Cara Live Streaming dan Tonton Final Piala Stanley

Saksikan Final Piala Stanley


Final Stanley Cup 2017 adalah satu acara yang tidak akan anda terlepas! Malangnya, ramai di antara anda yang berada di luar AS atau Kanada mungkin bersusah payah mengejar perlawanan. Yakinlah, kami hanya ada penyelesaian untuk sesiapa sahaja yang ingin menonton permainan – tidak kira di mana anda berada!

Sekiranya anda tidak dapat mengakses Final Piala Stanley dari tempat anda berada, kami mempunyai penyelesaian 3 langkah mudah yang akan memberi anda akses SEGERA ke semua permainan, di mana sahaja anda berada! Kami juga akan menunjukkan kepada anda cara memintas pemadaman sehingga anda tidak pernah ketinggalan satu gol!

Teruskan membaca untuk mengetahui caranya!

Pittsburgh Penguins Vs. Pemangsa Nashville

Bermula dengan 30 pasukan, Final Piala Stanley tahun ini mara ke dua teratas tahun ini – Pittsburgh Penguins dan Nashville Predators!

Pittsburgh adalah juara bertahan setelah mengalahkan San Jose Sharks dalam enam perlawanan tahun lalu. Sebaliknya, Nashville membuat penampilan mereka di Final buat pertama kalinya!

Dengan kedua-dua pasukan yang menampilkan pemain ternama seperti Jewgeni Malkin, Matt Murray dan Sidney Crosby dengan Penguins Pittsburgh, serta Filip Forsberg dan Pekka Rinne dari Nashville Predators, tidak diragukan lagi ini akan menjadi pertarungan menarik antara juara dan pencabarnya.

Inilah semua yang perlu anda ketahui mengenai Final Piala Stanley tahun ini:

Jadual Akhir Piala Stanley 2017

Berikut adalah jadual Final Piala Stanley tahun ini:

[jadual “” tidak dijumpai /]

Pilihan Penstriman Akhir Piala Stanley 2017

Di AS, Semua liputan nasional permainan disiarkan di NBC, NHL Network, USA Network, TVA Sport (Perancis) atau CBC.

Di Kanada, untuk postseason ketiga di bawah kontrak Rogers Media selama 12 tahun, liputan akan disiarkan oleh rangkaian Sportsnet dan CBC Television dan streaming di Sportsnet Now, CBCSports.ca, atau perkhidmatan langganan Rogers NHL GameCentre Live.

Perlu diingat bahawa Rogers Stanley Cup Playoff Pass berharga $ 74.99 dan hanya boleh diakses di Kanada.

Sekiranya anda melancong dan masih mahu mengakses akaun anda, baca panduan langkah demi langkah kami mengenai cara menukar alamat IP sebenar anda ke alamat IP Kanada, sehingga menipu Rogers untuk berfikir bahawa anda kini berada dalam geo negara -had had (baca di bawah untuk mengetahui caranya).  

Untuk sesiapa, Sekiranya anda tidak mempunyai langganan TV, anda boleh mengakses mana-mana permainan di Sportsnet SEKARANG. Anda boleh mendaftar dengan harga $ 24.99bulan, walaupun anda mendapat 7 hari pertama secara percuma! Kad kredit anda tidak akan dikenakan bayaran jika anda membatalkannya pada bila-bila masa selama 7 hari.

Di nhl.com, penonton yang berada di Amerika Syarikat dapat menonton arkib permainan penuh dari Playoffs Stanley Cup 2017 dan keseluruhan musim biasa 2016-17 – yang bermaksud mereka tidak boleh tonton permainan secara langsung.

Final Piala Stanley - Lebih SelamatVPN

Penonton antarabangsa dapat menonton permainan di luar pasaran yang terpilih (anda tidak dapat menonton permainan bandar asal anda jika anda berada di sana sekarang) LAYANAN LIVE dan atas permintaan Playoff Piala Stanley dan arkib sepanjang musim biasa 2016-17

(Apabila ini berlaku, cukup gunakan SaferVPN untuk menukar lokasi dan mendapatkan alamat IP asing. Baca lebih lanjut di bawah).

* Pemadaman *

Perlu diingat bahawa Pemadaman masih dapat mengehadkan tontonan anda. Lihat periksa Blackout NHL di laman web mereka

Banyak pemadaman berlaku bagi mereka yang tinggal di bandar-bandar di mana permainan berlangsung. Contohnya, jika anda peminat Pittsburgh Penguins yang terletak di Pittsburgh, pelayan akan mencari alamat IP anda dan menyekat paparan anda.

Tetapi, teka apa! Anda juga boleh menggunakan SaferVPN untuk mendapatkan alamat IP dari bandar lain dan mengelakkannya ada pemadaman. Dengan cara itu, anda dapat menonton semua permainan, malah permainan dalam pasaran! Dengan hanya menyambung ke SaferVPN – anda boleh pergi!

Seterusnya, kami akan memberitahu anda bagaimana sebenarnya!

Cara Streaming Playoffs Hoki NHL di mana sahaja:

Sama ada sekatan geografi, syarat langganan, atau hangup digital lain, SaferVPN dapat mengatasi halangan ini! Dengan menukar alamat IP anda (pengecam unik anda di web), SaferVPN membolehkan pengguna mengubah lokasi mereka ke mana-mana tempat di dunia!   

Inilah cara melakukannya dalam masa kurang dari 30 saat:

 • Muat turun dan pasang SaferVPN.
 • Jalankan SaferVPN melalui aplikasi atau pelanjutan Chrome kami dan sambungkan ke pelayan tempat penyiar yang ingin anda alirkan berada.Gunakan VPN untuk menonton Final Piala Stanley
 • Layari laman web dan mulakan penstaran Final Stanley Cup 2017.

Itu sahaja yang ada!

Sekiranya anda mempunyai langganan kabel dengan salah satu penyiar yang menunjukkan permainan, anda boleh menyambung ke siaran dalam talian saluran itu untuk menonton aliran NHL. Sekiranya anda berada di luar negara dan disekat secara geo, hanya berhubung dengan SaferVPN anda sama ada pelayan AS atau Kanada kami untuk memintas sekatan dan menonton permainan dari seluruh dunia!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map