6 Trebuie să citiți sfaturi pentru a vă menține în siguranță pe Pokemon GO

6 sfaturi pentru a rămâne în siguranță pe Pokemon Go


De când s-a lansat Pokemon Go săptămâna trecută, se pare că tot timpul s-au aflat într-o misiune să-i prindă pe toți. Însă aplicația nu este atât de sigură pe cât credeți, citiți mai departe pentru a afla despre riscurile potențiale și cum să vă protejați!

În săptămâna trecută, aplicația Pokemon Go a motivat milioane de oameni să iasă în mișcare și în mișcare în speranța că vor prinde Pokemonul lor preferat. Însă, jocul are și o mulțime de riscuri – de la încălcări de securitate, până la prăbușiri de mașini și jafuri la armă! Îl numești, plus Pokemon GO, iar riscul pentru securitate și siguranță există!

Având în vedere acest lucru, vă vom oferi 6 sfaturi ușor de urmat pentru a rămâne în siguranță în timpul căutării dvs. pentru Pikachu.

1. Sfat Pokemon Go Safety – Atenție la descărcări neoficiale

În acest moment, Pokemon GO a fost lansat doar în magazinele de aplicații din SUA, Australia și Noua Zeelandă, Germania și Marea Britanie.

Dar acest lucru nu a împiedicat alți fani din întreaga lume să încerce să-l descarce și să-l acceseze. Din păcate, mulți apelează la versiuni ale unor terțe părți, creată de vulnerabilități și încălcări ale securității. Potrivit firmei de securitate Proofpoint, una dintre aceste versiuni este infectată cu un instrument de acces la distanță rău intenționat care acordă un control complet al telefonului Android hackerilor!

Cu toate că există terțe părți care susțin că au aplicația completă pentru descărcare, VĂ recomandăm cu siguranță să stați departe de aceste descărcări, deoarece sunt de obicei la pachet plin de viruși și tehnologie snooping.

Pikachu! Pokemon GO

2. Sfat de siguranță Pokemon Go – Fii atent la Permisiunile pe care le acorde

Acest defect de securitate este cu siguranță unul înfricoșător. Se pare că nici aplicația oficială nu este complet sigură. La lansarea inițială a Pokemon GO, dacă v-ați conectat cu contul Google, ați oferit companiei acces complet la informațiile dvs. personale. Aceasta a însemnat că oricine ar putea accesa serverele jocului va avea acces la detaliile dvs. private – inclusiv e-mailul, fotografiile și istoricul navigării, și ar fi mai bine să credeți că veți fi incredibil de vulnerabili dacă serverele companiei ar fi hackate!

Se pare că Ninantic a trimis de atunci un patch descărcabil pentru a remedia problema – dar, în orice caz, asigurați-vă că sunteți la curent cu permisiunile pe care aplicația le solicită online!

3. Sfat pentru siguranță Pokemon Go – Nu-l Pokemon Go and Drive

Acum știu că acest lucru poate părea destul de evident, dar în niciun caz nu trebuie să Pokemon GO și să conduceți! Au fost mai multe accidente de mașini raportate cauzate de aplicație. Îl înțeleg, credeți că acesta este cel mai simplu și mai eficient mod de a colecta Pokemon, dar acesta este extrem de periculos, nu numai pentru dvs., ci pentru toți ceilalți care pot fi pe drum. Nu mai vorbim de faptul că Pokemon a instalat o funcție în care nu veți putea ecloza ouă atunci când treceți peste 20 MPH.

4. Sfat pentru siguranță Pokemon Go – rămâneți la curent cu împrejurimile dvs.

În Missouri, mai mulți bărbați au fost arestați după ce au folosit aplicația pentru a-i atrage pe utilizatori în zone izolate și apoi i-au jefuit la punctul de armă! Rămâi în siguranță în timp ce joci Pokemon GO, acordând o atenție deosebită locului în care te-ai îndreptat și în ce zonă se poate afla. Evident, nu vei fugi într-o zonă periculoasă noaptea târziu doar pentru o șansă la Charizard. Deși ar fi uimitor să-l apuci, este mai bine să te ții de lucrurile tale și să încerci mereu să te joci și să călătorești cu un prieten!

5. Sfat Pokemon Go Safety – Protejați-vă de Soare!

Al cincilea poate să nu fie ceea ce vă așteptați, dar, având în vedere că este mijlocul verii, este extrem de important să vă pregătiți, Slip! Slop! Palmă! acea protecție solară aprinsă și nu uitați să rămâneți hidratată. De asemenea, nu vă împingeți de departe încât vă faceți rău!

Pentru toți vampirii care ies din subsolurile lor pentru prima dată în această vară … Nu uitați de protecția solară #PokemonGO #pasteywhites

– Michael Palmer (@MGPalms) 13 iulie 2016

Investesc în companii care vând protecție solară și încălțăminte de mers ca urmare a #PokemonGO – Jon Stein (@JanookOnline) 11 iulie 2016

6. Sfat Pokemon Go pentru siguranță – Utilizați un VPN

De multe ori, când sunteți în mișcare în timpul jocului Pokemon, vă puteți conecta la rețelele publice Wi-Fi. Dacă da, amintiți-vă înainte de a face acest lucru, trebuie să vă conectați la SaferVPN pentru a vă păstra informațiile private protejate de furtunii și hackerii care pândesc online!

În plus, ca beneficiu suplimentar, utilizarea unui VPN vă permite să vă schimbați geo-locația online și să accesați aplicații care altfel nu pot fi disponibile în zona dvs. Așadar, săriți descărcările dăunătoare și jucați Pokemon GO în siguranță cu SaferVPN!

Dacă nu ați încercat încă serviciul nostru, asigurați-vă că îl consultați Proces gratuit 24 de ore sau obțineți un plan SaferVPN (cu o garanție de returnare a banilor de 14 zile și sfaturile noastre de siguranță Pokemon GO, nu aveți nimic de pierdut!)

Vrei mai multe dintre cele mai recente divertisment & știri de securitate? Urmăriți-ne pe Facebook, Twitter, Google+ și YouTube.

Jocuri fericite!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map