8 razloga koji će vaš VPN platiti sam

8 razloga VPN - SaferVPN


Virtualna privatna mreža više je nego vrijedna investicija. U ovom ćemo blogu otkriti 8 razloga zbog kojih vam VPN zajamčeno plaća sam.

Kao što kaže, ne postoji besplatan ručak. Međutim, to ne znači da ne postoji dobra stvar. U sve nesigurnijem digitalnom svijetu okruženom zastrašujuće bestidnim cyber-kriminalom virtualna privatna mreža (VPN) fantastično je ulaganje u sigurnu, fleksibilnu i privatnu digitalnu budućnost za vaše osobne i profesionalne napore..

Ako niste upoznati s VPN-om ili jednostavno niste imali vremena postaviti ga za sebe ili svoju tvrtku, provjerite ovih osam razloga zbog kojih će vam VPN platiti. Kladimo se da će vam trebati samo jedan.

Pogledajte ovih 8 razloga zbog kojih će vam VPN platiti sam. Kladimo se da će vam trebati samo jedan. Kliknite za Tweet

1. Nisi povezan zemljopisom

Bez obzira gdje se nalazite, VPN vam omogućuje da budete negdje drugdje – ili točnije, omogućuje vam da vam se čini da ste negdje drugdje. Naš sustav koristi stotine poslužitelja u više od 30 zemalja, a svi se njima upravlja. Omogućuje vam promjenu poslužitelja onoliko često koliko želite, s minimalnim kašnjenjem. Uvijek uživate u najbržim mogućim brzinama veze, a lokalni vodovod dopušta.

Ispod toga, vaš VPN omogućuje vam surfanje Internetom u bilo koje vrijeme, kao da se nalazite bilo gdje i nikada se ne vežete za ćudljivosti vlade domaćina ili njegovih prijatelja. Potpuna sloboda od nadzora i uplitanja – to je snažan prijedlog.

2. Vaši osobni podaci su uvijek sigurni

Nije ugrožena svaka lokalna mreža, ali uvijek je sigurnije pretpostaviti da vaša lokalna mreža nije sigurna. Zapravo, 99 posto javnih Wi-Fi žarišnih mjesta nije osigurano, a vaše osobne podatke i osjetljive podatke spremi za prikupljanje.

Ovo je prilično depresivna misao, pa gledajte na to kao na modernu, defanzivnu verziju Pascalovog Wagera, poznatog argumenta religioznosti. Ako se pokaže da je vaša vjera uzalud, to nije velika stvar. S druge strane, ako se pokaže da je ono za što vjerujete da je stvarno, možete stajati nevjerojatne nagrade.

Što digitalni vjernici rade? Pretpostavljaju da svaka lokalna mreža nije sigurna i koriste vrhunske VPN-ove kako bi se zaštitili od snopova, lopova i nihilističkih zlostavljača. Ako nisu u pravu, nema ništa. Ako su u pravu i ako ih VPN uspješno izolira od kompromisa, izbjegavaju svijet problema.

Sa SaferVPN to je posebno jednostavno, budući da naše aplikacije za iOS i Android sada dolaze u potpunosti opremljene automatskom Wi-Fi zaštitom. To znači da čim se vaš telefon poveže na nesigurnu javnu Wi-Fi mrežu, automatski osiguravamo vaše podatke – čak i kad je vaš telefon u džepu i u zaključanom načinu.

Iako VPN-ovi ne smanjuju rizik od kompromisa mreže, uvelike ograničavaju štetne učinke mrežnih prijetnji. Budući da je sav promet preusmjeren preko VPN-a šifriran, napadači ga praktički ne mogu razumjeti, iako ga mogu tehnički vidjeti. Ako trebate prenijeti osjetljive ili vrijedne podatke, poput financijskih podataka ili mobilnog plaćanja, VPN s bankovnim šifriranjem i sigurnošću – poput naše – vaša je karta za mir.

3. Uživajte u bržim brzinama veze u dalekim kutovima Interneta

Kad brzina nije prioritet? Jedna od sljedećih prednosti neovisnosti zemljopisa je mogućnost da iskusite Internet kao da ste zapravo sjedili uz poslužitelj preko kojeg radite..

Korištenje lokalnog VPN-a znači izbjegavanje često mučnih ruta kroz koje se usmjerava globalni internetski promet. Na primjer, ako ste sa sjedištem u Chicagu i nadate se pristupu resursu u Bangkoku, bolje će vam služiti VPN smješten na tajlandskom poslužitelju, a ne više poslužitelja između vašeg rodnog grada i Tajlanda.

Štoviše, mnogi davatelji internetskih usluga umanjuju međunarodni promet što usporava napore korisnika kojima treba neograničen pristup prekomorskim izvorima. Uvidjevši izvore svojih zahtjeva, VPN-ovi omogućuju korisnicima da sasvim zaobiđu ove granice propusnosti – nužno za bilo koje operacije sa intenzivnim podacima..

4. Kraj ograničenja pristupa oko ograničenja pristupa

Internet nije široko otvoreno igralište. To je više kao grub, blatnjav tijek s preprekama. Vremenom i talentom možete nadvladati neke digitalne prepreke. S drugima je najbolje pronaći put.

VPN je takav. U zemljama i regijama u kojima je pristup određenim web stranicama i mrežama široko ograničen, poput Kine i Rusije, VPN je prilično potreban svima koji žele dobiti potpunu i korektnu sliku o lokalnom stanju. Čak i na otvorenim mjestima, poput Zapadne Europe i Sjeverne Amerike, lokalizirana ograničenja mogu negativno utjecati na korisnikove aktivnosti i iskustva. VPN-ovi olakšavaju pristup resursima nenamjernim korisnicima koje nepravedno blokiraju dobronamjerne organizacije.

S druge strane, javne i privatne organizacije često imaju vrlo dobre razloge za uvođenje ograničenja pristupa. Ako je vaša organizacija zabrinuta zbog nesmetanog pristupa osjetljivim resursima ili ste zabrinuti da tradicionalne metode provjere autentičnosti (kao što su prijave zaštićene lozinkom) neće učinkovito odvratiti namjenske napadače, razmislite o postavljanju VPN-a koji dopušta pristup resursima samo korisnicima koji imaju pristup VPN sama.

5. Objedinite svoje resurse

Ako vaša osobna ili radna mreža uključuje mnoštvo dalekih resursa smještenih na više mreža, upotrijebite VPN kako biste ih čvrsto povezali bez utjecaja na sigurnost. Na primjer, ako vaša organizacija ima pet odjela, svaki s zasebnim mrežama, postavite jedinstven VPN koji olakšava pristup zajedničkim resursima, kao što su uredski pisači i vlasničke datoteke. Također možete koristiti VPN na razini cijele organizacije kako biste olakšali siguran rad udaljenim ili putničkim zaposlenicima, eliminirajući njihovo oslanjanje na jadne javne mreže.

6. Zaštitite svoje preuzimanja

Strane vlade nisu jedini entiteti kojima je stalo do toga što radite na mreži. Čak i ako vas navike konzumiranja sadržaja ne dovedu do legalne tople vode, samo prenošenje aplikacije za bujicu (kao što je BitTorrent) može biti crvena zastava za pravne stranke koje žele napraviti primjere nesretnih obožavatelja glazbe ili filma. Ako redovno preuzimate sadržaj treće strane, to je granični zloupotreba da ne koristite VPN da biste prikrili svoje zapise, čak i ako ste sigurni da ne imate prekršaj zakona o autorskim pravima ili kršite doktrine poštene uporabe..

Recimo ovako: Da li biste radije odvjetnici i branili od neozbiljne tužbe na sudu ili sada poduzeli preventivne mjere i u potpunosti izbjegavali otkrivanje?

7. Izbjegavajte evidentiranje i praćenje

Bez obzira na razlog za upotrebu VPN-a, privatnost je vjerojatno ključna stvar. Svi VPN-ovi nude određenu mjeru šifriranja, što osigurava određeni stupanj privatnosti.

SaferVPN ide korak dalje i u potpunosti se uklanja dnevnicima aktivnosti. Kada koristite naše VPN usluge, možete biti sigurni da vaše mrežne aktivnosti neće biti praćene.

8. Iskoristite automatsku dijagnostiku i ispravke, plus podrška

Je li rješavanje problema ne baš vaš forte? Bez brige. Naš VPN sustav automatski dijagnosticira i ispravlja mrežne probleme, često i prije nego što naši korisnici shvate kako nešto nije u redu.

Uzgred, ta mogućnost nije zajednička za sve VPN. Izuzetno smo slabo održavani.

Ako naiđete na problem koji ne možemo automatski dijagnosticirati i ispraviti, možete se vratiti na našu sveobuhvatnu bazu podataka pomoći koja je napunjena škrge besplatnim informativnim člancima o SaferVPN. A, za nerješive probleme, naš tim za korisničku podršku držimo u pripravnosti 24/7. Dostupni su putem live chat i e-pošte, tako da nikad ne morate podići telefon.

Završne misli

Svaka VPN usluga je različita, kao i svaki krajnji VPN korisnik. Vaši razlozi za korištenje VPN-a vjerojatno se razlikuju od susjeda, a možda čak i kod vaših bliskih konkurenata. No, činjenica da VPN-ovi i motivi za njihovo korištenje dolaze u svim vrstama konfiguracija ne znači da je nemoguće objektivno analizirati svoje mogućnosti i donijeti zaključak koji najbolje odgovara vašim osobnim ili poslovnim potrebama. Ako vam je potrebna neka pomoć usput, ne oklijevajte pitati.

Što tražite u VPN-u?

O autoru: John Krause je entuzijasta koji piše o sigurnosti na mreži i najnovijim uređajima & Šljive.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map