Mikä on Kodi-sovellus ja kuinka voin käyttää sitä ulkomailla?

Mikä on Kodi-sovellus ja kuinka voin käyttää sitä ulkomailla?


Haluatko suoratoistaa kaikki suosikkitelevisiosi, elokuvasi ja musiikkisi? Katso Kodi-sovelluksen käyttöoppaat ympäri maailmaa!

Soittaminen kaikkiin johtoleikkureihin! Oletko kaivanut kaapelilaskun ja hypännyt palveluiden, kuten Netflixin ja Hulun, suoratoistomaailmaan? Emme syytä sinua. Keskimääräinen satelliittilasku voi ajaa sinulle mahtava sata taalaa kuukaudessa! Vertaa tätä alle 10 dollariin, jonka vietit Netflixillä ja Hululla, ja olet löytänyt itsellesi huutavan kaupan.

Entä, jos voisimme kertoa sinulle, että siellä on vielä parempi palvelu, nimeltään Kodi-sovellus, joka tarjoaa loputtomia lisäosia, joiden avulla voit käyttää uskomatonta sisältöä … VAPAA! Vaikka ohjelma ja lisäosat ovat ilmaisia, moniin niistä pääsee vain, jos asut tietyissä paikoissa.

Mutta älä epätoivo! Kerromme sinulle kuinka estää esteen yhdellä napin painalluksella.

Mikä on Kodi-sovellus?

Kodi-sovellus, joka oli alun perin suunniteltu Microsoft Xboxille (nimeltään Xbox Media Center tai XBMC), luotiin vuonna 2003, ja siitä on tullut ihmeellisesti yksi monipuolisimmista sisältölaitteista, joita voit löytää. Kodilla voit käyttää videoita, musiikkia, podcasteja, jopa televisiota paikallisten ja verkon tallennusvälineiden ja Internetin kautta.

Laitteelle ainutlaatuisin, toisin kuin muut laitteet, kuten Chromecast ja Apple TV, Kodi App on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joten kuka tahansa voi muokata sitä. Tämän ominaisuuden avulla Kodi-sovellus voi ohittaa lisensoinnin ja sovelluskaupan rajoitukset, jolloin voit ladata rajattomasti yhteisölle rakennettuja sovelluksia ja tehdä käytännössä mitä tahansa sisältöä, jonka haluat.

Tätä älykästä laitetta ylläpitää XBMC-säätiön voittoa tavoittelematon tekniikkakonsortio, joka on vapaaehtoisryhmän ylläpitämä. Yli 500 ohjelmistokehittäjää ja yli 200 kääntäjää muokkaavat ja päivittävät sitä jatkuvasti…

… mikä tarkoittaa, että se on täysin vapaa!

Kodi App -sovellus, joka on yhteensopiva melkein minkä tahansa laitteen kanssa (katso lisätietoja alla), tarjoaa rajattomia lisäosia ja antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa sitä haluamallasi tavalla, jolloin siitä tulee henkilökohtainen suosikki suoratoistolaitteesi.

Mitä Kodi-sovellus voi toistaa??

Kodi-sovellus voi toistaa melkein mitä tahansa, se on helppo ladata ja on yhteensopiva melkein minkä tahansa laitteen kanssa. Kodi-sovelluksen lataussivulla voit valita ohjelmiston Windows-, OS X-, Linux-, Ubuntu-, Android-, BSD- ja Freescale IMX6-, iOS- ja jopa Raspberry Pi-mikrotietokoneille. Kun Kodi-sovellus on ladattu, se voi toistaa melkein kaikenlaista musiikkia ja elokuvamuotoa, antaa sinun katsella, järjestää ja luoda kirjastoja televisio-ohjelmiin, tuoda kuvia ja diaesityksiä ja jopa tallentaa suoraa televisiota..

Valitettavasti on muutamia järjestelmiä, jotka eivät ole suoraan yhteensopivia Kodi-sovelluksen kanssa (tosin on aina jaileviä temppuja sen tekemiseksi käytettäväksi). Tässä on muutama:

 • iOS
 • Windows-puhelimet
 • chromebooks
 • Pelikonsolit alkuperäisen Xbox-version XBMC4Xbox lisäksi.

Näiden monipuolisten yhteensopivuusominaisuuksien avulla Kobi-sovellus on helppo ladata useilta laitteilta. Onneksi Kodi-sovelluksessa on UPnP (Universal Plug and Play) -yhteensopivuus, jotta jokainen laite pysyy synkronoituna ja ajan tasalla. Sen avulla voit määrittää oman “pääpalvelimen”, joka kommunikoi muiden laitteiden kanssa. Tämä tekee kaikesta täysin organisoidun ja helpon käyttää!

Jos haluat lisätietoja Kodi-sovelluksesta, tutustu heidän wikiinsä täällä.

Kodi-räätälöinti

Koska Kodi-sovellus on avoimen lähdekoodin malli, saatavilla on paljon lisäosia ja laajennuksia, joiden avulla voit mukauttaa Kodi App -sovelluksen kokonaan. Vaikka et ole vielä harjaannut C ++ -ohjelmointitaitojasi, voit silti hyödyntää käytettävissä olevia yhteisöohjelmia. Saadaksesi nämä, lataa vain Kodi-sovellus laitteellesi, valitse ‘Addon Manager’ ja valitse joukosta vaihtoehtoja (aivan kuten tyypillinen sovellusliikkeesi), joiden avulla saat kaiken irti Kodi-sovelluksesta..

Jos et ole varma siitä, että pystyt itse valitsemaan parhaat lisäosat, voit harkita rakennuksen lataamista. Tämä vaihtoehto tulee valmiiksi pakattuina joidenkin suosituimpien lisäosien kanssa, jolloin meistä, joilla ei ole ohjelmointia, pystyt kokemaan Kodi-sovelluksen tarvitsematta tehdä säätämistä tai määrittämistä.

Haluat tutkia kaikkia hauskoja ominaisuuksia ja temppuja, joita lisäosat voivat tarjota. Katso tämä luettelo vaihtoehdoista heidän verkkosivustollaan!

Kuinka käyttää Kodi-sovellusta

Jos haluat todella leikata johdon, mutta voit silti istua sohvalla katsellaksesi televisiota ja surffatakseen eri kanavia, tiedät mielelläni, että Kodi -sovellus on varustettu etäyhteensopivuudella. Vaikka voit ladata Kodi-sovelluksen useilla laitteilla, ominaisuudet on todella optimoitu 10 jalan rajapintaan, eli näytön pitäisi olla näkyvissä televisiokokoisessa näytössä 3 metrin (10 metrin) päässä. Virallisesti heillä on kaukosäätimiä, jotka ovat saatavana älypuhelinsovelluksina (iOS ja Android), vaikka Kodi-sovellus on myös yhteensopiva satojen erilaisten kaukosäätimien kanssa. Katso täydellinen luettelo heidän virallisesta wikistään.

Miksi sinun pitäisi käyttää VPN: ää Kodi-sovelluksen kanssa

Usko tai älä, VPN voi auttaa sinua avaamaan Kodi-sovelluksen kaikki mahdollisuudet! Kodi-sovelluksen saatavilla olevat lisäosat, jotka antavat sinulle pääsyn kaikkiin rajoittamattomaan suoratoistoon, ovat myös tarkka syy VPN: n saamiseen. Lataamalla SaferVPN voit suoratoistaa täysin nimettömästi ja ohittaa maantieteelliset rajoitukset, joita monilla lisäosilla on.

Nämä lisäosat pystyvät määrittämään fyysisen sijaintisi IP-osoitteesi avulla. Yksinkertaisesti sanottuna IP-osoitteesi piilottaminen estää palvelimen kykyä määrittää sijaintisi ja tehdä kaikista latauksista, suoratoistoista tai selaamisesta täysin jäljittämättömiä kaikille, jotka haluavat kokeilla ja etsiä!

Lisäksi SaferVPN: n avulla voit ylittää maantieteelliset rajoitukset. Jos olet joskus käynyt maan ulkopuolella, tiedät todennäköisesti, että Netflixin ja Hulun kaltaiset suoratoistopalvelut estävät sisältöä sijaintisi perusteella. Käyttämällä VPN: tä voit käytännössä oleskella toisessa maassa vaihtamalla IP-osoitteesi, eli voit nyt oleskella missä tahansa muussa paikassa ja saada täydellisen, rajoittamattoman pääsyn.

Tässä on mitä sinun täytyy tehdä:

1) Hanki SaferVPN-suunnitelma tai aloita ilmainen kokeiluversio, jos sinulla ei vielä ole tiliä.
2) Yhdistä haluamaasi sijaintiin olevaan palvelimeen.
3) Siirry Kodi-sovellukseen ja huomaat, että se toimii aivan kuin olisit paikassa, jossa sitä ei ole estetty!

Näyttökuva 2017-01-12 klo 14.37.28

Jos haluat lisätietoja SaferVPN: n määrittämisestä Kodilla, katso tämä artikkeli SaferVPN: n tietokannasta.

SaferVPN: n avulla pääset tähän hämmästyttävään palveluun kaikkialta maailmasta alle 30 sekunnissa! Jos sinulla ei vielä ole SaferVPN-tilaa, hanki tilauksesi jo tänään (tarjoamme 30 päivän rahat takaisin takuu – joten sinulla ei ole mitään menetettävää!), Tai kokeile SaferVPN ilmaiseksi joten voit nauttia Kodi-sovelluksen kaikista eduista!

Jos haluat olla ajan tasalla kaikista vinkistä parhaan suoratoistoviihteen saamiseksi, muista ottaa yhteyttä meihin sosiaalisessa mediassa tai ampua meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] Olemme täällä sinua ympäri vuorokauden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map