8 modalități ușoare de a-ți menține angajații în siguranță online

8 modalități ușoare de a-ți menține angajații în siguranță Blog-ul online mai sigur


Doriți să vă protejați afacerea împotriva încălcărilor informatice? Citiți acest blog pentru 8 moduri super simple pentru a-ți menține angajații în siguranță online.

În această zi și vârstă, companiile devin și mai dificile pentru a preveni încălcările cibersecurității.

Așa cum am văzut în urmă cu câteva luni în urma încălcării datelor Dropbox, când datele de acreditare ale utilizatorilor 60M + au căzut victime ale furtului cibernetic, activitățile online ale angajaților și igiena datelor pot afecta semnificativ securitatea cibernetică a unei companii. Aceste tipuri de încălcări de date costă companiile 3,8 milioane USD doar în 2015, lămurind să vedem de ce este vital ca întreprinderile de toate dimensiunile să facă din siguranța online a angajaților o prioritate numărul unu.

În acest blog, vom evidenția 8 moduri ușoare de a-ți menține angajații în siguranță online și securitatea cibernetică a companiei tale!

1. Educați-vă angajații!

Cel mai important mod de a-ți menține angajații în siguranță online este de a-i educa cu privire la securitatea cibernetică.

 • Buletine
  Puteți face acest lucru trimitând pur și simplu buletine informative pentru a le reaminti cum să se apere online. Încercați aceste fișe tip pentru a menține educația angajaților.
 • Instruirea angajaților
  Puteți încerca, de asemenea, Cyveillance, care oferă instruire bazată pe informare pentru siguranță pentru angajații dvs. indiferent de cât de mare sau mică este afacerea dvs. Compania a redus cu succes numărul de angajați care au făcut clic pe link-uri rău intenționate cu 50% după terminarea pregătirii.

Sfat # 1: Educați-vă angajații! Faceți clic pe Pentru a Tweet

2. Știi ce să cauți

Lucrurile pe care trebuie să le aveți de grijă pot fi la fel de simple precum e-mailurile și atacurile de phishing, care urmăresc să-și păstreze angajații în introducerea informațiilor personale, cum ar fi numele de utilizator, parolele și informațiile de credit..

Adesea, angajații primesc e-mailuri sau alte comunicări prin care solicită informații sensibile, solicitându-le să se „autentifice” acolo unde vă surprind numele de utilizator și parola sau oferă beneficii nerealiste după ce introduc informațiile cardului. Aceste e-mailuri conțin adesea detalii defecte, cum ar fi dactilografii și link-uri. Asigurați-vă că angajații dvs. nu răspund și ștergeți această comunicare.
Consultați aceste Top 10 Phishing Lures din 2015.

Sfat # 2: știți ce să căutați Faceți clic pe Tweet

3. Nu descărcați niciodată software necunoscut sau nesecurizat

Alt software rău intenționat, sau malware, vă poate accesa și copia informațiile și datele personale, folosind botnete, viruși invazivi și troieni.
Afișarea angajaților dvs. cum arată aceste amenințări și cum să evitați să vă păcăliți să faceți clic pe ele, vă va ajuta să îi țineți la curent în timp ce sunt online.

Sfat # 3: Nu descărcați niciodată software necunoscut sau nesecurizat Faceți clic pe Tweet

4. Atenție la adresele URL false

Multe site-uri rău intenționate vor utiliza adrese URL nesecurizate care, la prima vedere, vor părea complet legitime. Aceste site-uri vor părea unul cunoscut deja, dar vor conține detalii ușor deviate.
În URL, pot exista mici dactilografii, simboluri plasate neobișnuit și alte diferențe. Aceste variante vă oferă un indiciu că acesta nu este de fapt site-ul real, ci, în schimb, unul spoofed care vizează obținerea informațiilor dvs. personale.

Sfat # 4: fiți atenți la adresele URL false. Faceți clic pe Tweet

5. Instalați software-ul de securitate

Software-ul de securitate, cum ar fi anti-viruși, anti-spion, filtre anti-spam și firewall vă vor ajuta să vă păstrați angajații în siguranță în timpul utilizării dispozitivelor companiei. Asigurați-vă întotdeauna că software-ul dvs. este actualizat, ținând pasul cu cel mai recent software și făcând o copie de rezervă periodică a dispozitivelor.

Sfat # 5: Instalarea software-ului de securitate Faceți clic pe Tweet

6. Păstrați informațiile despre clienți

Întrucât confidențialitatea angajaților dvs. este vitală, informațiile obținute de la clienți sunt la fel de sensibile. Este responsabilitatea angajaților dvs. de a asigura confidențialitatea clienților. Pentru a face acest lucru, angajații ar trebui să stocheze, să protejeze și să distrugă informațiile cu privire la numele, adresele, adresele de e-mail ale clienților, numere de telefon, opinii personale sau informații despre cardul de credit.

Sfat # 6: Păstrați informațiile despre clienți Faceți clic pe Tweet

7. Utilizați parole diferite și mai inteligente pe conturi

Așteptările pentru parolele sigure au crescut fără îndoială în ultimii ani. Utilizarea parolelor comune și frecvente au permis hackerilor să acceseze milioane de conturi anual. Urmați aceste recomandări pentru a asigura parole mai sigure și mai sigure pentru conturile dvs.:

 • Parolele mai lungi sunt mai bune
  În aceste zile, construirea unei parole puternice va consta în condensarea unei propoziții întregi, de cel puțin 12 caractere, într-un singur cuvânt coeziv. Aceste propoziții pot fi scurtate sau prescurtate, dar ideea este că doar cuvintele unice nu le mai tăiați.
 • Rămâneți la curent cu numerele asociate cu datele personale
  Dacă utilizați numere, nu folosiți niciodată cele care au legătură cu adresele, zilele de naștere și alte informații care pot căuta, deoarece aceste detalii sunt ușor accesibile de hackeri.
 • Nu salvați parola în browser
  Oricât de convenabil ar fi, nu lăsa browserul să-și amintească parola. Această informație este deschisă hackerilor, mai ales dacă dispozitivul dvs. este înlocuit sau furat.
 • Aveți parole diferite pentru conturi diferite
  Este obișnuit ca persoanele fizice să utilizeze aceeași parolă pentru mai multe conturi, dar chiar și cel puțin, angajații ar trebui să aibă cel puțin două parole separate pentru conturile personale și de afaceri..

Dacă credeți că parola dvs. este sigură, verificați Top 25 de parole cele mai comune publicat de The Telegraph. Iată doar câteva:

 • 123456
 • parola
 • 12345678
 • qwerty
 • 12345
 • 123456789
 • fotbal

Ești încă curios cât de sigur este al tău? Utilizați acest checker Parolă pentru a vedea dacă trece testul!

Sfat # 7: parole diferite și mai inteligente utilizate pentru conturi Faceți clic pe Pentru a Tweet

8. Furnizați angajaților un VPN

O rețea virtuală virtuală (VPN) permite companiei dvs. să creeze o conexiune securizată, criptată printr-un „tunel” virtual. Această rețea este similară cu o rețea LAN (rețea locală), pe care o folosesc birourile corporative, dar fără a necesita o conexiune prin cablu fizic.

Pe măsură ce utilizarea dispozitivelor electronice personale devine mai populară, 90% dintre americani utilizând smartphone-urile personale pentru muncă, angajații își cresc riscul de a deschide accidental accesul la datele companiei. Dacă un angajat utilizează un hotspot WiFi public neasigurat, dispozitivul lor este atunci susceptibil de amatori și hackeri. Prin utilizarea unui VPN securizat, acest risc este eliminat pentru toate dispozitivele, indiferent de locul în care vă aflați!

Cu un VPN de afaceri, dumneavoastră și angajații dvs. vă puteți bucura de o conexiune la Internet criptată la nivel bancar în orice moment, pe orice site – indiferent dacă site-ul sau rețeaua furnizează sau nu criptarea. Acest aspect al VPN poate fi de neprețuit pentru siguranța și securitatea companiei dvs. și a datelor valoroase ale clienților dumneavoastră.

Dacă nu ați experimentat niciodată serviciul nostru, vă invităm să încercați Încercare VPN gratuită de afaceri de 7 zile, completată cu securitatea inovatoare a Wi-Fi automat astăzi. Vedeți modul în care un serviciu VPN dedicat vă poate duce compania la nivelul următor și simplifica foarte mult procesul de menținere a angajaților în siguranță online.

Sfat # 8: Oferiți angajaților un clic #VPN pentru a Tweet

Sperăm că ați găsit această postare utilă! Nu ezitați să ne anunțați dacă aveți întrebări sau orice alte sfaturi pe care doriți să le sugerați. Doriți să primiți în continuare toate cele mai recente știri și sugestii privind securitatea afacerilor? Urmăriți-ne pe LinkedIn, unde vă menținem mereu la curent!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map