Pelien estäminen koulussa, työssä tai ulkomailla

Pelien estäminen koulussa, työssä tai ulkomailla pacman-kuvan avulla


Monet käyttäjät etsivät ratkaisuja pelien estämiseen, jotka ovat rajoitettuja maissa tai joihin ei pääse palomuurien takana. Tarkastellaanpa miksi sinun pitäisi käyttää VPN: ää kouluun, työhön tai rajoituksiin ulkomailla. Opi kuinka ohittaa pelin rajoitukset ja kuinka helppoa on poistaa pelin esto missä tahansa!

Missä pelit estetään

On olemassa kaksi pääasiallista syytä, miksi Unblocked Games 66: n kaltaiset pelit estetään: palomuurit ja / tai sensuuri. Koulut ja työpaikat rajoittavat pelaamista palomuurien kautta, kun taas maat sensuroivat ja kieltävät pelejä rajoittaaksesi mahdollisuuksiasi käyttää jopa tiettyjä pelejä ensisijaisesti.

Monissa kouluissa, kirjastoissa ja muissa julkisissa tiloissa on palomuurit, jotka estävät sinua pelaamasta pelejä tai pääsemästä pelisivustoille heidän Internetin käytön aikana, vaikka käytät omaa laitettasi. Maan hallitus on kuitenkin määrännyt sensuurin, eli et voi käyttää näitä pelejä, jos asut tietyssä maassa.

Kiellettyjen videopelien luettelo on pitkä, mutta muutamia mainitakseni: MMORPG EverQuest Brasiliassa, ensimmäisen persoonan ampujat Battlefield 4 Kiinassa ja Left 4 Dead 2 Saksassa. Muita merkittäviä pelejä kieltäviä maita ovat Saudi-Arabia, Etelä-Korea ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat.

Joitakin esimerkkejä kielletyistä peleistä ympäri maailmaa:

CountryBanned-pelit
SaksaOnnen sotilas: Takaisinmaksuaika, Dead Rising 2, Silent Hill: Homecoming, Wolfenstein, Vasen 4 Dead 2
UAEDragon Age 2, The Godfather 2, God of War -sarja, Grand Theft Auto -sarja, Mass Effect 2 & 3
BrasiliaDoom, Duke Nukem 3D, EverQuest, Mortal Kombat, Postal
PakistanCall of Duty: Black Ops 2, Kunniamitali: Warfighter
Saudi-ArabiaGod of War -sarja, L.A. Noire, Grand Theft Auto -sarja
KiinaBattlefield 4, komento & Valloita kenraalit
IranBattlefield 3
KuwaitGrand Theft Auto 5

Joillakin peleillä on myös erilaiset julkaisupäivät eri maissa. Se ei estä niitä sinänsä estettyinä, mutta joudut odottamaan niiden ostamista, jos olet maassa, jossa peli ei ole vielä käynnistynyt.

Siellä on erittäin yksinkertainen temppu, jonka avulla voit ohittaa rajoitukset, jotta voit poistaa pelien esto missä tahansa. Voit jopa ostaa pelejä, joita ei ole vielä julkaistu maassasi. Jatka lukemista!

Miksi sinun pitäisi käyttää VPN: ää pelaamaan pelejä

Jotkut ihmiset käyttävät ilmaisia ​​välityspalvelimia pelien pelaamiseen, mutta jos etsit palvelua, joka on (1) erittäin nopea ilman viivettä, (2) toimii kaikissa peleissä, (3) toimii kaikilla laitteillasi ja (4) toimii missä oletkin, VPN on mitä tarvitset.

Tässä on muutamia muita etuja VPN: n käytöstä ilmaiseen välityspalvelimeen verrattuna:

Ilmaiset välityspalvelimet vs. VPN GamesFree ProxyVPN -sovelluksen poistamiseksi
Erittäin nopea – ei kilpailua kaistanleveydestäEiJoo
Ei nopeusrajoja, viiveitä tai hidastumisiaEiJoo
Rajoittamaton kaistanleveysEiJoo
Toimii kaikilla laitteillaEiJoo
Automaattinen määritys & 1-napsauta yhteysEiJoo
Toimii selaimesi ulkopuolellaEiJoo
Rajoittamaton vaihtaminen maailmanlaajuisten palvelimien välilläEiJoo
Erittäin vakaa 99,9%: n käyttöajallaEiJoo

No, nyt kun olet tajunnut, että VPN on mitä tarvitset pelien estämiseen, pohditaan, kuinka kiertää rajoituksia.

Pelien estäminen koulussa, työssä tai ulkomailla

Riippumatta siitä, onko sinua estetty palomuurien tai sensuurin takia, on olemassa yksinkertainen ratkaisu, joka toimii missä tahansa pelaamaan pelejä, jotka ovat estettyinä koulussa, työpaikalla tai ulkomailla. Jos haluat ohittaa koulun WiFi, SaferVPN vapauttaa sinut kaikista rajoituksista salaamalla yhteyden ja antamalla sinulle uuden IP-osoitteen.

Päittäin salaus estää hallituksia, kouluja ja työpaikkoja estämästä pääsyäsi, koska he eivät voi tietää mitä verkossa olet.

Kanssa muuttunut IP-osoite, pelin tarjoajat eivät löydä sinua, koska voit valita näkyvän ikään kuin selaat muualta. Kaikki liikenteesi ohjataan uudelleen palvelimiemme kautta, joten voit vapauttaa minkä tahansa pelin eston!

Noudata näitä 4 yksinkertaista vaihetta pelien estämiseksi:

 1. Hanki SaferVPN-suunnitelma tai aloita ilmainen kokeiluversio, jos sinulla ei vielä ole tiliä.
 2. Kun olet ladannut, muodosta yhteys palvelimeen, joka sijaitsee maassa, jossa suosikkipelisi on saatavana.
 3. Pelaa suosikkipelejäsi ilman rajoituksia! Noin yksinkertaista!

Bonusvihje: Poista PS3-, PS4- tai Xbox-konsoliesi esto

Voit käyttää VPN: tä myös PS3-, PS4-, Xbox- ja muissa Internet-yhteydellä varustetuissa pelikonsoleissa pelataksesi peleistä niissä tai käyttää palveluja, kuten Pandora ja Netflix (joita ei ole saatavana joissakin maissa) konsoliesi kautta..

Aloita suosikkipeleidesi pelaaminen tänään!

Käytä VPN: ää ja käytä pelejä mistä päin maailmaa tahansa! Tilaa nyt tai kokeile SaferVPN: ää ilmaiseksi (tarjoamme 30 päivän rahat takaisin takuu, sinulla ei ole mitään menetettävää!).

Onko sinulla palautetta, ehdotuksia tai ominaisuuspyyntöjä? Ota rohkeasti yhteyttä, kysy kysymyksiä kommenteissa ja liity meihin sosiaalisessa mediassa! Haluaisimme kuulla sinusta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map