Top 11 tehničkih alata kako bi vaša novogodišnja rezolucija postala stvarnost u 2018. godini

Vrhunski alati za vašu novogodišnju rezoluciju u 2017. godini


Sretna Nova godina od SaferVPN-a!  Odlučni ste pretvoriti svoju novogodišnju rezoluciju u stvarnost? Tada svakako pogledajte ovaj popis najboljih 11 tehnoloških alata za 2018. godinu!

Kako nova godina napreduje, vjerovatno ste počeli raditi na svojim novogodišnjim rješenjima.

Ako se na vašem popisu nalazi bilo što od putovanja, ulaska u formu ili čak poboljšanja vaše mrežne sigurnosti, imamo samo popis cool aplikacija i tehnologija koji će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve u 2018. godini!

Pogledajte top 11 #TechTools kako bi vaše #NewYearsResolution postalo stvarnost u 2018. godini Click To Tweet

1. Skyscanner – Putovanje negdje gdje nikad niste bili

Jeste li zbog nedostatka sredstava odustali od putovanja ili čak odbacili pomisao na putovanje? Iznenadili biste se koliko jeftina mogu biti neka putovanja ako zavirite u pravi resurs.

Bez obzira gdje se nalazite ili kamo želite ići, Skyscanner je jedno od najboljih web stranica (i aplikacija!) Koje sam pronašao kada sam u pitanju putovanja. Iako se može činiti kao da je to uobičajeno web mjesto za usporedbu cijena zbog pogodnosti kao što su letovi, hoteli i iznajmljivanje automobila, postoje dvije dodatne značajke koje čine web mjesto idealnim za pronalazak godišnjeg odmora: proračun dnevnih cijena i odabir vašeg odredišta za: bilo kuda.

 • Cijene iz dana u dan
  Ako već znate kamo želite putovati, jednostavno unesite svoje lokacije i umjesto odabira točnog dana putovanja, odaberite cijeli kalendar i pogledajte kako cijena oscilira svakog dana u određenom mjesecu. To znači da možete vidjeti jasan dan kada će vaš let biti 200 USD u ponedjeljak, a 600 USD sljedeći, što čini isplativije planiranje putovanja mnogo lakšim.
 • Odredište: Bilo gdje
  Ako još niste odlučili kamo želite ići, jednostavno se možete smjestiti u svoju lokalnu zračnu luku i odrediti odredište “bilo gdje”. Tada će vam Skyscanner dati popis letova do tona različitih lokacija, organiziranih prema cijeni. Razgovarajte o zabavnom načinu pronalaska novog mjesta za putovanje dok pronađite najbolje cijene za ovu Novu godinu!

2. Sveučilište u Redditu – naučite nešto novo

Zašto ne biste izdvojili vrijeme da naučite nešto potpuno novo za ovogodišnju novogodišnju rezoluciju? Možda ste oduvijek željeli naučiti novi jezik ili novu vještinu? Neka se to dogodi u 2018. godini.

Iako postoji mnoštvo internetskih predavanja i drugih tehnoloških alata koji će vam omogućiti upravo to, možda ćete biti iznenađeni kada otkrijete da Reddit, ultra popularna forumska stranica, može vam pomoći da naučite što god želite. Sveučilište Reddit ima fantastičan direktorij otvorenih tečajeva koji vam omogućavaju pristup tonovima različitih tečajeva, u rasponu od tema poput glazbe i jezika do znanosti i informatike!

Što god želite naučiti u 2018. – to lako možete ostvariti.

3. Izgubi! & 4. Zombiji, trči! – Vratite se u oblik

Većina nas je željela doći u formu cijele godine i nehotice nije uspjela postići prošlogodišnju rezoluciju za Novu godinu. Srećom, tu su vrlo korisni tehnički alati za one od vas koji biste željeli pomoći i pripremiti se!

Osobno, moja omiljena aplikacija koju koristim je Lose It! Ovom aplikacijom nevjerojatno je lako evidentirati hranu, vježbati i pomoći vam da pratite svoje ciljeve za mršavljenje. Otkad ga izgubite! kompatibilan je i s mnogim drugim popularnim fitnes uređajima, lako možete uravnotežiti unos kalorija svojim vježbanjem i odmah započeti raditi na svojim ciljevima.

Ako je zabavna opcija, ako vaše novogodišnje rezolucije uključuju trčanje, pogledajte nove zombije, trči! app. Aplikacija je bila i najzastupljenija aplikacija za zdravlje i fitness u iTunesu nakon samo dva tjedna. Dok se kreće u stvarnom svijetu, aplikacija vam omogućuje dovršavanje misija, prikupljanje zaliha i spašavanje preživjelih dok dobivate oblik.

5. Razina novca & 6. Naučite prsluke – Donesite svoje financije u red

Konačno zaradite dovoljno novca da prestanete kopati za promjene na jastucima svoje sofe i umjesto toga potražite otvaranje štednog računa? Možda želite razmisliti o mirovinskom planiranju ili investiranju? Ako vaša novogodišnja rezolucija uključuje bilo koju vrstu upravljanja novcem, sljedeće aplikacije olakšat će vam spremanje dodatnih promjena u ovoj godini!

Level Money aplikacija je koja omogućuje vizualiziranje financija, istovremeno naznačujući odgovarajuće iznose izdataka koji se temelje na vašim troškovima. Umjesto da provjerite svoj bankovni račun i svoju potrošnju temelji na tome koliko novca imate, Level Money prikazuje vaš “Spendable” broj za mjesec. To vam omogućuje da jasno pratite svoj novčani tok, istovremeno čineći da se osjećate ugodno trošeći novac na nepotrebne izdatke, poput prehrane.

Ako želite detaljniju pomoć u vezi s financijskim planiranjem, LearnVest može vam pomoći u planiranju svega, počevši od duga na kreditnoj kartici, štednje u hitnim slučajevima, pa čak i do umirovljenja. Plan vam također pomaže u uspostavljanju osobnih ciljeva, a nudeći dodatne internetske alate, časove i članke!

7. Pacifica & 8. Dogoditi se – stres manje

Još se osjećate napeto od svih prazničnih ozljeda? Srećom, postoje i aplikacije za to!

Pacifica je sjajna aplikacija i web stranica koja nudi vodene tehnike disanja. Njihovi svakodnevni alati za stres i anksioznost također vas povezuju sa širokom zajednicom, a istovremeno vam daju najbolje alate za kognitivnu bihevioralnu terapiju i meditaciju. Pacifica kombinacija tehnika opuštanja omogućava vam praćenje raspoloženja tijekom dana i započinjanje mapiranja razine stresa tijekom postavljanja dnevnih ciljeva.

Happify je još jedna aplikacija koja vam omogućuje da se obranite od negativnosti pružanjem dokazanih istraživačkih aktivnosti i igara koje povećavaju moral i podižu sreću!

9. Dijelite obrok & 10. Snap Donate – doprinijejte uzroku do kojeg vas je stalo

Još jedna zapažena ideja za novogodišnju rezoluciju je nesebični čin pridonošenja stvarima do kojih vam je stalo. Iako postoje brojne dobrotvorne organizacije koje treba uzeti u obzir, neki popularni brodovi za podršku tim uzrocima nalaze se putem popularnih aplikacija. Evo dva:

Share the Meal nova je aplikacija namijenjena borbi protiv gladi u svijetu jednim dodirom. Ova inicijativa Svjetskog programa za hranu Ujedinjenih naroda omogućuje vam da prehranite dijete u potrebi za samo 0,50 USD.

Snap Donate omogućuje vam da uzmete fotografiju logotipa dobrotvorne organizacije (ili potražite neki od njihovih 13 000 registriranih dobrotvornih organizacija) i pošaljete donacije bez uzimanja niti jednog posjeda doniranog novca!

11. SaferVPN: Zaštitite svoju internetsku sigurnost & Identitet

Ako vam je ove godine na umu o cyber-sigurnosti, počnite tako da ne preskočite jednostavne korake kako biste osigurali internetsku sigurnost. To bi moglo biti lako poput brisanja najnovijih oblika lažnih identiteta i lažnih poruka e-pošte za provjeru imate li sigurne lozinke i sigurnosni softver.

Jedan od najjednostavnijih i najvažnijih načina zaštite vašeg vrijednog internetskog identiteta je sigurno pregledavanje javnih mreža. Iako su WiFi žarišne točke nevjerojatno zgodne, često se ne osiguravaju, omogućujući hakerima i snajperistima da pronađu vaše osjetljive podatke i osobne podatke.

 • WiFi zaštita
  Ne sviđa vam se ideja nekog nestašnog stranca koji vam upada u podatke o vašoj osobnoj prijavi i kreditnoj kartici? Odabirom SaferVPN-a, koristit ćete automatsku WiFi sigurnost i trenutno šifriranje na razini banke kada ste povezani s javnim žarišnim točkama..
 • Štedi novac
  Sa SaferVPN možete uštedjeti novac i putovati negdje novo! Naša aplikacija omogućuje vam ne samo osiguravanje mrežnih aktivnosti, već i promjenu IP adrese (jedinstveni ID vašeg uređaja na mreži). To vam omogućuje da pregledavate kao da ste u nekoj drugoj zemlji, zaobiđite internetsku diskriminaciju cijena i uštedite stotine dolara na letovima i iznajmljivanju automobila!
 • Deblokirajte web
  Možete doprinijeti velikoj stvari i tako što ćete nam se pridružiti u borbi za slobodu govora i izražavanja na mreži. Kroz #UnblockTheWeb, naše partnerstvo sa Movements.org, platformom za gužvanje ljudskih prava za ljudska prava, pružamo VPN pristup aktivistima i disidentima koji žive u zatvorenim društvima, kako bi i oni mogli uživati ​​neograničen pristup i slobodu govora na mreži. Voljeli bismo da nam se pridružite u ovoj borbi!

Nadamo se da ovaj popis vrhunskih alata garantira da će vaša novogodišnja rezolucija postati stvarnost u 2018. godini! Imate li neke druge aplikacije ili web lokacije koje preporučujete? Komentirajte i javite nam se!

Želim vam sretnu, uspješnu i cyber sigurnu Novu godinu od SaferVPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map