Softverski saveti za uštedu novca: kako smo pronašli 40% uštede na Adobe CC i Microsoft Officeu

Kako uštedjeti novac na softverskim programima


Jeste li znali da mnoge digitalne kupovine možete dobiti po pola cijene? S obzirom na to da se cijene Adobe-a i Microsofta razlikuju ovisno o državi u kojoj se nalazite, postoje brojni savjeti za uštedu novca koji možete iskoristiti jednostavnom promjenom svoje IP adrese!

Može nas iznenaditi da različite zemlje zapravo nude različite cijene za isti točan proizvod. Želite znati kako možete iskoristiti ovu zabavnu činjenicu?

U ovom ćemo blogu reći točno kako iskoristiti ove različite cijene za najbolji način uštede novca pri kupnji softvera na mreži!

Kako to mislite, različite cijene?

Kao što smo objasnili u prethodnim blogovima, mnoge usluge kao što su letovi, hoteli i iznajmljivanje automobila imaju fluktuirajuće cijene ovisno o zemlji iz koje rezervirate.

Kada pretražujete softver na mreži, možete primijetiti da su američke verzije Adobe CC i Microsoft Office obično najjeftinije. Imajući to u vidu, sljedeći savjeti mogu biti više upućeni osobama izvan SAD-a.

Srećom, ova vrsta diskriminacije cijena omogućuje nam dijeljenje nevjerojatnih savjeta za uštedu novca, omogućavajući vam najbolji način za uštedu novca na mreži. Provjerimo koliko možete spremiti i, što je još važnije, kako to možete učiniti u samo 3 jednostavna koraka!

Savjeti za uštedu novca: Adobe CC

Kao što ste možda čuli, Adobe je nedavno u službenom priopćenju objavio da će podići cijene pretplate. Tvrtka je tvrdila da se njezine prilagodbe cijena temelje na fluktuacijama valuta:

„… Tečajevi valuta znatno su se mijenjali tijekom posljednjih nekoliko godina. Kao i mnoge globalne kompanije sa sjedištem u SAD-u, Adobe vrši prilagodbe cijena kako bi kompenzirao fluktuacije deviznog tečaja. Mi ih pratimo i prilagođavamo samo kada je to potrebno. “

Kako su poskupljenja tek postala provedena ovog mjeseca, kupci (posebno korisnici iz mjeseca u mjesec u odnosu na vlasnike godišnje pretplate koji neće plaćati povećanje cijena do kraja godišnjeg obračunskog razdoblja) i dalje mogu iskoristiti ove različite zemljopisno ciljane cijene kako bi smanjili njihovi troškovi pretplate.  

Usporedimo neke od ovih cijena:

Sjedinjene Države

čerpić

Koristimo mjesečnu cijenu za cijeli Adobe paket. Ako uključite prosječnu američku stopu poreza na promet od 8,45%, dođete do ukupno 86,74 USD / Mjesec, ili 1.040,88 USD / Godina.

Usporedimo ovu stopu s cijenama drugih zemalja:

Švicarska

Za cijeli paket mjesečna cijena Adobe CC-a u Švicarskoj je:

Švicarski Adobe Savjeti za uštedu novca

Pretvaranje ovog u američke dolare: 96,49 USD / mjesečno ili 1,157.88 USD / Godina.

Stoga, ako ste u Švicarskoj i želite kupiti kompletni Adobe paket, mogli biste uštedite 117 USD ako umjesto toga kupite u SAD-u.

Ujedinjeno Kraljevstvo

Cijene Creative Cloud u Velikoj Britaniji u 2012. temeljile su se na tečaju britanskog funta prema dolaru od 1,60. Danas je tečaj blizu 1,28.

Kako je tečaj padao, Adobe je počeo primati oko 25% manje (USD) od kupaca u Velikoj Britaniji. Nažalost, ako to već niste iskoristili, Adobe je uhvatio i povećao cijene Adobe CC-a u Velikoj Britaniji, očito u rasponu od 10% -50%.

To znači da će vam kupnja Adobe CC pretplate uštedjeti novac ako kupujete iz SAD-a, a ne iz Velike Britanije:

Velika Britanija

To znači 95,50 USD / mjesečno ili 1.146,00 USD / Godina.   

Stoga, ako kupujete iz SAD-a umjesto iz Velike Britanije, možete uštedjeti 105,12 USD!

Novi Zeland

Zapravo sam bio iznenađen ovim rezultatom! Ovaj sam članak započeo sa sigurnošću pretpostavljajući da bi u SAD-u bila najjeftinija dostupna inačica Adobe-a. Začudo, otkrio sam da bi kupnja s Novog Zelanda mogla uštedjeti još više!

NZ

To znači 76,31 USD / mjesečno ili 915,72 USD / Godina.

Evo cjelovitih rezultata:

[tablica “” nije pronađena /]

* Imajte na umu da ova tablica nije konačna, aktualna je od 30. svibnja 2017. i podliježe fluktuaciji.

To godišnje ušteda od 125,16 USD ako Adobe CC kupite na Novom Zelandu umjesto u SAD-u!
(Možete uštedjeti 242,16 USD ako kupite od NZ-a umjesto u Švicarskoj!)

Savjeti za uštedu novca: Microsoft Office

Budući da Microsoft nudi mnogo različitih paketa, jednostavno smo usporedili stope za Microsoft Office 365 Home. Zatim smo usporedili cijene za svaku od sljedećih zemalja:

Ujedinjene države:

Savjeti za uštedu novca Microsoft US

[tablica “” nije pronađena /]

* Cijene su aktualne od 30. svibnja 2017.

Kao što možete vidjeti iz gornje tablice, ako Microsoft Office 365 kupite iz Indije (ili čak Australije) mogli biste dobiti do 40% popusta!

Sada kada znate koliko možete uštedjeti, pročitajte dalje kako biste točno saznali kako možete iskoristiti ove izvanredne planove uštede novca i ponude!

Kako usporediti cijene proizvoda u drugim zemljama

Kada pregledavate mrežni sadržaj za Microsoft ili čerpić usluge, web mjesto može otkriti vašu IP adresu (vaš jedinstveni identifikator na mreži), omogućujući im da odrede vašu točnu lokaciju. Zbog toga će web stranica prikazati trenutnu cijenu za zemlju u kojoj se nalazite.

Ako želite pregledati verziju web stranice druge države i provjeriti njihove cijene, morat ćete koristiti Virtualnu privatnu mrežu (VPN), poput SaferVPN, da biste promijenili svoju IP adresu iz jedne u drugu državu. Imajte na umu da ćete možda morati: ponovno pokrenuti preglednik, očistiti kolačiće i predmemoriju ili upotrijebiti anonimni način pregledavanja preglednika da biste doživjeli ažurirane rezultate nakon promjene lokacija.

Pročitajte sljedećih nekoliko koraka kako biste točno saznali kako iskusiti ove jednostavne načine uštede novca!

Nabavite ponude odmah!

Evo 3 jednostavna koraka koji objašnjavaju kako provjeriti cijene u drugim zemljama i odabrati koji je najbolji način za uštedu novca koji djeluje za vas!

 1. Spojite se na lokaciju SaferVPN koja ima najbolje uštede za vaš proizvod.
 2. Otvorite način privatnosti svog preglednika (osim ako želite povremeno očistiti povijest i kolačiće). Na taj se način e-trgovinom ne mogu pratiti vaše kolačiće ili povijest – surfate po čistoj ploči.
 3. Pregledajte web mjesto na kojem želite kupovati i učinite to kao da se nalazite u njegovoj zemlji.

Samo imajte na umu da ćete trebati koristiti Paypal račun, a ne kreditnu karticu s lokalnom adresom.
Budući da ne možete promijeniti svoju matičnu zemlju na Paypalu, jednostavno otvorite novi Paypal u državi u kojoj želite kupiti softver. Prijenos novca na taj račun traje samo nekoliko minuta.

To je sve! Ako imate bilo kakve druge savjete za uštedu novca ili ponude koje možete dobiti promjenom geo-lokacija, slobodno ih podijelite s nama u komentarima u nastavku.

Sretan shopping!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map