Presentació de la nova funció automàtica de seguretat WiFi automàtica de SaferVPN

Presentació de la nova funció automàtica de seguretat WiFi automàtica de SaferVPN


SaferVPN està orgullós d’anunciar el llançament de la nostra nova Funció de seguretat automàtica WiFi! Ara podeu navegar per qualsevol punt d’accés Wi-Fi públic sense preocupació ni por. En aquesta publicació exposarem els perills creixents de la connexió Wi-Fi pública i mostrarem com aquesta nova funció protegeix de forma instantània la vostra navegació.

La connexió Wi-Fi pública és a tot arreu, sovint gratuïta i molt convenient, però també és força perillosa. Sabíeu que el 99 per cent d’aquestes xarxes no tenen seguretat o tenen contrasenyes compartides i, per tant, es poden comprometre fàcilment entre els hackers i els hackers? Així doncs, abans d’accedir al proper punt d’accés Wi-Fi disponible per estar-hi connectat, és important conèixer els riscos de comprometre les vostres dades personals, mai no han estat majors.

SaferVPN s’enorgulleix d’anunciar el llançament d’una nova i emocionant característica que pot canviar tot això. Ara, amb la nostra seguretat automàtica de Wi-Fi, tan bon punt el telèfon es connecti a un punt d’accés WiFi públic no segur, estarà protegit automàticament contra el robatori d’identitat en línia i les amenaces de ciberseguretat – sense haver de fer res.!

En aquest bloc, us mostrarem exactament què heu de tenir en compte quan navegueu i com pot ser la primera funció automàtica de seguretat WiFi de SaferVPN immediatament protegir les vostres dades i identitat en línia.

La veritat sobre la seguretat WiFi

Des de la infinitat d’hotspots WiFi falsos als Jocs Olímpics d’estiu d’enguany, fins a l’amenaça creixent de les xarxes Airbnb compartides, la seguretat Wi-Fi és una preocupació creixent per a tots nosaltres..

Les xarxes Wi-Fi públiques no garantides són un refugi per als pirates informàtics, a qui els agrada fer preses a cafeteries, hotels i qualsevol altre lloc on es reuneixen multituds per obtenir connexió a Internet, ja que són objectius extremadament fàcils per incomplir els sistemes de manera anònima i robar dades personals. Els pirates informàtics poden veure què feu als llocs no xifrats (llocs sense https a l’inici de l’adreça d’URL), així com quins llocs xifrats visiteu, i aprofiten aquesta oportunitat per instal·lar programari maliciós que pugui capturar informació confidencial com els detalls de la targeta de crèdit, noms d’usuari, contrasenyes i intercanvis de correu electrònic personal.

I hi ha una bona oportunitat en els propers anys, els riscos seran encara més elevats. Avui en dia, hi ha més de 50 milions d’hotspots Wifi públics a nivell mundial, amb aquest nombre que s’espera que creixi 7 vegades aquesta quantitat, per més de 440 milions d’hotspots el 2020!

Un estudi recent publicat pel grup internacional de seguretat de programari Kaspersky va revelar que overitat de persones admeten iniciar la sessió en una xarxa de WiFi pública gratuïta i segura no garantida en aeroports, cafeteries o restaurants amb el seu dispositiu de treball. Al voltant del 25% admet que ha realitzat una compra i una targeta d’entrada o dades bancàries mentre han utilitzat WiFi pública els darrers 12 mesos. L’estudi també va revelar que 1 de cada 5 persones i 3 de cada deu alts directius empresarials han estat afectats per la ciberdelinqüència mentre es troba a l’estranger.

De mitjana, al mercat negre actual, els hackers poden vendre cada targeta de crèdit robada per un import superior a 30 dòlars. Amb aquest tipus d’incentiu, és segur dir que el recent augment del robatori d’identitat està directament relacionat amb l’augment de les xarxes Wi-Fi públiques..

Com funciona WiFi Hacks?

Potser us estareu preguntant com aquests hackers són capaços d’infiltrar-se a l’ordinador. Hi ha diverses maneres diferents que un hacker intentarà accedir al vostre ordinador, que es presenta en forma de sniffing, side-jacking i pajes de mel..

Usat:

El sniffing és l’eina més comuna que utilitzarà un pirata informàtic per accedir-hi. L’arrebossat és quan una persona malintencionada utilitza un programari fàcilment disponible per a interceptar les dades que s’envien i des del dispositiu. Això pot produir-se quan es connecta a una xarxa WiFi pública que no inclou cap xifrat, l’individu podria utilitzar les mateixes credencials d’inici de sessió per accedir a comptes que utilitzeu, com ara la banca en línia o les compres..

Sidejacking:

Aquest atac consisteix a esmicolar paquets de dades per robar les cookies web de l’usuari i segrestar la sessió. Tot i que els pirates informàtics poden no tenir accés a la informació d’inici de sessió, poden proporcionar-vos personalització durant la sessió oberta i fer canvis a les vostres xarxes socials, o fins i tot enviar missatges als vostres contactes.

Coneixement del cas:

I, per últim, però no per això menys important, hi ha Honeypotting, també conegut com l’atac de Evil Twin. És quan es crea una xarxa WiFi despertada i apareix com a connexió legítima. Quan els usuaris s’uneixin a la xarxa, els pirates informàtics llançaran un atac al mig, interceptant totes les dades entre vosaltres i la xarxa..

Manteniu la seguretat WiFi: automàticament

Per ajudar a lluitar contra el robatori cibernètic, hem desenvolupat una nova característica de seguretat WiFi automàtica, d’avantguarda, que us permetrà navegar de manera instantània i senzilla a través de la WiFi pública.

La protecció Wi-Fi automàtica, ja disponible per a totes les nostres aplicacions VPN, connecta automàticament el vostre dispositiu a un canal VPN segur i xifrat tan bon punt us connecteu a una connexió WiFi no segura. Ni tan sols heu de connectar-vos a la VPN!

Les nostres aplicacions us permeten navegar per Internet amb xifrat de 256 bits a nivell bancari per tal de protegir les vostres dades personals dels pirates informàtics que intentin robar la vostra informació més valuosa. Gaudeix de la tranquil·litat que pots navegar per Internet en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Navegació segura feliç!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map