Turvallisimpien Android VPN -sovellusten valitseminen Google Playsta

Turvallisimpien Android VPN -sovellusten valitseminen Google Playsta


Google-sovelluskaupan Google Playn Android VPN -sovellukset ovat turvallisimpia saatavilla olevia Android-sovelluksia, mutta jotkut saattavat injektoida haittaohjelmia ja seurata Internet-toimintaa.  

Kun ihmiset lataavat Android VPN -sovelluksia, he usein tekevät niin, koska yksityisyys ja turvallisuus ovat kriittisiä heidän ammatillisissa ja henkilökohtaisissa pyrkimyksissään. VPN-verkot tunnetaan tarjoavan pääsyn maantieteellisesti estettyyn sisältöön ja tarjoamalla käyttäjille ennennäkemättömän turvallisuuden ja nimettömyyden. VPN: t suorittavat tämän salaamalla Internet-liikenteesi ja reitittämällä sen uudelleen nimettömän palvelimen kautta, suojaten VPN-käyttäjiä tunkeutumiselta ja piilottamasta IP-osoitteitaan.

Mutta VPN-nimettömyys on vain yhtä hyvä kuin sitä tarjoavalla yrityksellä, mikä tarkoittaa, että tietyt VPN: t ovat turvallisempia kuin muut. Viime aikoina on jopa tullut esiin, että jotkut VPN-palveluntarjoajat tekevät siinä katastrofaalista työtä 38% Google Play Kaupan Android VPN -sovelluksista seuraa käyttäjiä haittaohjelmien avulla. Haittaohjelma on ohjelmisto, joka asennetaan automaattisesti laitteeseen ja voi aiheuttaa ärsyttävistä ponnahdusikkunoista viruksiin ja salasanojen ja tietojen varastamiseen.

Turvallisimpien Android VPN -sovellusten valitseminen Google Play Kaupassa

Australian Commonwealth-tieteellisen ja teollisen tutkimuksen organisaation (CSIRO) ja Etelä-Walesin yliopiston ja UC Berkeleyn tutkijoiden julkaisema äskettäinen tutkimus havaitsi, että VPN: n Android-sovellukset ovat olleet järkyttävästi vastuutonta käyttäjän tietoihin.

“Syy siihen, että käyttäjät asentavat nämä sovellukset – tietonsa suojelemiseksi – on se toiminto, jota he eivät suorita, ja kymmenet miljoonat käyttäjät ovat käyttäneet näitä sovelluksia”, sanoi CSIRO heidän blogin postitse.

On huolestuttavaa tajua, että tietyt yritykset, jotka väittävät olevansa luotettavia VPN-palveluntarjoajia, eivät ole. Itse asiassa usein he ovat itse vastuussa haitallisten haittaohjelmien torjunnasta, niiden injektoimisesta puhelimeesi, kanavoit tietosi epäluotettavien kolmansien osapuolten kautta, tietojen seurannasta ja jopa henkilökohtaisten tietojen tahallisesta levittämisestä ja myymisestä – tarkka, mitä Android VPN -sovellusten on tarkoitus suojata!

Lisätietoja haittaohjelmista tästä lyhyestä videosta:

Tutkimus: Android VPN -sovellukset

Tämä vallankumouksellinen tutkimus, ensimmäinen laatuaan, tutki 283 Android VPN -sovellukset Google Play -sovelluskaupasta ja selvittää heidän taipumuksensa vuotaa käyttäjien liikennetietoja ja miten niiden vaikutukset olivat käyttäjän yksityisyyteen ja turvallisuuteen. Sovellukset vaativat käyttäjän hienovaraisesti luvan myöntämistä antaen VPN: lle ennennäkemättömän vallan henkilökohtaisista tietoistasi, jota usein käytetään väärin – jotain, jota SaferVPN ei koskaan tekisi!

Hälyttävästi raportti paljasti, että nämä sovellukset eivät vain suojele käyttäjien tietoja, vaan jopa miljoonien käyttäjien asentamat korkeimmat VPN-lataukset olivat syyllisiä väärinkäytöksiin. Jotkut jopa tarkoituksella keräsivät käyttäjätietoja, jotka voitiin myydä ulkopuolisille kumppaneille.

Lisäksi arvioitujen VPN: ien havainnot sisälsivät:

 • 18% ei salaa liikennettä ollenkaan
 • 84% vuotaa käyttäjän liikennettä
 • 2/3 käyttää ulkopuolisia seurantakirjastoja
 • 38% paljastaa haittaohjelman tai väärinkäyttävän läsnäolon – ohjelmistot, jotka on suunniteltu vahingoittamaan tai pääsemään käyttäjien tietoihin (joista osa jopa injektoi haittaohjelmia).
 • Yli 80% vaatii pääsyä arkaluontoisiin tietoihin, kuten käyttäjätileihin ja tekstiviesteihin.

CSIRO testasi viiden erityyppisen haittaohjelman – mainosohjelmien, troijalaisten, malvertisoinnin, riskiohjelmien ja vakoiluohjelmien – allekirjoituksia Google Play -kaupassa. Osa tutkimusta sisälsi Android VPN -sovellusten lajittelun AV-luokituksensa mukaan, sovelluksen haittaohjelmien luokituksen sen sisältämien haittaohjelmien määrän perusteella.

Vaikka monet ihmiset uskovat, että VPN voi olla turvallinen, jos siinä on paljon aiempia latauksia, erinomaiset tähtiarvostelut ja hyvät käyttäjäarvostelut, tutkimus tekee siitä täysin hyvää. ”Vaikka 37 prosentilla analysoiduista VPN-sovelluksista on yli 500 000 asennusta ja 25 prosentilla niistä on vähintään 4 tähden arvio, VirusTotalin mukaan yli 38% heistä sisältää haittaohjelmia. ”

Käyttäjiä, joilla on puhelimessa ladatut haitallisimmat sovellukset Google App Store -kaupasta, Google Play, ovat harvoin (jos koskaan) ilmoitti kaikista näihin sovelluksiin liittyvistä huolenaiheista. Itse asiassa, 1% ei edes tiennyt oli jotain huolestuttavaa. Tämä osoittaa, että ihmiset ovat täysin tietämättömiä tämän puhelimen haitallisista haittaohjelmista ja kuinka heidän henkilökohtaisia ​​tietojaan siirretään turvattomasti.

Toimintatapa

Tämän seurauksena tutkimuksen tulokset jaettiin viallisista sovelluksista vastaavien kehittäjien kanssa, joista joidenkin on ilmoitettu ryhtyneen toimenpiteisiin heikkouksien korjaamiseksi. Muut poistettiin Google Play -sovelluskaupasta.

Tutkimuksessa pääteltiin, että on kiireellisesti harkittava uudelleen Androidin Google Play VPN -lupamallia VPN-asiakkaiden hallinnan lisäämiseksi. Lisäksi Google-sovelluskauppaa kehotetaan harkitsemaan vallitsevaa löysää vaatimuksiaan ja lisäämään standardeja yrityksille, jotka väittävät olevansa VPN.  

Kuinka SaferVPN verrattuna muihin Android VPN -sovelluksiin

Toisin kuin muut VPN-palveluntarjoajat, SaferVPN: n globaalia palvelinverkkoa, jossa on yli 400 nopeata VPN-palvelinta yli 30 sijainnissa, hallitaan 100% talossa. Tämän avulla voimme tarjota sinulle nopeimman ja vakaan yhteyden mahdollistaen samalla täydellisen tiedon ja yksityisyyden suojan satoille tuhansille käyttäjille ympäri maailmaa..
Vielä tärkeämpää, Emme valvo tai tallenna yksityiskohtia verkkosivustoihin, joihin yhdistät, tai mihinkään verkkoomme lähetettyyn tietoon VPN-palveluamme käytettäessä. Voit tutustua tietosuojakäytäntöihimme täällä.

Emme ole vain tyypillinen VPN-palveluntarjoajasi. Olemme intohimoisia Internet-vapauden taistelijoita, jotka ovat menestyksekkäästi aloittaneet uraauurtavan yhteistyön maailmanlaajuisten kansalaisjärjestöjen ja ilmaisunaktivistien kanssa, jotka asuvat erittäin sensuurissa maissa. Yhdessä voittoa tavoittelemattomien ihmisoikeuksia edistävien ihmisten ja heidän joukonhankintaympäristön Movements.org kanssa käynnistimme aloitteen Poista Webin esto tavoitteena on tarjota vähintään miljoona tuntia internetyhteyttä toisinajattelijoille suljetuissa yhteiskunnissa. Yksityisyys ja pääsy ovat meille äärimmäisen tärkeitä, ja taistelemme ihmisoikeuksien puolesta ja huolehdimme siitä, että miljoonille ihmisille ilmaistaan ​​ääni ympäri maailmaa.  

SaferVPN: ssä hallitsemme omaa VPN-verkkoamme ja kirjoitamme oman koodimme, ja siksi voimme taata yksityisyytesi ja suojauksesi. Nauti näistä eduista helposti mielessä emme myy, kauppaa tai muuten siirrä henkilötietojasi kolmansille osapuolille:

 • Nopeus ja turvallisuus
  Käyttämällä pankkitason 256-bittistä vahvaa salausalaa, alan korkeinta salaustasoa ja huippuluokan VPN-protokollia (OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec ja PPTP) suojaamme yksityiset tietosi hakkereilta, snooppereilta, ja hallitukset. Maailmanlaajuisten, nopeiden palvelimiemme avulla voit surffata verkossa ilman kuristusta, latausrajoja tai kaistanleveyttä.
 • Ei kirjauskäytäntöä
  Arvostamme ja kunnioitamme yksityisyyttäsi – sekä verkossa että sen ulkopuolella. Emme koskaan kirjaa, tarkkaile tai tallenna VPN-verkkoliikennettäsi. Se mitä teet verkossa, on yrityksesi, ja pyrimme pitämään sen täysin yksityisenä ja jäljettömänä, jotta selaustottumuksesi pysyvät täysin nimettöminä.
 • Saatavana kaikille laitteillesi                                                                                                                             Nauti heti tyylikkäistä ja saumattomista VPN-sovelluksista Windowsille, Macille, iOS: lle, Androidille ja Chromelle. Olemme suunnitelleet sovelluksemme sinun kanssasi mielestäsi virheetöntä kokemusta varten. Tarvitsee vain yhden napautuksen tai napsautuksen, ja pääset rajoittamattomaan, nimettömään Internetiin muutamassa sekunnissa!


Jos sinulla ei vielä ole SaferVPN: tä, hanki tilauksesi tänään (tarjoamme 14 päivän rahat takaisin -takuun – joten sinulla ei ole mitään menetettävää!) Tai kokeile SaferVPN ilmaiseksi. Kokeile yhdellä napsautuksella olevaa saumatonta käyttöliittymää, poista suoratoistosivustojen esto ja nauti rajattomasta vapauttamattomien suoratoistosivustojen ja viihteiden maailmasta.

Onko sinulla enemmän kysymyksiä online-tietosuojasta, streaming-verkkosivustojen vapauttamisesta, mitä voit käyttää tai kuinka SaferVPN toimii? Ota yhteyttä meihin sosiaalisessa mediassa tai ammu meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] Olemme täällä sinua ympäri vuorokauden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map