Kako nabaviti besplatni WiFi bilo gdje

Kako nabaviti besplatni WiFi bilo gdjeJeste li ikada putovali ili ste često u pokretu i tražite besplatan WiFi? Ponekad može biti prilično škakljivo pronaći pouzdanu žarišnu točku. Dobra vijest je da postoje neke sjajne aplikacije koje će vam dopustiti surfajte besplatno besplatno bilo gdje, čak i kad ste u inozemstvu!


U ovom blogu reći ćemo vam:

Iako WiFi oblak još samo ne pokriva cijeli planet, vi limenka pronađite besplatni WiFi gotovo bilo gdje, ako znate gdje potražiti. Pa, u čemu je tajna kako dobiti besplatni WiFi od bilo kojeg mjesta? Navest ćemo nekoliko opcija pronalaska WiFi-a koje će vam omogućiti skeniranje okolice i pronalazak milijune besplatnih, legalnih vrućih mjesta za koje nisu potrebne lozinke. Uz to, reći ćemo kako ih koristiti dok osiguravamo vašu internetsku sigurnost.

Pomoću ovih trikova potražite besplatni WiFi i više nikad nećete biti bez besplatnog WiFi-a! Slijedeći savjete i trikove u nastavku, čak ćemo vam reći kako surfati sigurno i sigurno prilikom korištenja javnih vrućih mjesta..

O aplikacijama za skeniranje

Jedna stvar koju morate imati na umu dok tražite besplatni WiFi je da će mnogim WiFi mrežama biti potrebna registracija za pristup njima. To može uključivati ​​davanje imena, dobi, adrese e-pošte i čak telefonski broj. Razlog za to je što pružatelji mogu povratiti novac nudeći ovu „besplatnu“ uslugu prodajom vaših podataka trgovcima. Jedan od načina da se to riješi je stvorite zasebnu besplatnu WiFi adresu e-pošte posebno u tu svrhu. Na taj način, ako vam se račun preoptereti neželjenim porukama, više ih nećete morati vidjeti.

Oprez: Većina besplatnih žarišta nije šifrirana, stoga je vrlo važno da poduzmete mjere kako biste se osigurali na tim WiFi mrežama. Bez enkripcije, svaki pojedinačni pritisak tipke svakoga tko promatra može vidjeti kao običan tekst. To znači da svaki haker može jasno pročitati svaku lozinku koju unesete, svaki e-mail koji pošaljete i svaki dio podataka koji pošaljete. Da biste se zaštitili, pozivamo vas da osigurate svoj uređaj i šifrirate svoje podatke tijekom korištenja ovih veza!

Zaštitite svoju internetsku sigurnost SaferVPN-om 

Kako dobiti besplatan WiFi

Dok čekamo da se pojavi WiFi u cijelom gradu (i nadamo se širom svijeta) – iako mnogi izražavaju zabrinutost zbog ove vrste stalne povezanosti – evo nekoliko aplikacija koje će vam reći točno kako dobiti besplatan WiFi, bez obzira gdje se nalazite u svijetu.

 • WiFi karta jedna je od najpopularnijih aplikacija, a sadrži 100 milijuna WiFi žarišta dostupnih u svojoj globalnoj bazi podataka. Besplatne su aplikacije za iOS i Android i nude opcije poput navigacije po karti, savjeta, lozinki i korisničke podrške.
 • Fon je velika globalna mreža vrućih mjesta, ukupno preko 20 milijuna žarišnih mjesta. Njihova misija je pretvoriti stambene usmjerivače u vruće točke, povećavajući povezanost internetske pristupačnosti. Koncept? Dijeliti je voditi brigu! Kupovinom 50 USD Fonera usmjerivač, svoju propusnost podijelite na dva dijela: većina je posvećena vašoj upotrebi, a druga je za korisnike Fon-a ili prijatelje koji su u blizini. Možete se povezati s Fonom i pronaći bliske, besplatne žarišta diljem svijeta ako imate širokopojasnu pretplatu od nekog od Fonovih partnera.
 • Instabridge gužve u blizini vrućih točaka i pruža vam stvarno uredan WiFi klijent koji ćete koristiti za njihovo traženje. Pomoću Instabridgea možete se povezati i s žarišnim točkama svojih Facebook prijatelja ili s javnim vezama. Tvrtka tvrdi da je na vašem telefonu dostupno više od milijun ažuriranih WiFi lozinki i žarišta. Besplatna aplikacija omogućuje pojedincima, kafićima, hotelima i slično da sudjeluju, dajući vam kartu i jednu jedinstvenu platformu za pronalaženje i povezivanje s bilo kojim dostupnim žarištem..
 • Slobodna zona je Android aplikacija koja automatski otkriva koje su žarišne točke oko vas koje stvarno rade. Možete pristupiti zaporkama za WiFi koji drugi dijele kako biste pristupili vrućim točkama lokalnih kafića ili restorana. Aplikacija vas automatski obavještava ako ste u blizini jedne od 5 milijuna vrućih mjesta u svojoj bazi podataka.

Još jedna opcija za putnike je da koriste ovu prigodnu kartu bežičnih lozinki u zračnoj luci koja uključuje i WiFi lozinke za (u većini slučajeva) besplatan mrežni pristup u zračnim lukama i salonima širom svijeta! Kada kliknete bilo koju od ikona aviona na njihovoj interaktivnoj karti, ona vam daje naziv aerodroma i podatke o WiFi, uključujući lozinku.

Kako dobiti besplatni WiFi bilo gdje tijekom putovanja

FoXnoMadova WiFi karta lozinke

Čak i Facebook testira javni WiFi pretraživač za mobilne uređaje! Eksperimentalna značajka iOS-a ima u izborniku opciju “Pronađi WiFi”. Aplikacija bi korisnicima mogla otkriti i pronaći lokacije s besplatnim obližnjim WiFi-om, pa čak i označiti ih na karti. Opcije WiFi bit će navedene uz njihovo relevantno radno vrijeme i naziv WiFi da se ne povežete s pogrešnom mrežom. Na taj ćete se način zaštititi i od lažnih javnih WiFi mreža.

Kako dobiti siguran WiFi sigurno

Iako je sjajno pronaći besplatnu bežičnu mrežu dostupnu svima, otvorene žarišne točke nisu tako sigurne kao privatne, pa budite oprezni kod unošenja ili slanja osjetljivih podataka kada ste povezani s jednom.

Pogledajte ovaj videozapis koji objašnjava sigurnosne opasnosti javnog WiFi-a:

Evo nekoliko sigurnosnih savjeta kako da se zaštitite tijekom pregledavanja:

 • Provjerite HTTPS na traci za pretraživanje kako bi web lokacija koju koristite bila sigurna. Treba ga pratiti simbol zaključanog lokota i riječ „Sigurno“ s lijeve strane HTTPS-a.
 • Provjerite svoje antivirusni softver je ažuriran.
 • Koristite VPN – Odaberite VPN koji nudi enkripciju na razini banke da biste bili 100% zaštićeni.

Sada kada znate kako doći do besplatnog WiFi-a, spremni ste pronaći pristupne žarišta gdje god da putujete! Zbogom pretjeranom potrošnjom podataka i skupim računima za internet.

p.s. Ne zaboravite da možete nazovite besplatno kad ste u inozemstvu s VoIP-om! Kombinirajte ga s WiFi pronalazačima gore i ne morate trošiti ni jedan novac na međunarodnim pozivima kada ste u inozemstvu!

Slijedite naše WiFi sigurnosne savjete da biste zaštitili internetsku privatnost i sigurno pretraživali, i dalje sigurno, što je VPN?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map