8 maneres d’augmentar la vostra seguretat mòbil sense alentir-la

Incrementeu la vostra seguretat mòbil sense alentir-la


Darrerament es parla molt a les notícies sobre vulnerabilitats dels telèfons intel·ligents i seguretat mòbil. En aquesta publicació t’explicarem exactament com fer-ho protegir el vostre telèfon Android o iOS contra la pirateria, virus, programari espia i altres amenaces sense alentir-la

El vostre telèfon mòbil conté una gran part de la vostra informació valuosa i, per tant, us assegureu que sigui absolutament bona 100% segur i protegit en tot moment.

Actualment, el 90% dels adults nord-americans posseeixen un telèfon intel·ligent i el 55% dels usuaris de telèfons mòbils utilitzen els telèfons per anar en línia, navegar per la web, intercanviar correus electrònics o descarregar aplicacions, segons l’informe PewResearch Center Mobile Technology Report. Els telèfons intel·ligents són cada cop més centrals en la nostra vida quotidiana: guardem i exposem cada cop més les nostres dades personals i privades en aquests dispositius. 

Però ens assegurem que aquests dispositius estiguin adequadament protegits?

Una enquesta de Consumer Informes va trobar que el 34% de tots els usuaris de telèfons intel·ligents nord-americans no fan absolutament res per protegir els seus telèfons. Aquest és un número boig tenint en compte que l’any passat es van robar més de 3 milions de telèfons, 1,4 milions es van perdre o no es van recuperar mai, i la meitat de tots els adults nord-americans es van piratejar l’any passat..

La seguretat és, naturalment, una preocupació, però també és la velocitat. L’informe PewResearch Center també va trobar que el 77% dels usuaris d’internet mòbil expliquen que experimenten velocitats de descàrrega lentes que van impedir que les coses es carreguessin tan ràpidament com haguessin volgut. I entre els usuaris d’internet mòbil, el 46% s’enfronta a velocitats de descàrrega setmanals o fins i tot amb més freqüència.

Per assegurar-vos que el vostre iPhone i Androids són absolutament segurs i segurs, però segueixen funcionant ràpidament, us recomanem els següents 8 consells:

1. Contrasenya Protegiu la pantalla

T’imagines que més del 30% de la gent no contrasenya protegir els seus dispositius mòbils? És difícil de creure tenint en compte quina forma fàcil i sense esforç de protegir el vostre dispositiu.

És imprescindible crear una contrasenya de pantalla per al dispositiu mòbil, ja que us protegeix de no rebre la informació personal si deixeu el telèfon sense vigilància, perdeu-lo o us robin..

Hi ha dos mètodes populars de contrasenya que podeu utilitzar:

  1. Bloqueig del patró. Aquesta és una forma personalitzada dibuixada a la pantalla que permet accedir-hi. L’objectiu és que sigui més ràpid i fàcil que introduir una contrasenya.
  2. El codi de número PIN clàssic. També és un mètode ràpid de contrasenya, malgrat això, Heu de tenir cura de no posar un codi massa bàsic i fàcil de trencar, així que assegureu-vos d’evitar “1234”, “4567”, “1111”, etc..

Ara, si realment voleu millorar la vostra seguretat mòbil, també podeu optar per crear una contrasenya més llarga i complexa.

Per a iOS, podeu fer-ho desactivant l’opció de contrasenya senzilla. Això us permetrà utilitzar un codi més llarg en lloc del típic codi de quatre dígits. I si teniu un iPhone 5s o posterior, fins i tot podeu utilitzar Touch ID per crear un sensor d’identitat d’empremtes digitals únic per al vostre telèfon. És una manera ràpida i segura de protegir el telèfon.

Protegiu amb contrasenya la vostra pantalla per millorar la seguretat mòbilAra els iPhones et permeten protegir el telèfon amb Touch ID

Per als telèfons Android, podeu trobar l’opció a Bloqueig de pantalla a la secció de seguretat de pantalla. Des d’aquí podeu seleccionar “Contrasenya” que us permetrà seleccionar una contrasenya més llarga i complexa.

2. Bloquegeu la targeta SIM

Ara, un bloqueig de pantalla és útil, però no pot evitar que algú tregui la targeta SIM i la faci servir en un altre telèfon. Per evitar-ho, és recomanable establir un bloqueig de targeta SIM en forma de número PIN.

Aquest PIN haurà de ser introduït quan el telèfon estigui encès per permetre la connexió de xarxa, cosa que garanteix que si el telèfon és robat, serà molt poc útil per a un lladre.

3. Instal·leu aplicacions antivirus

El programari antivirus és un component clau per protegir la seguretat del vostre dispositiu mòbil. Aquests programes exploren el sistema operatiu d’un dispositiu mòbil, identifiquen riscos i eliminen-los. Funcionen a la perfecció en un pla preestablert perquè els usuaris de dispositius mòbils puguin estar segurs que els seus dispositius estan protegits de forma constant.

A més, moltes aplicacions de programari antivirus estan dissenyades per a no interferir amb la velocitat i el rendiment habituals del dispositiu mòbil. De fet, sovint inclouen funcions i estan dissenyades per mantenir el vostre iPhone o Android funcionant més ràpidament.

Prenguem per exemple Avira i 360 Security, aquestes aplicacions antivirus inclouen funcions per bloquejar virus, troians i programari maliciós, però també ofereixen avantatges com netejar fitxers innecessaris, estalviar vida de la bateria i optimitzar velocitats..

AntiVirus App 360 Security per millorar la seguretat mòbil amb alentiment del telèfon360 Security és un exemple d’aplicació antivirus mòbil que no només proporciona protecció contra virus, sinó que també millora la velocitat del telèfon.

Tot plegat, les aplicacions antivirus triguen uns minuts a descarregar-se i poden estalviar-te les hores d’agreujament en cas que un virus del telèfon causi estralls al dispositiu..

4. Instal·leu aplicacions de seguretat

Les aplicacions de seguretat són opcions excel·lents i efectives per solucionar problemes de seguretat exclusius dels dispositius mòbils. Un gran avantatge per a moltes aplicacions de seguretat mòbil és que permeten als usuaris controlar els seus dispositius de forma remota.

Per exemple, aplicacions com avast! Les aplicacions de seguretat contra dispositius mòbils Anti-Robatori, Cerca del meu iPhone i Cerberus no només permeten que el seguiment GPS reveli la ubicació exacta d’un telèfon perdut o robat, sinó que també et permet bloquejar el telèfon intel·ligent de forma remota en cas que l’hagis col·locat fora de lloc. A més, permetrà eliminar les dades sensibles de forma remota si us preocupa que el vostre dispositiu hagi caigut a les mans equivocades.

Aplicacions de seguretat per millorar la seguretat mòbil mitjançant la gestió del telèfon de forma remotaLes aplicacions de seguretat com FindMyiPhone proporcionen seguretat remota en cas de pèrdues o robatoris

I pel que fa a la velocitat? En comparació amb la mida mitjana de l’aplicació de 23 MB, aquestes aplicacions funcionen entre 5-7 MB, de manera que no ocupen gaire espai als telèfons i, per tant, no redueixen el telèfon, sinó que el mantindran segur en cas d’emergència.!

5. Supervisar els permisos de l’aplicació

Tot i que pot ser temptador la brisa mitjançant els ajuts de permís per a una aplicació que realment desitgeu, és molt important parar molta atenció a l’accés que sol·liciten aquestes aplicacions. Podrien tenir un impacte immens sobre la seguretat mòbil del telèfon.

Fa poc, Apple va prohibir centenars d’aplicacions d’iPhone que recollien secretament informació personal de les que les descarregaven. La majoria de les aplicacions es van fer a la Xina però estaven disponibles a tot el món. Utilitzant un programari dissenyat per a la col·locació d’anuncis, aquestes aplicacions van recopilar informació sobre les persones que les van descarregar, incloses les seves adreces de correu electrònic i números de sèrie de l’iPhone, i després van enviar les dades als servidors dels desenvolupadors de programari. Yikes.

supervisar els permisos d'aplicacions per a la seguretat mòbilCentenars d’aplicacions van ser prohibides a Apple Store a causa d’una por espantada porció de privadesa

La moral de la història, és important tenir precaució quan es tracta de les aplicacions que baixeu i del tipus d’informació a la qual poden accedir. Fins i tot la descàrrega des d’una font o desenvolupador de confiança pot no ser prou garantia. Prenem, per exemple, els incompliments de dades que s’han produït amb l’aplicació popular Snapchat, una de les quals va exposar almenys 100.000 fotografies d’usuaris robats, l’altra en què es van filtrar els noms i el número de telèfon de 4,6 milions d’usuaris..

Una manera senzilla de prevenir qualsevol incursió de dades d’una aplicació és, quan descarregueu l’aplicació, prestar molta atenció i assegurar-vos que les sol·licituds d’accés a diverses funcions del telèfon són raonables. Per exemple, una aplicació de presa de notes no necessitaria la vostra ubicació, per descomptat, una aplicació de transport.

Tanmateix, amb totes les peticions de permís i els requisits creixents per descarregar aplicacions, de vegades és difícil rebutjar cert accés, fins i tot si voleu. Per exemple, si voleu descarregar l’aplicació de missatgeria de Facebook, però no voleu que l’aplicació accedeixi al vostre registre de trucades, malauradament esteu de sort.

És aquí on una aplicació com XPrivacy és útil. Aquesta aplicació de codi obert (actualment disponible per a Android) us permet obviar la configuració del permís que no us agrada alimentant aquestes dades de brossa de peticions (Brillant, oi?) També hi ha MyPermissions, que us ajuda a gestionar la configuració i els permisos de l’aplicació al vostre telèfon. Rebreu alertes quan les aplicacions accedeixen a la vostra informació privada, de manera que podeu confirmar o revocar els permisos immediatament.

XPrivacy no utilitza gairebé cap memòria i bateria i MyPermissions té una mida de 7 MB.

6. Permisos Bluetooth

És possible que no espereu que l’accés Bluetooth posi en perill la teva seguretat per a mòbils, però pot ser Els pirates informàtics poden utilitzar permisos Bluetooth per accedir de forma remota a un telèfon i utilitzar-lo per realitzar trucades, accedir a dades, escoltar converses i navegar per Internet.

Si per algun motiu utilitzeu connexió Bluetooth on altres usuaris es puguin connectar al vostre dispositiu en un radi proper, especialment un lloc ocupat com ara una cafeteria, un bar o un tren, assegureu-vos d’ignorar o rebutjar qualsevol sol·licitud desconeguda per emparellar-se amb un dispositiu..

Superviseu els permisos Bluetooth per a seguretat de mòbilTingueu cura quan utilitzeu Bluetooth en llocs públics concorreguts com cafeteries

Per evitar amenaces de seguretat del Bluetooth, la millor precaució per apagar completament la funció Bluetooth del dispositiu quan no la feu servir. No és suficient posar la vostra tecnologia Bluetooth al mode “no descoberta”, ja que hi ha aplicacions incorrectes que poden tornar a activar el dispositiu.

Moltes aplicacions de gestió de bateries ho faran automàticament, incloses JuiceDefender i Battery Doctor. Així que mentre protegeu el telèfon, també optimitzaràs el rendiment de la bateria.

7. Encripta les dades del telèfon

El xifrat de dades dels fitxers del telèfon és una bona manera de garantir la seguretat mòbil en cas que el telèfon caigui en mans d’un lladre i no pugueu bloquejar-lo de forma remota..

Què fa el xifrat de dades? Essencialment canvia dades i informació electròniques en estat il·legible mitjançant algoritmes o xifrades.

Tot i que és possible que no es pugui xifrar completament tot, podeu xifrar alguns fitxers i missatges sensibles que es deixen millor sense tocar.!

Xifrat de dades per millorar la seguretat mòbilXifra les teves dades mòbils de manera que siguin il·legibles a qualsevol hacker o lladre

Per a l’iPhone, simplement activeu la funció de bloqueig de passcode a la secció general del menú de configuració. Viola! Els vostres missatges iMessages sortints haurien de xifrar-se i algunes dades seran xifrades amb una clau única generada a partir de la vostra contrasenya. Per assegurar-vos que el xifrat funciona, comproveu que la funció de protecció de dades del menú de bloqueig de contrasenyes està activada.

Per a Android, obriu la configuració del dispositiu i aneu a l’element del menú Seguretat. A partir d’aquí, seleccioneu l’element de menú de Bloqueig de pantalla, escolliu un PIN o una Contrasenya i confirmeu-ho (assegureu-vos d’anotar aquesta contrasenya ara mateix, ja ho necessitareu!). A continuació, desplaceu-vos a l’opció Xifrar telèfon a la configuració de seguretat i trieu l’opció Xifra la targeta SD marcant la casella de selecció. Seleccioneu Següent i confirmeu el PIN. A continuació, premeu Xifrar telèfon.

L’únic que queda és esperar més de 30 minuts mentre es produeixi el procés de xifrat. Durant aquest temps, el dispositiu es reiniciarà diverses vegades. Al finalitzar, se us demanarà que introduïu la contrasenya seleccionada.

** Tingueu en compte que no podeu invertir el xifratge per a Android. Així, si decidiu xifrar el dispositiu, haureu de realitzar un restabliment de fàbrica, que esborrarà totes les dades.

Tot i que hi ha algunes preocupacions sobre l’efecte del xifrat de dades sobre la velocitat i el rendiment dels mòbils i la vida de la bateria, els telèfons fabricats en els darrers anys són molt probables per cable amb maquinari especial per accelerar el xifratge..

8. Utilitzeu programari VPN

Per últim, però sense importància, utilitzar una VPN és una manera excel·lent de millorar la seguretat del telèfon amb un efecte molt reduït sobre la velocitat del telèfon..

Quan us connecteu a SaferVPN, podeu navegar per Internet a través d’un túnel xifrat al nivell del banc per gaudir d’una connexió completament segura i protegir tota la vostra informació privada protegida dels pirates informàtics i dels furtius..

Com SaferVPN proporciona seguretat mòbil

Això és especialment important quan es connecta a xarxes públiques sense fils a cafeteries, aeroports, hotels i autobusos i trens. Les xarxes wifi públiques sovint no estan segures i, per tant, poden posar en risc les vostres dades personals i informació confidencial.

Les nostres aplicacions iOS i Android protegeixen totes les vostres dades delicades d’inici de sessió, correus electrònics i dades comercials, de manera que mai us haureu de preocupar d’estar exposats al telèfon mòbil..

A més, les aplicacions d’un clic de SaferVPN per a iOS i Android funcionen perfectament en un segon pla i, per tant, no alentir el telèfon.

Aplicacions mòbils SaferVPN de disseny perfecteL’aplicació SaferVPN funciona perfectament en segon pla de manera que no alentirà el telèfon

Si voleu començar a protegir el vostre mòbil avui, proveu les nostres 24 hores prova gratuïta o registra’t una subscripció a SaferVPN.

Esperem que hagueu trobat aquesta publicació al bloc informativa i útil. Si teniu dubtes o recomanacions sobre com millorar la seguretat del mòbil mentre manteniu el rendiment del vostre telèfon ràpid, connecteu-nos amb nosaltres a Facebook, Twitter o Google+. Esperem amb interès tenir notícies teves!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map