, tetapi jangan risau, itu mudah dan dapat dilakukan dalam 30 saat. Inilah yang anda mahu lakukan:

   1. Muat turun salah satu aplikasi VPN kami dan pasang SaferVPN
   2. Jalankan SaferVPN dan sambungkan ke pelayan di mana penyiar yang anda mahu streaming berada (AS)

Cara Buka Blokir YouTube Red Di Luar AS- SaferVPN US East Server menyambung

3. Layari laman web penyiar anda (YouTube Red) dan mulakan penstriman!

Anda akan melihat betapa pantas dan mudahnya hanya dengan menyambung ke pelayan kami dengan satu klik!

Sekarang lancarkan permaidani merah dan mulakan penstriman di YouTube Red! Nikmati muzik premium dan bebas filem serta siri dan filem asli! Sekiranya anda belum mempunyai SaferVPN, dapatkan langganan sekarang (kami menawarkan Jaminan Pulangan Wang 14 Hari- jadi anda tidak akan rugi!) Atau cuba SaferVPN secara percuma untuk menikmati dunia hiburan tanpa had.

Ingin terus mengetahui semua berita hiburan streaming terkini? Pastikan anda mengikuti kami di Facebook, Twitter, Google+. 

Sekarang duduk, berehat, #YouTubeRedandChill! Klik Untuk Tweet

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map